Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 21, 21:59)
Tai jau tikrai lotuliukas.gif  O Tu seniai baigei AVR?

Teorines paskaitas pradėjau lankyti berods lapkričio pabaigoj/gruodžio pradžioj. Esu laiminga neseniai iškepta vairuotoja clap.gif O pati kaip? smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms wub.gif Vakar uzsirasiau i Vairalda vairavimo mokykla esancia prie Girstupio. Penktadieni pradedu lankyti teorijos paskaitas. Po 3-ju savaiciu prasides praktiniai uziemimai ax.gif Ju labiausiai ir bijau, nes vaziuot visai nemoku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
knielita nebijok, instruktoriai cia faini, as bludijau pradzioj kip turi but, sakydavo instruktorius, matau noro turi, bet kodel vingiais per sankryza vaziuoji lotuliukas.gif lotuliukas.gif aiskindavo kantriai viska kol ismokau. Kai Regitroj laikiau tai gyre egzaminuotojas igudzius gatvej, uz juos tik instruktoriui turiu dekoti 4u.gif 4u.gif Taigi drasiai ir viskas bus ok smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 21, 00:17)
Na, as kaip tik ieskojau mokyklos, kurioje paskaitos vyksta ne vakarais, nes vakarais su mazyliais man buti namuose tenka. kas vienam privalumas, kitam gali buti trukumas... smile.gif

Tai viskas ok! Zebre vyksta mokymai kiekviena sestadieni.
Zinai, kai as mokiausi, tai viena mama su visu vezimu ir vaiku prie kompo mokytis atvarydavo, kita uz rankos atsivesdavo, o paskui administracijos salytej ant sofutes tas vaikiuks miegojo lotuliukas.gif
Taip kad laisvai gali eit i zebra su visais vaikais ir be vaiku, ir viduryje dienos ir savaitgali.
Ai, zinai, nueik ir pamatysi, ir issiaiskinsi. Ten liftas is Laisves alejos, tai su visu vezimu uzsikarsi aukstyn tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 02 22, 14:55)
Zinai, kai as mokiausi, tai viena mama su visu vezimu ir vaiku prie kompo mokytis atvarydavo, kita uz rankos atsivesdavo, o paskui administracijos salytej ant sofutes tas vaikiuks miegojo  lotuliukas.gif
Taip kad laisvai gali eit i zebra su visais vaikais ir be vaiku, ir viduryje dienos ir savaitgali.
Ai, zinai, nueik ir pamatysi, ir issiaiskinsi. Ten liftas is Laisves alejos, tai su visu vezimu uzsikarsi aukstyn  tongue.gif

Man per pirmą pagalbą paskaitoj teko matyti, kaip su vaikais atėję buvo smile.gif
Šeimyninė tokia mokykla tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 02 22, 13:55)
Zinai, kai as mokiausi, tai viena mama su visu vezimu ir vaiku prie kompo mokytis atvarydavo, kita uz rankos atsivesdavo, o paskui administracijos salytej ant sofutes tas vaikiuks miegojo  lotuliukas.gif
Ai, zinai, nueik ir pamatysi, ir issiaiskinsi. Ten liftas is Laisves alejos, tai su visu vezimu uzsikarsi aukstyn  tongue.gif

Aciu, Klementina, bet as jau pabaigiau vairavimo kursus, issilaikiau teorija, beliko praktini egzamina islaikyt. Tik as ne Zebre, o Vairaldoje lankiau.
Papildyta:
QUOTE(audruliux @ 2007 02 22, 10:55)
knielita nebijok, instruktoriai cia faini, as  bludijau pradzioj kip turi but, sakydavo instruktorius, matau noro turi, bet kodel vingiais per sankryza vaziuoji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aiskindavo kantriai viska kol ismokau. Kai Regitroj laikiau tai gyre egzaminuotojas igudzius gatvej, uz juos tik instruktoriui turiu dekoti 4u.gif  4u.gif  Taigi drasiai ir viskas bus ok smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Nu as ant vieno nelabai 'faino" uzsirovus buvau, bet pakeiciau ir viskas ok thumbup.gif Audruliux, man gatveje zymiai lengviau nei aikstelej. ar cia man vienai taip? rolleyes.gif nu aiksteles iki galo dar "neatkalu", nors tu ka doh.gif matyt, perdaug "mokytoju" turiu g.gif
Atsakyti
ar yra siame forume klaipedieciu, besimokanciu vairuot ??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 02 21, 23:58)
Teorines paskaitas pradėjau lankyti berods lapkričio pabaigoj/gruodžio pradžioj. Esu laiminga neseniai iškepta vairuotoja  clap.gif O pati kaip?  smile.gif

As sausio pradzioj, po svenciu, pradejau teorijos paskaitas lankyt bigsmile.gif
Atsakyti
nuo kitos savaitės pradedu savo važinėjimus su Serapinu iš Dorkano rolleyes.gif pažiūrėsiu kaip išmokina ir ar geras šis instruktorius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 02 23, 10:55)
ar yra siame forume klaipedieciu, besimokanciu vairuot ???  4u.gif

as pradesiu nuo kovo 1
Atsakyti
Spragtuk, man irgi taip pat buvo, gatvej viskas ok, o aikstele tikras kosmaras, net regitroj kai laikiau stebejosi, gatvej gerai vaziuoju, o aikstelej nesuprasi kuo vadovaujuosi smile.gif smile.gif smile.gif jei ne paslaptis kas tas nefainas instruktorius ir su kokiu vazineji dabar?
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 23, 10:57)
As sausio pradzioj, po svenciu, pradejau teorijos paskaitas lankyt bigsmile.gif

tai tu cia labai greitai apsisukai smile.gif as pradejau visu menesiu anksciau, o tik neseniai viska issilaikiau ax.gif beje, su kuriuo instruktorium vazinejai?
Atsakyti