Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(organizatore @ 2007 04 26, 21:21)
siandien man prasidejo teorijos paskaitos prie kompu  4u.gif  oj kaip greitai viskas ritasi i pabaiga, tik kad dar nei vieno praktinio vaziavimo neapturejau  ax.gif

ir kaip sekas teorija?man irgi greitai bega laikas,atrodo tik pradejau,o jau viskas i pabaiga,siandien jau 7 pravaziavimas,aikstelej vakar pirma diena buvo kaip pirma diena sakyciau viskas gerai,ziuresiu kaip siandien bus.T formos man gan legvai,bet istrizai ne is pirmo karto gavos,bet aikstelej dar 4 vaziavimai tai manau ismokstama,mieste jau laisviau jauciuos,bet aisku 10 sakyciau mazai man bus tai imsiu dar papildomu ir su vyru bandysiu pasivazinet ,o tada tik i regitra
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 27, 11:26)
ir kaip sekas teorija?man irgi greitai bega laikas,atrodo tik pradejau,o jau viskas i pabaiga,siandien jau 7 pravaziavimas,aikstelej vakar pirma diena buvo kaip pirma diena sakyciau viskas gerai,ziuresiu kaip siandien bus.T formos man gan legvai,bet istrizai ne is pirmo karto gavos,bet aikstelej dar 4 vaziavimai tai manau ismokstama,mieste jau laisviau jauciuos,bet aisku 10 sakyciau mazai man bus tai imsiu dar papildomu ir su vyru bandysiu pasivazinet ,o tada tik i regitra

na su teorija po truputi judu i prieki, o tu jau mokyklini ishsilaikei? gal ir regitroj? nuojauta kuzda,kad jau kita sav prasides praktiniai vaziavimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 27, 11:52)
na su teorija po truputi judu i prieki, o tu jau mokyklini ishsilaikei? gal ir regitroj? nuojauta kuzda,kad jau kita sav prasides praktiniai vaziavimai  4u.gif

mokyklini nesibaigus kursams islaikiau,o regitroj dar nebuvau,kai prasidejo vaziavimas vis maziau laiko lieka pasedet prie teorijos,o dar mazas vaikas.Kai sedziu prie kompo tai gan lengva viskas atrodo,o kaip regitroj bus neaisku mirksiukas.gif Tai jau tau turetu prasidet,tai sekmes pirmas kartas buna visalaik geras nebijok mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o koks laiko tarpas pas jus būna tarp mokomųjų važiavimų unsure.gif aš vakar paskambinau instruktoriui, pirmą kartą, tai man pasakė, kad laisva vieta artimiausiu laiku yra tik gegužės 15 blink.gif ohmy.gif taip aš iki žiemos nebaigsiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 04 27, 12:02)
Merginos, o koks laiko tarpas pas jus būna tarp mokomųjų važiavimų  unsure.gif aš vakar paskambinau instruktoriui, pirmą kartą, tai man pasakė, kad laisva vieta artimiausiu laiku yra tik gegužės 15  blink.gif  ohmy.gif taip aš iki žiemos nebaigsiu..  doh.gif

Nu tai pirmam kartui gi lotuliukas.gif Pirmo ir aš ilgaiua laukiau,kol lažkas pabaigė važiuot. O paskui normaliai, 2-3 kartus važiavau. Bet aš galėdavau rytais važiuot, kiti, kurie tik po pietų kartais susiderindavo tik 1 kartą per savaitę. Gi nevažiuosi kas 2 savaitės, nebijok lotuliukas.gif
Atsakyti
na gerai , nesijuok taip iš manęs lotuliukas.gif juk aš tai nežinau, todėl ir klausiu.. blush2.gif
labai ačiū už geras naujienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 27, 11:57)
mokyklini nesibaigus kursams islaikiau,o regitroj dar nebuvau,kai prasidejo vaziavimas vis maziau laiko lieka pasedet prie teorijos,o dar mazas vaikas.Kai sedziu prie kompo tai gan lengva viskas atrodo,o kaip regitroj bus neaisku  mirksiukas.gif Tai jau tau turetu prasidet,tai sekmes pirmas kartas buna visalaik geras nebijok  mirksiukas.gif

kazkokia kompiuterine programa namie sprendziau, taj ten lengva labai, o toj musu mokykloj, taj ojojoj kas per suktybe lotuliukas.gif uz poros sav manau laikysim mokyklinius... 4u.gif
Atsakyti
http://www.automokyk...s_egzaminas.php

as va pagal sita namie mokiausi,gal kam prvers 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 27, 19:22)
kazkokia kompiuterine programa namie sprendziau, taj ten lengva labai, o toj musu mokykloj, taj ojojoj kas per suktybe  lotuliukas.gif  uz poros sav manau laikysim mokyklinius...  4u.gif

galiu jau pasigirti siandien islaikiau regitroj teorija,nera ko ten bijoti tikrai,kas nejo patariu eit be baimes visi klausimai tokie kaip mokykliniai,nu nebent man taip pakliuvo.Labai aiskus atsakymai,o kiti tokie visai berysio.Teorijos nebijojau,bet praktinio bijau net labai blush2.gif
Atsakyti
Laba SM 4u.gif
aš baigaiu vieną vairavimo mokyklą ir likau ją patenkinta, o su instruktorium tai super buvo važinėjau kasdien jis nemėgsta kai pas jį vaikšto po 2-3 mėn tai per dvi savaites atvažinėjau ir laisva, aš per du mėn baigiau ir teoriją ir vairavimą, nuėjau laikyti teorijos į regitrą išsilaikiau thumbup.gif tada iškart tą pačią dieną iškart po teorijos priėjau prie to langelio info, sakau ar yra vietų dabar vairavimą laikyti man sako yra palauk pusvalandį , tai ką galvojate? ta pačią dieną ir vairavimą išsilaikiau lotuliukas.gif thumbup.gif dabar laukiu kol pagamins vairuotojo pažymėjimą, tik iškart paskau mokykites tą T formos sankryžą, daug kas ant jos neišlaiko oi daug schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif rekomenduokit koki mokymo centra VILNIUJE, pagaidautina centre ax.gif

Perskaiciau visa tema, bet daugumoj kaunietes cia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 04 30, 13:49)
Sveikutes  4u.gif  rekomenduokit koki mokymo centra VILNIUJE, pagaidautina centre  ax.gif

Perskaiciau visa tema, bet daugumoj kaunietes cia sad.gif

gali bandyti yra konstitucijos prospekte ir pylimo gatvėj Gineida www.vairuok.lt aš ją lankaiu man patiko jei dar bus dėstytojas Gintautas tai thumbup.gif įdomiai aiškina ir linksmai biggrin.gif jis buna tik vakarais nuo puse 6
Atsakyti