Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(muter @ 2007 04 26, 10:12)
Sutariau as su Linu del papildomu,bet ir bijau  verysad.gif po anu vaziavimu tokia jausdavausi zasis  blush2.gif

Aš su Linu važinėjau, ir šiandien išlaikiau egzą iš pirmo karto. Ir nėra ko jo bijoti, normalus žmogus, jaučiausi, kad žmogus su tavim į mašiną atsisėda mokint, o ne aiškint, kad esi žiopla ir pan.
Beje, INGUTA, ne Tau vienai pasisekė, juk čia neamažai pasisakančių apie gerus pakliuvusius instruktorius. Nors pakliuvusius gal ne tas tinkamas žodis. Man tiesiog atrodo, kad jos ilgai klausinėjosi ir rinkosi, kaip kad aš pavyzdžiui.
O moteris, vyras, man tai atrodo, koks skirtmas, svarbu, kad geri mokintų ir tam užtektų kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 26, 14:04)
Aš su Linu važinėjau, ir šiandien išlaikiau egzą iš pirmo karto. Ir nėra ko jo bijoti, normalus žmogus, jaučiausi, kad žmogus su tavim į mašiną atsisėda mokint, o ne aiškint, kad esi žiopla ir pan.
Beje, INGUTA, ne Tau vienai pasisekė, juk čia neamažai pasisakančių apie gerus pakliuvusius instruktorius. Nors pakliuvusius gal ne tas tinkamas žodis. Man tiesiog atrodo, kad jos ilgai klausinėjosi ir rinkosi, kaip kad aš pavyzdžiui.
O moteris, vyras, man tai atrodo, koks skirtmas, svarbu, kad geri mokintų ir tam užtektų kantrybės.

O kurioj mokykloj Linas dirba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 04 26, 17:10)
O kurioj mokykloj Linas dirba?  4u.gif

Nu jau rašiau, kad ZEBRE Kaune lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kažkas gali suteikti informacijos apie Gintarą Širvinską iš Dorkano? unsure.gif
Atsakyti
Kas gali koki gera instruktoriu rekomenduoti is Zebro? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 04 26, 17:14)
Kas gali koki gera instruktoriu rekomenduoti is Zebro? smile.gif 4u.gif

Man atrodo čia tiek prirašyta apie du ZEBRO instruktorius, kad jau bloga visoms tongue.gif Aš rinkausi dėl to šitą mokyklą.
Jolkė štai kitu (atrodo JUOZAS) labai patenkinta, aš Linu. Ir šiaip panos mokykloj visos vairavimais patenkintos buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 26, 14:24)
Man atrodo čia tiek prirašyta apie du ZEBRO instruktorius, kad jau bloga visoms  tongue.gif Aš rinkausi dėl to šitą mokyklą.
Jolkė štai kitu (atrodo JUOZAS) labai patenkinta, aš Linu. Ir šiaip panos mokykloj visos vairavimais patenkintos buvo  thumbup.gif

Na as visos temos neperskaiciau, nes jau nemazai ir prirasyta, todel ir klausiu blush2.gif Na bet aciu smile.gif
Atsakyti
siandien man prasidejo teorijos paskaitos prie kompu 4u.gif oj kaip greitai viskas ritasi i pabaiga, tik kad dar nei vieno praktinio vaziavimo neapturejau ax.gif
Atsakyti
O jau kaip man nusiseke su instruktorium tai gal net ir nepasakosiu doh.gif
Dabar galvoju, kad gal geriau ir netureciau as tu teisiu...... doh.gif Tik nepakliukit jus ant tokio, kuris galvos viena, o darys visai ka kita ,ir viskas kaip niekur nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ame @ 2007 04 26, 21:42)
O jau kaip man nusiseke su instruktorium tai gal net ir nepasakosiu doh.gif
Dabar galvoju, kad gal geriau ir netureciau as tu teisiu...... doh.gif Tik nepakliukit jus ant tokio, kuris galvos viena, o darys visai ka kita ,ir viskas kaip niekur nieko verysad.gif

lakykis,ir nepasiduok jam!!!! geriau isliek sirdi,bus lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 26, 16:04)

Man atrodo, kad as ir nesakiau jog man vienai pasiseke, as rasiau, kad man ,kaip ir vienai pasisakiusiai is merginu, o tai buvo beroc kibirkstele* sakiusi kad ji labai patenkinta savuoju ir i kita nekeistu. Man tai asmeniskai nei silta nei salta nuo to kur kuri eis. As pati nesirinkau man toks geras papuole, todel kaip ir kitos norejau ta tema pasisakyti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(INGUTAA @ 2007 04 26, 23:27)
Man atrodo, kad as ir nesakiau jog man vienai pasiseke, as rasiau, kad man ,kaip ir vienai pasisakiusiai is merginu, o tai buvo beroc kibirkstele* sakiusi kad ji labai patenkinta savuoju ir i kita nekeistu. Man tai asmeniskai nei silta nei salta nuo to kur kuri eis. As pati nesirinkau man toks geras papuole, todel kaip ir kitos norejau ta tema pasisakyti. mirksiukas.gif

atsiprasau sumaisiau doh.gif , kibirkstele* dar tik renkasi instruktoriu, o savuoju patenkinta buvo kastyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 04 26, 21:11)
Na as visos temos neperskaiciau, nes jau nemazai ir prirasyta, todel ir klausiu  blush2.gif  Na bet aciu smile.gif

Aš su abiem minėtais važiavau. Su Juozu privalomus, o paskui su Linu papyldomai. Man abu super thumbup.gif Ir mokinimu, ir kantrybės turėjimu (aš vis kartais verkšlent pradėdavau kur reik ir nereik) doh.gif , šiaip labai abu kultūringi thumbup.gif
Papildyta:
[quote=INGUTAA,2007 04 27, 00:34]
Papildyta:

Man atrodo, kad mūsų čia tiek daug, kad kartais ką visos neatidžiai perskaitom, nepyk smile.gif
O man tai norėtųsi, kad kuo daugiau kam būtų gerai kaip tau, kaip man ir tom kitom, kad neužsirautų ant nevispročių smile.gif
Atsakyti