Merginos labai reikia jusu pagalbos!
Mama turi teises jau gerus 10 metu, bet vazinejo tik pora meteliu.
Gal teko kam susidurti su privaciu vien tik vairavimo mokymu, nes jokiu dokumentu mums nereikia, tiesiog jai prisiminti
( arba is naujo ismokti)
GAl galetumet rekomenduoti arba konkretu instruktoriu - e arba bent mokykla, kuri teikia tokia paslauga tinka mikrorajonai justiniskes, pasilaiciai, virsuliskes.
Aciu labai
tiesa, i mechanine pavaru deze ji net netaiko, uzteks ir automato
QUOTE(Indr @ 2007 04 14, 15:23)
Merginos labai reikia jusu pagalbos!
Gal teko kam susidurti su privaciu vien tik vairavimo mokymu, nes jokiu dokumentu mums nereikia, tiesiog jai prisiminti
( arba is naujo ismokti)
GAl galetumet rekomenduoti arba konkretu instruktoriu - e arba bent mokykla, kuri teikia tokia paslauga tinka mikrorajonai justiniskes, pasilaiciai, virsuliskes.
Aciu labai
( arba is naujo ismokti)
Aciu labai
Bijau sumeluot, bet man atrodo, kad bet kurioj vairavimo m-kloj to gali pamokyt, pasilaiciuose autoakademijoj moko ir su automatu vaziuot
Taigi, kad beveik visos m-klos parduoda tokias papildomas pamokas. Tik dziaugsmas tame, kad tokie mokiniai, kuriems egzo laikyti nereikia (nes jau teises turi) tikras grobis toms mokyklelems. Paskambini sekretorei (oficialiu telefonu), ji duoda maziausiai darbo turincio instruktoriaus telefona. O kurie maziausiai darbo turi - o tie, kurie blogiausi ir is kuriu mokiniai bega. Kitas variantas - su mokykla sudarai sutarti kokiom 5 pamokom ( po koki 60 Lt) ir gauni toki pati "profesionala". Uzburtas ratas. Todel ir ieskau rekomendaciju, gal kas padesit surasti normalu instruktoriu.
Arba is pažystamų susižinai kokį geresnį instruktorių,nueini į mokyklą,kurioje jis dirba ir paprašai,kad važinėtum su juo.
QUOTE(mir_a @ 2007 04 14, 12:11)
Ieskau pagalbos: reikia papildomu vairavimo pamoku Vilniuje (Baltupiai, Jeruzale, Fabijoniskes, Kuro aparatura, Centras). Gal galit kas rekomenduoti normalu instruktoriu, kuris
1. leistu vaziuoti 1,5 val.,
2. leistu vaziuoti i visus rajonus, o ne tik i Karoliniskes, Pasilaicius ir Fabijoniskes.
3. ismokytu parkuotis visur.
4. dirbtu vakarais (ilgiau nei iki 18 val.)
5. butu stabilios psichikos.
1. leistu vaziuoti 1,5 val.,
2. leistu vaziuoti i visus rajonus, o ne tik i Karoliniskes, Pasilaicius ir Fabijoniskes.
3. ismokytu parkuotis visur.
4. dirbtu vakarais (ilgiau nei iki 18 val.)
5. butu stabilios psichikos.
Nu sis punktas tai tikrai juokingas , bet geri pagalvojus labai prasmingas
As kai mokiausi praktikos, klausiau savo instruktoriaus, ar sunku dirbti toki darba , tai jis man atsove, kad galima tapti psichiniu ligoniu bedirbant toki darba Ypac kai per diena pakliuna po 50 avariniu situaciju. Tai stai tikrai sunku bus rasti toki zmogu, kuris atitiktu 5-ta punkta Bet sekmes, gal pavyks
SVEIKI,
LABAI NORECIAU DAR PAPILDOMAI PASIMOKYTI VAIRUOTI. GAL KAS ZINOTE KOKI TUO UZSIIMANTI INSTRUKTORIU KAUNE?
LABAI NORECIAU DAR PAPILDOMAI PASIMOKYTI VAIRUOTI. GAL KAS ZINOTE KOKI TUO UZSIIMANTI INSTRUKTORIU KAUNE?
QUOTE(3lena @ 2007 04 16, 11:19)
SVEIKI,
Tai, kiek žinau, mane mokantis intruktorius važinėja su papildomais.Tik pas jį daug žmonių. Kontaktus į až nusiųsiu
QUOTE(muter @ 2007 04 13, 22:44)
sian suzinojau,kad mano pazystama sian laike teorija 3-cia karta ir neislaike
nors mergicka mokesi jau gan senai
nors mergicka mokesi jau gan senai
Sorry, bet kaip ir ką jinai mokėsi tada? Mokėsi mintinai ar žiūrėdama į knygą matė špygą? Man atrodo, reikia pagalvot tada, ar reikia jai išvis vairuot, jeigu teoriją tris kartus laiko ir neišlaiko.
Mokausi ir aš, nu tikrai ten nieko sunkaus nėra, kai ką iškali mintinai, o kitkas pagal konkrečius punktus ir tiek
Labukas,
nu va as jau po antro vaziavimo buvau paciam centre,nezinau jei baime nugalesiu gal ir islaikysiu praktini,bet darau dar labai daug zioplu klaidu.Teorija mokyklini jau islaikiau,nors galim sakyt mazai sedejau dar nesibaige teorijos pamokos,bet kaip bus su regitra cia jau kitas klausimas,bet nebijau,manau praktinio tai reikia bijot,o teorija neislaikai eini kita kart
nu va as jau po antro vaziavimo buvau paciam centre,nezinau jei baime nugalesiu gal ir islaikysiu praktini,bet darau dar labai daug zioplu klaidu.Teorija mokyklini jau islaikiau,nors galim sakyt mazai sedejau dar nesibaige teorijos pamokos,bet kaip bus su regitra cia jau kitas klausimas,bet nebijau,manau praktinio tai reikia bijot,o teorija neislaikai eini kita kart
QUOTE(koposs @ 2007 04 16, 22:32)
Labukas,
Tas pats ir su važiavimu - neišlaikai ir eini antrakart Aš bent jau taip nusiteikus.