QUOTE(koposs @ 2007 04 13, 12:32)
veze kur mazesnis eismas,bet man uzteko,nes kaip tik visi po darbo.Buvau prie bigo 3 poliklinikos delfino turgus ten ziedas,minijos gatve ir dar keliu net neprisimenu,nebijok,nors pati bijau jau kito karto.Man tai norisi viska letai,o jis skubina greiciau greiciau man rodos kol nemoku uztenka trecios pavaros,bet butina ir ketvirta tai va.
dekui uz palaikyma ir man taip rodos,kad antras kartas bus baisesnis.Va va del baimes man atrodo kad teorijos nebijosiu,bet tik uzsiregistruosiu ir bus man tada galesiu visa paki savo maziaus pasiimt,aisku praktiniam isvis sakes
o tau sekmes laukiam rezultatu,jei jau instruktorius sako,kad jau gali tai tikrai islaikysi,tik jauduli palik namie ir galvok kokia tu super vairuotoja
dekui uz palaikyma ir man taip rodos,kad antras kartas bus baisesnis.Va va del baimes man atrodo kad teorijos nebijosiu,bet tik uzsiregistruosiu ir bus man tada galesiu visa paki savo maziaus pasiimt,aisku praktiniam isvis sakes
o tau sekmes laukiam rezultatu,jei jau instruktorius sako,kad jau gali tai tikrai islaikysi,tik jauduli palik namie ir galvok kokia tu super vairuotoja
Paliksi čia jį, tą jaudulį Slankioja visur iš paskos, kai tik apie egzus pradedu galvot. Kai ėjau mokintis, galvojau bus problemų su kuo mažąją palikti, o pasirodo problema, kur jaudulį einant laikyt egzaminų palikti
Pirmadienį važiuosiu su kitu intruktorium papyldomai pirmą važiavimą, žiūrėsim ką kita akis pamatys, ar irgi sakys, kad viskas gerai. Jaučiu man bus egzo repeticija, nes tarsi vertins, ką moku, kad žinot, ką papyldomai pamokint. Ir testas, ar vieno pamperso užteks ar viso pakio reikės