QUOTE(organizatore @ 2007 05 02, 19:26)
o kad as zinociau kas ta T forma, manes tai ateity laukia , xi xi...
čia tokia bjauri aikštelėje forma, kurios negalim apakartoti regitroje, ne taip kaip kitų formų i rnegalima ant linijos užvažiuot bet nėra taip sunku kaip atrodo
tiek parkuodamasis tiek išvažiuodamas negali kliudyti baltų linijų.
o siaube man ta T pati bjauriausia
QUOTE(Mayami @ 2007 05 02, 20:14)
o siaube man ta T pati bjauriausia
jei geras instruktorius tai taip paaiškins, kad tikrai nebus sudetinga patikėk
QUOTE(Dženita @ 2007 05 02, 22:29)
jei geras instruktorius tai taip paaiškins, kad tikrai nebus sudetinga patikėk
na siaip geras mano instruktorius, kai jis salia, gali nieko nesakyt, viska gerai padarau, bet va kazkada , kai vienai liepe vaziuot tai ant padangos uzvaziavau tai man trauma
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 05 02, 13:20)
O gal galit man, kuri tik prades, papasakoti kas ten su tom sankryzomis, ka reikia zinoti ir kas ten tokio sudetingo? Beje, gal kas turite naujas eismo taisykles?
O kas butent tave domina del sankryzu?
Siaip as tai labai gerai pamenu, kaip mane instruktorius moke vazineti sankryzomis prie Regitros. Ten yra pora sankryzu, kur galima suklysti, o tada jau tikrai bus kritine klaida. Nu bet instruktorius aisku parodys. Vienu zodziu svarbiausia sukant neivaziuoti i greitejimo juosta.
QUOTE(Mayami @ 2007 05 02, 20:31)
na siaip geras mano instruktorius, kai jis salia, gali nieko nesakyt, viska gerai padarau, bet va kazkada , kai vienai liepe vaziuot tai ant padangos uzvaziavau tai man trauma
o kitą kartą tai tu pabandyk įsivaizduoti, kad jis sėdi šalia ir dar neleisk jam tau paskutinias pamokas sakyti kada perjungti pavara ir kada įjungti posukį, nes priprasi ir paskui bus sunkoka
Papildyta:
QUOTE(Ame @ 2007 05 03, 09:18)
O kas butent tave domina del sankryzu?
Siaip as tai labai gerai pamenu, kaip mane instruktorius moke vazineti sankryzomis prie Regitros. Ten yra pora sankryzu, kur galima suklysti, o tada jau tikrai bus kritine klaida. Nu bet instruktorius aisku parodys. Vienu zodziu svarbiausia sukant neivaziuoti i greitejimo juosta.
tu kažka supainiojai sukant negalima įvažiuot į autobusų juostą, o sukant į dešinę būtenk, kad reikia į greitėjimo juosta sukti, kad iš jos galėtum išlėkti į kelią
Na gal tik nelabai aiskiai pasakiau. Zodziu sukant sankryzoje i kaire negalima ivaziuoti i greitejimo juosta. Ta juosta skirta masinoms, kurios pasuka sankryzoje i desine.
Nu vienu zodziu gal ir nelabai aiskiai cia gaunasi paaiskinti, bet gal kas ir supras
Nu vienu zodziu gal ir nelabai aiskiai cia gaunasi paaiskinti, bet gal kas ir supras
QUOTE(Ame @ 2007 05 03, 10:08)
Na gal tik nelabai aiskiai pasakiau. Zodziu sukant sankryzoje i kaire negalima ivaziuoti i greitejimo juosta. Ta juosta skirta masinoms, kurios pasuka sankryzoje i desine.
aš nenoriu kabinėtis čia kaip kažkokia nesveika bet ten kur yra greitėjimo juosta, tai sukti į kairę jokių būdu negalima, nes ten didelis srautas mašinų juda viena kryptim ir dažniausiai skyria skyriamoji juosta todėl pasukti į kairę neįmanoma , bet tu nepyk gal aš tikrai ne taip tave supratau gal tu viską gerai paaiškinai tik man nedašilo
oj negazdinkit manes su T linijom, as is vis kazkaip masinos gabaritu nejauciu, neisivaizduoju net kurioj vietoj ratai, kai sedziu uz vairo jau man daros baisu.. bijojau sest prie vairo, bet dabar kai imu suvokt, kad sest buvo maziausia ko bijot- bijau, kad nieko neishmoksiu
QUOTE(Dasha @ 2007 05 03, 14:46)
oj negazdinkit manes su T linijom, as is vis kazkaip masinos gabaritu nejauciu, neisivaizduoju net kurioj vietoj ratai, kai sedziu uz vairo jau man daros baisu.. bijojau sest prie vairo, bet dabar kai imu suvokt, kad sest buvo maziausia ko bijot- bijau, kad nieko neishmoksiu
Išmoksi,kai aš taip sakau,tai man šeima sako,kad dar ne tokios vėplos išmoksta .Veidrodėlius į apačią ir matosi linijos,o per važiavimus įgusi jaust mašiną,tik nebijok,nieko ten baisaus.