Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

merginos,gal turit instruktoriaus nr.kokio nebranginiko mirksiukas.gif
reiktu papildomu pamokeliu ax.gif
Atsakyti
Labutis SM lotuliukas.gif
Pradėjau aną savaitę mokintis "Zebre".
Rinkaus iš dažniausiai ir geriausiai čia minimų mokyklų. Visas apėjau, apsiuosčiau, apžiūrėjau. Šita man prilipo labiauisiai. Žiūrėsim, kaip seksis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsutė @ 2007 04 23, 13:27)
Labutis SM  lotuliukas.gif
Pradėjau aną savaitę mokintis "Zebre".
Rinkaus iš dažniausiai ir geriausiai čia minimų mokyklų. Visas apėjau, apsiuosčiau, apžiūrėjau. Šita man prilipo labiauisiai. Žiūrėsim, kaip seksis. lotuliukas.gif

4u.gif Aš jau išlaikiau teoriją, dabar tik vairavimo egzaminas liko, bet esu patenkinta paruošimu. Gaila, nesusitiksim jau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 23, 10:00)
Apie kitus šios mokyklos darbuotojus tai nežinau nieko, bet su intsruktorium Kęstu mano kaimynė važinėjo, pareidavo verkdama, sakė psichiškai nestabilus.
Aišku, aš nežinau, gal ten yra ne vienas tokiu vardu yra.
Paskui jinai mano rekomenduota atėjo į Zebrą papyldomų, tada išsilaikė.

Kazkaip nesinori tiketi verysad.gif ,nors ka gali zinot. Man jis toks mielas ir draugiskas pasirode, gal cia ne apie ji rase g.gif Nu bet kas patinka man nebutinai turi patikti kitiem ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INGUTAA @ 2007 04 23, 16:11)
Kazkaip nesinori tiketi verysad.gif ,nors ka gali zinot. Man jis toks mielas ir draugiskas pasirode, gal cia ne apie ji rase g.gif Nu bet kas patinka man nebutinai turi patikti kitiem ane mirksiukas.gif

merginos,apie koki kesta kalbat? gal is "Noriu Vairuoti"?

Man tai labiausiai nepatiko,kad moki pinigus uz vaziavima,bet jis privercia tave jaustis,lyg jis tau moketu,o tu dar cia jam nervus gadini blush2.gif (cia apie kesta,is Noriu vairuoti)
man jis is pat pradziu sake,kad visos kvesos,tik skundziasi juo,db pati supratau,ir patyriau savo kailiu kodel schmoll.gif bet aciu dievui viskas su juo baigta,uz tat ir ieskau kito instruktoriaus rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(muter @ 2007 04 23, 17:20)
Man tai labiausiai nepatiko,kad moki pinigus uz vaziavima,bet jis privercia tave jaustis,lyg jis tau moketu,o tu dar cia jam nervus gadini  blush2.gif  (cia apie kesta,is Noriu vairuoti)
man jis is pat pradziu sake,kad visos kvesos,tik skundziasi juo,db pati supratau,ir patyriau savo kailiu kodel  schmoll.gif bet aciu dievui viskas su juo baigta,uz tat ir ieskau kito instruktoriaus rolleyes.gif

Supratau apie koki kestuti!!,ot as kvesa
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 23, 17:21)
Man tai labiausiai nepatiko,kad moki pinigus uz vaziavima,bet jis privercia tave jaustis,lyg jis tau moketu,o tu dar cia jam nervus gadini  blush2.gif  (cia apie kesta,is Noriu vairuoti)
man jis is pat pradziu sake,kad visos kvesos,tik skundziasi juo,db pati supratau,ir patyriau savo kailiu kodel  schmoll.gif bet aciu dievui viskas su juo baigta,uz tat ir ieskau kito instruktoriaus rolleyes.gif

Papildyta:
Supratau apie koki kestuti!!,ot as kvesa

Nu klausykit, kokiu tik nepasitaiko instruktoriu g.gif Atrodo tikrai mokam pinigus, tai ir mokymas turetu buti atitinkamas. blush2.gif O cia dar neaisku pas koki pakliusi. Tai visa laime, kad man kliuvo liuks instruktorius. thumbup.gif Aisku pasitaikydavo, kad truputi pakelia balsa, bet tikrai ne taip, kad jau dingtu noras toliau ir mokytis. doh.gif
Atsakyti
merginos,gal turit kas instruktoriu numeriuku,kur Jolke dave ,labai uzimtas,nebent is bedos sake padetu,o man reiktu kokius tris kart i savaite g.gif noriu kuo greiciau pabaigti su tuo mokymusi ax.gif
Atsakyti
O gal kas esat girdeje ka nors apie kokia moteri instruktore? Kazin kokioj mokykloj ju yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 04 24, 11:34)
O gal kas esat girdeje ka nors apie kokia moteri instruktore? Kazin kokioj mokykloj ju yra?  ax.gif

yra pas mus mokykloj,atrodo nieko moteryte g.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 24, 09:48)
yra pas mus mokykloj,atrodo nieko moteryte  g.gif

O kurioj tu mokykloj mokaisi? 4u.gif Teorija as issilaikiusi jau pries kazkur 9 men. eksternu mokiaus,t ai dabar ieskau mokyklos kur eiti vairavima issilaikyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 04 24, 11:58)
O kurioj tu mokykloj mokaisi?  4u.gif  Teorija as issilaikiusi jau pries kazkur 9 men. eksternu mokiaus,t ai dabar ieskau mokyklos kur eiti vairavima issilaikyti...  4u.gif

as mokiausi "noriu vairuoti" nu man ji nieko tikrai atrodo,bet su ja nevaziavau,bet kaip zmogus,tai fainas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltuliukas @ 2007 04 24, 08:30)
Nu klausykit, kokiu tik nepasitaiko instruktoriu g.gif Atrodo tikrai mokam pinigus, tai ir mokymas turetu buti atitinkamas. blush2.gif O cia dar neaisku pas koki pakliusi. Tai visa laime, kad man kliuvo liuks instruktorius. thumbup.gif Aisku pasitaikydavo, kad truputi pakelia balsa, bet tikrai ne taip, kad jau dingtu noras toliau ir mokytis. doh.gif

Na jo,čia laimės dalykas,ar paklius geras instruktorius blink.gif ,na man maniškis nei labai patinka,nei nepatinka,bet papildomai ieškosiu kito,na jis kartais padaro tokias situacijas,kad labai nemaloniai pasijauti. doh.gif
Atsakyti