Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

[quote=muter,2007 04 20, 12:57]
Sveikinam,sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ar emei papildomu pamokeliu?as ir galeciau eiti jau laikyti,bet dar nepasitikiu savim,kas liecia vaziavima blush2.gif

Ėmiau, bet gal daugiau dėl savęs.
Atsakyti
O as galvoju eiti C ir D1 kat.laikytis,va tuoj metai su B bus,ir galesiu rolleyes.gif Tik reikia pinigeliu kazkur sukrapstyti,ten suniskai daug kainuoja,ir lizingo toj mokykloj nera rolleyes.gif eisiu i Zukausko VRC rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 20, 12:31)
sveikinu sveikinu ir linkiu sekmes praktiniam  mirksiukas.gif

siandien pries teorijos kursus vaziavau su tete i poligona bandyt vaziuot (pirmaji karta gyvenime) ir neblogai pavyko,kai aplink kitos mashinos nemaishe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 20, 21:05)
siandien pries teorijos kursus vaziavau su tete i poligona bandyt vaziuot (pirmaji karta gyvenime) ir neblogai pavyko,kai aplink kitos mashinos nemaishe  lotuliukas.gif

nu va matai nera taip baisu,o dar instruktorius tures pedalus tai isvis gerai mirksiukas.gif ,as tai esu bandzius cia kur nedavaziavus jaku ziedo po desine yra aikstele ten ir kalniukas yra.Tai sekmes tau ir nebijok drasiau mirksiukas.gif
kai bus pirmas vaziavimas parasyk.Man pirmadieni jau penktas,atrodo tik pradejau,o jau viskas i pabaiga
Atsakyti
QUOTE(INGUTAA @ 2007 04 10, 16:13)
PRITARIU 100 IR DAUGIA PROCENTU. TEN TIKRAI PUIKI MOKYKLA, NES PIRMA GALVOJA APIE KLIJENTA O TIK PASKUI APIE SAVE. thumbup.gif

Labutis 4u.gif
Cia apie Vairalda taip puikiai atsiliepiat bigsmile.gif Reikia pagaliau eiti laikytis teisiu. Bet noriu siek tiek daugiau zinoti apie mokykla pries einant smile.gif Si mokykla arti mano namu, prie Girstupio. Gal galetumet is ten parekomenduoti koki super instruktoriu 4u.gif
Atsakyti
As lankiau Vairalda, pas intruktoriu Kestuti. Negaliu jo lygint su kitais instruktoriais, nes tik su juo vienu vazinejau, bet galiu pasakyt, kad jis labai ramus, balso niekada nepakele, aiskiai paaiskindavo klaidas. Mokina su Opel Astra, bet kelis kartus vazinejau ir su Golfu.
Atsakyti
Sveika, as irgi baigiau Vairalda, vazinejau su Algiu patiko tikrai, isaiskindavo kas netaip ir siaip linksmas zmogus smile.gif
Atsakyti
Laba, aciu uz nifo
INGUTAA, matau prisijungus, tark ir tu zodeli apie savo puikuji instruktoriu, ir kokia masina vazinejai?
Man pvz. islaikius teises teks vazineti audi100- nemaza masina, todel ir mokytis noreciau su panasaus dydzio. nes poto nejausiu gabaritu...maciau ju tinklalapyje, kad turi audi 80 B4 ir Renault Laguna g.gif o kazin konkreciom masinom ir konkretus ir instruktoriai, ar irgi gali rinktis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adeima: 21 balandžio 2007 - 15:11
QUOTE(adeima @ 2007 04 21, 16:06)
Laba, aciu uz nifo
INGUTAA, matau prisijungus,  tark ir tu zodeli apie savo puikuji instruktoriu, ir kokia masina vazinejai?
Man pvz. islaikius teises teks vazineti audi100- nemaza masina, todel ir mokytis noreciau su panasaus dydzio. nes poto nejausiu gabaritu...maciau ju tinklalapyje, kad turi audi 80 B4 ir Renault Laguna  g.gif  o kazin konkreciom masinom ir konkretus ir instruktoriai, ar irgi gali rinktis  g.gif

LABA, sorry, kad is klart neparasiau kai buvai prisijungus,migdziau mazyli nes budinciam rezime snaude blink.gif . Vazinejau as su paciu direktorium Raimundu ir vairavau opel astra, zinai tikrai nemaza masinyte, bet galiu pasakyt, kad man asmeniskai didesne masina lengviau manevruojasi. Teko su reno twingo pavazinet tai masinos kampu nematyt nu zodziu ne apie tai cia bigsmile.gif O mokykla tai super thumbup.gif Raimundas irgi super ir zinai kiek teko girdet ir truputi su kitais instruktoriais pabendraut tai beroc visi ten parinkti tikrai geri. Zaviuosi siuo zmogum ir jo kantrybe ir jo surinktu kolektyvu, ten tikrai gera uzeiti. Pabandyk, manau nepasigailesi. jei dar kas domina klausk arba www.vairalda.lt tiesa, ten jau tu buvai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(INGUTAA @ 2007 04 21, 16:33)
LABA, sorry, kad is klart neparasiau kai buvai prisijungus,migdziau mazyli nes budinciam rezime snaude blink.gif . Vazinejau as su paciu direktorium Raimundu ir vairavau opel astra, zinai tikrai nemaza masinyte, bet galiu pasakyt, kad man asmeniskai didesne masina lengviau manevruojasi. Teko su reno twingo pavazinet tai masinos kampu nematyt nu zodziu ne apie tai cia bigsmile.gif O mokykla tai super thumbup.gif Raimundas irgi super ir zinai kiek teko girdet ir truputi su kitais instruktoriais pabendraut tai beroc visi ten parinkti tikrai geri. Zaviuosi siuo zmogum ir jo kantrybe ir jo surinktu kolektyvu, ten tikrai gera uzeiti. Pabandyk, manau nepasigailesi. jei dar kas domina klausk arba www.vairalda.lt tiesa, ten jau tu buvai ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
O instruktoriu tikrai gali rinktis ir aplamai ten gali viska rinktis taip kai tau patogu. Ten sudarytos visos salygos, kad tu jaustumeis gerai. O vairavimo pamokos tai man isvis patiko, as ten nepavargdavau o tiesiog kaip tik po darbo dienos atsigaudavau. zodziu man buvo faina thumbup.gif . Zinai net dabar, o as jau baigiau pries beveik 3 metus kai mokykla tik atsidarinejo, visada galiu kreipti, o ir kreipiuosi tai del masinos problemu, ir su drauge buvom i avarija papuole, visada sulauki patarimo. Pasikartosiu, zodziu man super ten dirbantys zmones thumbup.gif kitur nebuvau, gal ir kitos mokyklos tokios pat g.gif
Papildyta:
QUOTE(INGUTAA @ 2007 04 21, 17:52)
O instruktoriu tikrai gali rinktis ir aplamai ten gali viska rinktis taip kai tau patogu. Ten sudarytos visos salygos, kad tu jaustumeis gerai. O vairavimo pamokos tai man isvis patiko, as ten nepavargdavau o tiesiog kaip tik po darbo dienos atsigaudavau. zodziu man buvo faina thumbup.gif . Zinai net dabar, o as jau baigiau pries beveik 3 metus kai mokykla tik atsidarinejo, visada galiu kreipti, o ir kreipiuosi tai del masinos problemu, ir su drauge buvom i avarija papuole, visada sulauki patarimo. Pasikartosiu, zodziu man super ten dirbantys zmones thumbup.gif kitur nebuvau, gal ir kitos mokyklos tokios pat g.gif

CIA APIE VAIRALDA RASIAU
Papildyta:
AS CIA NAUJOKE, SORRY JEI KAS NETAIP unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2007 04 21, 11:56)
As lankiau Vairalda, pas intruktoriu Kestuti. Negaliu jo lygint su kitais instruktoriais, nes tik su juo vienu vazinejau, bet galiu pasakyt, kad jis labai ramus, balso niekada nepakele, aiskiai paaiskindavo klaidas. Mokina su Opel Astra, bet kelis kartus vazinejau ir su Golfu.

Apie kitus šios mokyklos darbuotojus tai nežinau nieko, bet su intsruktorium Kęstu mano kaimynė važinėjo, pareidavo verkdama, sakė psichiškai nestabilus.
Aišku, aš nežinau, gal ten yra ne vienas tokiu vardu yra.
Paskui jinai mano rekomenduota atėjo į Zebrą papyldomų, tada išsilaikė.
Atsakyti