Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Auksėja @ 2007 04 24, 17:13)
Na jo,čia laimės dalykas,ar paklius geras instruktorius  blink.gif ,na man maniškis nei labai patinka,nei nepatinka,bet papildomai ieškosiu kito,na jis kartais padaro tokias situacijas,kad labai nemaloniai pasijauti. doh.gif

aha,jau kai artedavo paskaita,net eiti nenoredavau,jausdavau ir baime ir ytampa,nors nei reke,nei koliojo g.gif nu bet moka zmogus padaryti,kad tu blogai jaustumeis,kai taria zodeli,tai pasijauti tokia neveksla... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 24, 18:54)
aha,jau kai artedavo paskaita,net eiti nenoredavau,jausdavau ir baime ir ytampa,nors nei reke,nei koliojo  g.gif  nu bet moka zmogus padaryti,kad tu blogai jaustumeis,kai taria zodeli,tai pasijauti tokia neveksla... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(muter @ 2007 04 24, 18:54)
aha,jau kai artedavo paskaita,net eiti nenoredavau,jausdavau ir baime ir ytampa,nors nei reke,nei koliojo  g.gif  nu bet moka zmogus padaryti,kad tu blogai jaustumeis,kai taria zodeli,tai pasijauti tokia neveksla... unsure.gif

Nu tikrai neisivaizduoju tokio instruktoriaus sau. Jauciu buciau visokiais zodziais ispludus schmoll.gif
Kaip galima daryti itaka mokiniui, kuris mokosi ir stengiasi islaikyti teises g.gif
Viena karta man instruktorius irgi bande kazka pareplikuoti ir pakele balsa. Nu vienu zodziu as ten gatvej truputi sugrybavau, bet juk mokiausi ir nebuvau gi ideali vairuotoja. Tai kai jis uzreke as sustojau saligatvy, ijungiau avarines ir pasakiau kad tegul gal pats seda uz vairo ir toliau vairuoja, nes negaliu su nervuotu instruktorium vaziuoti toliau. doh.gif Tai patikekit manim, visa likusi kelia buvo toks kulturingas, kad tikrai nedingo noras ir toliau vazineti thumbup.gif
Stiprybes visoms thumbup.gif
Atsakyti
aj,svarbu viskas su juo baigta doh.gif vat ieskaus papildomiems vaziavimams ir bijau,kad vel ant kokio psihinio neuzsirauciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 24, 17:54)

Va visiškai tiksliai nusakyta maniškė situacija ir savijauta.Man ,tai pagrindinė vairavimo problema ,tai užgisimai,nu doh.gif jei prieš kokį kalną,ar į kokią duobę įvažiuoji ir sustoji,o paskui reikia išvažiuot -žiauru.Aš gal net gi eisiu pas instruktorę,manau vistiek geriau supras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 04 24, 19:20)
Va visiškai tiksliai nusakyta maniškė situacija ir savijauta.Man ,tai pagrindinė vairavimo problema ,tai užgisimai,nu  doh.gif jei prieš kokį kalną,ar į kokią duobę įvažiuoji ir sustoji,o paskui reikia išvažiuot -žiauru.Aš gal net gi eisiu pas instruktorę,manau vistiek geriau supras ax.gif

As taip pat noriu pradeti eit mokintis vairuoti, bet kazkaip labiau linkusi buciau pas instruktore... dabar ir ieskau jur cia ju rasti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 04 24, 21:56)
As taip pat noriu pradeti eit mokintis vairuoti, bet kazkaip labiau linkusi buciau pas instruktore... dabar ir ieskau jur cia ju rasti..  g.gif

Mano supratimu grubumas, kantrybės neturėjimas - ne lyties bruožas smile.gif Svarbu, kad žmogus savo darbą mylėtų.
man labai pasisekė su instruktoriumi, nekeisčiau jo į jokį kitą - vyrą ar moterį.
Geriau pasiklausinėkit pažįstamų, čia paskaitinėkit ir spręskit pagal atsiliepimus, o ne pagal lytį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2007 04 25, 09:57)
Mano supratimu grubumas, kantrybės neturėjimas - ne lyties bruožas  smile.gif Svarbu, kad žmogus savo darbą mylėtų.
man labai pasisekė su instruktoriumi, nekeisčiau jo į jokį kitą - vyrą ar moterį.
Geriau pasiklausinėkit pažįstamų, čia paskaitinėkit ir spręskit pagal atsiliepimus, o ne pagal lytį  smile.gif

O kur radai toki gerai instruktoriu? Be to, nesprendziu pagal lyti, o tiesiog kazkaip jauciu man butu paprasciau su moterimi, del visiskai kitu prizasciu, kuriu Jus nezinote.. Niekada nieko nesprendziau pagal lyti. smile.gif Taip pat zinau viena moteri instruktore, kuri buvo labai nepakanti... smile.gif
Atsakyti
nu as ir neskirstau,net nepagalvojau apie tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 25, 17:59)
nu as ir neskirstau,net nepagalvojau apie tai  schmoll.gif

as irgi neskirstau, man kaip tik atrodo,kad moteris instruktore - kazi ar ka gerai isaishkintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 25, 16:29)
as irgi neskirstau, man kaip tik atrodo,kad moteris instruktore - kazi ar ka gerai isaishkintu  blush2.gif

Na man lytis nera svarbu,tik apie viena instruktore girdejau geru atsiliepimu,nors siandien isgirdau apie ja ir blogu,kad nekantri yra doh.gif
Atsakyti
Laba mergickos, paskaitinejau as cia jusu pamastymu ir pagalvojau, kad man, kaip ten vienai is jusu, tikrai laaabai pasiseke su instruktorium thumbup.gif . O, kad moteris geriau supras g.gif tai dar neaisku. Mano pusesere Kaune an tokios isterikes ir galeciau pasakyt prietrankos uzsisoko, kad net ne tik vergdavo o vos depresijos sau neisivare kaip ja ten isdurnindavo. Bet gaila niekaip neatgaminu jos vardo ir kokioj mokykloj ji dirba verysad.gif , as butinai paklausiu ir parasysiu. O puske paskui eme papildomus gal tris ar keturis vaziavimus pas manaji ir is pirmo kart islaike egza. Raimondas is VAIRALDOS nuramino ja, pasake, kad ji kuo puikiausiai gaudosi kelija, padrasino ir pirmyn. Jai tik to ir reikejo thumbup.gif . O ta moteriske regdavo ant jos, sakydavo tu nieko nesugebi ir kam tada eit mokintis, nu zodziu visko neaprasysiu. O ta vargse ir zliumdavo parejus klausdavo ar man ir taip buvo. Panike eksternu teorija islaike is pirmo karto, o ir medicinoj studijuoja tai sakau gal nera jau tokia nieko nesugebanti g.gif . Zodziu sekmes renkantis. iki mirksiukas.gif
Atsakyti
Sutariau as su Linu del papildomu,bet ir bijau verysad.gif po anu vaziavimu tokia jausdavausi zasis blush2.gif
Atsakyti