Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Jolkė @ 2007 04 17, 10:02)
Tas pats ir su važiavimu - neišlaikai ir eini antrakart  smile.gif  Aš bent jau taip nusiteikus.

gerai pasakyta drinks_cheers.gif ,bet baime daug didesne ten einant

QUOTE(Viltuliukas @ 2007 04 17, 10:58)
Sveikos,

tai zinoma, kad nieko tokio, jeigu neiskaikot is pirmo ar antro karto bigsmile.gif
Vis tiek islaikysit thumbup.gif Aisku norisi kuo greiciau, bet juk buna kaip buna. Svarbu, kad geras egzaminuotojas pakliutu g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 04 16, 17:31)
Sorry, bet kaip ir ką jinai mokėsi tada? Mokėsi mintinai ar žiūrėdama į knygą matė špygą? Man atrodo, reikia pagalvot tada, ar reikia jai išvis vairuot, jeigu teoriją tris kartus laiko ir neišlaiko.
Mokausi ir aš, nu tikrai ten nieko sunkaus nėra, kai ką iškali mintinai, o kitkas pagal konkrečius punktus ir tiek  doh.gif

sake kale juodai,bet as ir ne labai isivaizduoju,kaip galima mokytis nuo rudenio,ir neislaikyti schmoll.gif
tris savaites pasimokiau ir issilaikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 18, 09:52)
sake kale juodai,bet as ir ne labai isivaizduoju,kaip galima mokytis nuo rudenio,ir neislaikyti  schmoll.gif
tris savaites pasimokiau ir issilaikiau  mirksiukas.gif

Kalė atmintinai greičiausiai, nes kitaip... Aš jau ne taip daug turėjau laiko vaikščiot prie kompo, bet kažkaip atėjo tas laikas, kai visada būna "išlaikyta". O rytoj bus aišku, kokie tie mano rezultati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 18, 09:52)
sake kale juodai,bet as ir ne labai isivaizduoju,kaip galima mokytis nuo rudenio,ir neislaikyti  schmoll.gif
tris savaites pasimokiau ir issilaikiau  mirksiukas.gif

tame ir esme,kad ishkale viska, o klausimai suktai ten per egzamina parashyti - svarbiausia yra suprasti tai ka skaitai, o ne iskalti doh.gif
Atsakyti
as jai ta pati sakiau,kad reikia logikos,kazkaip vairavimo tai suprantu,kad neislaiko,bet teorijos,tai nea,nu viena karta gali is to jaudulio gal klysti,bet antra kai eini,juk viska zinai,kaip bus,nu net nzn... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(koposs @ 2007 04 17, 10:41)
gerai pasakyta  drinks_cheers.gif ,bet baime daug didesne ten einant
drinks_cheers.gif

As dar galvoju,kad cia laimes dalykas tas vaziavimas,kokiam egzaminatoriui papulsi,ar papulsi i ta sarasiuka kurie turi islaikyti,o kurie nea.... ax.gif
Atsakyti
siandien apturejau 3 teorijos pamoka ir mastau, po kurio laiko prasides praktiniai vazinejimai...ar po mokyklinio ar po regitros teorinio egzo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 18, 21:40)
siandien apturejau 3 teorijos pamoka ir mastau, po kurio laiko prasides praktiniai vazinejimai...ar po mokyklinio ar po regitros teorinio egzo ?  g.gif

Vaziavimas prasides,kai pereisi pirma pagalba mirksiukas.gif
Papildyta:
Jolkė kaip egzas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 19, 12:29)
Vaziavimas prasides,kai pereisi pirma pagalba  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jolkė kaip egzas?  mirksiukas.gif

IŠLAIKIAU.
Padariau kelias žioplas klaidas, bet ne esmė jau dabar smile.gif
Ir nėra ten baisu teoriją laikant. Kol nenuėjau labiau bijojau, o ten suėmiau save į rankas, tuo labiau, kad niekas ir negąsdino vietoj. Dar tiklsliau ten neįdomu niekam mano klaidos.
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 19, 12:28)
IŠLAIKIAU.
Padariau kelias žioplas klaidas, bet ne esmė jau dabar  smile.gif
Ir nėra ten baisu teoriją laikant. Kol nenuėjau labiau bijojau, o ten suėmiau save į rankas, tuo labiau, kad niekas ir negąsdino vietoj. Dar tiklsliau ten neįdomu niekam mano klaidos.

sveikinu 4u.gif
man ir baisiausia b uvo kol neatsisedau prie kompo,ir nepamaciau,kad ten tie patys klausimukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 19, 15:21)
sveikinu  4u.gif
man ir baisiausia b uvo kol neatsisedau prie kompo,ir nepamaciau,kad ten tie patys klausimukai  bigsmile.gif

Bent jau apie tą patį tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 18, 22:40)
siandien apturejau 3 teorijos pamoka ir mastau, po kurio laiko prasides praktiniai vazinejimai...ar po mokyklinio ar po regitros teorinio egzo ?  g.gif

man prasidejo po 2 savaiciu mirksiukas.gif

QUOTE(Jolkė @ 2007 04 19, 13:28)
IŠLAIKIAU.
Padariau kelias žioplas klaidas, bet ne esmė jau dabar  smile.gif

nu saunuole labai sveikinu,tai dabar sekmes praktiniam mirksiukas.gif klaidos ne esme svarbu ,kad islaikei

as tai po 4 vaziavimo,bet kuo tolyn tuo labiau savim nepatenkinta,vakar po 3 tai visai depresija buvo blush2.gif ,siandien tai jau juokas ima,atrodo viska lyg gerai darau,bet sustoju per daug toli nuo masinu,o jis nori kad as arti masinos sustociau,o as vis tiek savo darau doh.gif ,nu bijau arti subines lyst ir viskas.Pradzioj su sustojimu nieko nesake,o dabar prasidejo mano vargelis,net jau geda eit,as puikiai zinau ka jis nori,bet vistiek greiti mazinu per anksti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 19, 16:20)
man prasidejo po 2 savaiciu  mirksiukas.gif
nu saunuole labai sveikinu,tai dabar sekmes praktiniam  mirksiukas.gif klaidos ne esme svarbu ,kad islaikei

as tai po 4 vaziavimo,bet kuo tolyn tuo labiau savim nepatenkinta,vakar po 3 tai visai depresija buvo  blush2.gif ,siandien tai jau juokas ima,atrodo viska lyg gerai darau,bet sustoju per daug toli nuo masinu,o jis nori kad as arti masinos sustociau,o as vis tiek savo darau  doh.gif ,nu bijau arti subines lyst ir viskas.Pradzioj su sustojimu nieko nesake,o dabar prasidejo mano vargelis,net jau geda eit,as puikiai zinau ka jis nori,bet vistiek greiti mazinu per anksti  blush2.gif

Va va, aš irgi "iš vakaro" stabdydavau gal iki kokio septinto maždaug važiavimo biggrin.gif Ai, nežinau, nemanau, kad čia labai jau blogai biggrin.gif
Ir nenusimink, mažai gi dar važiavus, tai ir nemoki visko smile.gif Išmoksi, kur dabar dėsies, kad jau pradėjai turi baigt drinks_cheers.gif
Atsakyti