Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Jolkė @ 2007 04 19, 16:25)
Va va, aš irgi "iš vakaro" stabdydavau gal iki kokio septinto maždaug važiavimo  biggrin.gif Ai, nežinau, nemanau, kad čia labai jau blogai  biggrin.gif
Ir nenusimink, mažai gi dar važiavus, tai ir nemoki visko  smile.gif Išmoksi, kur dabar dėsies, kad jau pradėjai turi baigt  drinks_cheers.gif

dekui drinks_cheers.gif ,bet sunku patiket,kad per 10 vaziavimo as ta dalyka ikasiu,nu bet gal kaip nors siaip cia ne kritine klaida,tai reikia tik baime nugalet man blush2.gif
gal jau praktiniam uzsirasei?
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 19, 16:29)
dekui  drinks_cheers.gif ,bet sunku patiket,kad per 10 vaziavimo as ta dalyka ikasiu,nu bet gal kaip nors siaip cia ne kritine klaida,tai reikia tik baime nugalet man  blush2.gif
gal jau praktiniam uzsirasei?

Ne, neužsirašiau. Dar turiu papyldomų pasiėmus, ir dar man matai reikia suderinti, kas su mano mažąja pabus smile.gif
Na, neįkirsi per 10, vėliau įvaldysi, TIK NENULEISK RANKŲ thumbup.gif
Atsakyti
mano sian paskutinis vaziavimas buvo blink.gif nu bet nesijauciu as dar stipri,kad eit egza laikyti,tai manau reikia imti dar papildomu,gal merginos zinot kokios kainos kaune? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 19, 12:29)
Vaziavimas prasides,kai pereisi pirma pagalba  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jolkė kaip egzas?  mirksiukas.gif

siandien buvo pirmosios pagalbos paskaita blink.gif bet dar tikiuosi savaite kita pasimokyt tisykles, o tik po to vaziaimus pradet, bo LB bijau g.gif
Atsakyti
Papildomu vairavimu kainos tai ivairios, priklausomai nuo instruktoriaus, jei neformina per mokykla tai 30lt (bent jau man kainavo), forminant per mokykla tai 50 lt ar daugiau priklausomai nuo mokyklos. Siaip verta pasimokyt papildomai, nei regitroj uz 10 min malonumo sumoketi 83 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 04 19, 20:57)
Papildomu vairavimu kainos tai ivairios, priklausomai nuo instruktoriaus, jei neformina per mokykla tai 30lt (bent jau man kainavo), forminant per mokykla tai 50 lt ar daugiau priklausomai nuo mokyklos. Siaip verta pasimokyt papildomai, nei regitroj uz 10 min malonumo sumoketi 83 lt  smile.gif

as taip pat mastau thumb_yello.gif jau geriau pasimokyti,nei maklinet ten schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 19, 21:53)
siandien buvo pirmosios pagalbos paskaita  blink.gif  bet dar tikiuosi savaite kita pasimokyt tisykles, o tik po to vaziaimus pradet, bo LB bijau  g.gif

nebijok,nera taip baisu,svarbiausia pasitikek savimi ir viskas bus gerai,man pirmas kartas nebuvo baisus,nes zinojau,kad viskas atleistina kaip pirmas kartas, blush2.gif o jau kiti kartai tai su baime einu,kad kokiu zioplu klaidu nedaryciau ir ,kad nesvajociau gatveje arba apie savo mazyli blush2.gif
taip,kad drasiau ir pamatysi tau patiks ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Super mamos, aš vakar išsilaikiau teorijos egzą, galite mane pasveikinti tongue.gif
Ateinantį penktadienį laikysiu važiavimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 20, 11:56)
Super mamos, aš vakar išsilaikiau teorijos egzą, galite mane pasveikinti  tongue.gif
Ateinantį penktadienį laikysiu važiavimą  g.gif

sveikinu sveikinu ir linkiu sekmes praktiniam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 20, 12:31)
sveikinu sveikinu ir linkiu sekmes praktiniam  mirksiukas.gif

Oi ačiū labai, kažkaip la-a-a-abai jau norisi tų pasveikinimų doh.gif
Atsakyti
Tikrai labai sveikinam, saunuole drinks_cheers.gif
Dabar susikaupk praktiniam vaziavimui. Viskas pasiseks, mes visos su tavim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 20, 10:56)
Super mamos, aš vakar išsilaikiau teorijos egzą, galite mane pasveikinti  tongue.gif
Ateinantį penktadienį laikysiu važiavimą  g.gif

Sveikinam,sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ar emei papildomu pamokeliu?as ir galeciau eiti jau laikyti,bet dar nepasitikiu savim,kas liecia vaziavima blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(organizatore @ 2007 04 19, 20:53)
siandien buvo pirmosios pagalbos paskaita  blink.gif  bet dar tikiuosi savaite kita pasimokyt tisykles, o tik po to vaziaimus pradet, bo LB bijau  g.gif

galva aukstyn,ir nedaryk taip kaip as dariau,jei nepatinka instruktorius,drasiai keist,nes tu uz tai moki pinigelius!!Sekmes 4u.gif
Atsakyti