Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(koposs @ 2007 04 11, 16:13)
dekui taip ir padarysiu,pirma kart visko gali but  mirksiukas.gif , o tau linkiu sekmes egze teorijos  mirksiukas.gif

Aa, man jos prireiks, nes kažkaip vistiek kinkos dreba, nors atrodo ir moku smile.gif Irgi būtinai po egzo parašysiu - gal girsiuos, o gal paguodos ieškosiu g.gif
Sėkmės tau ir neduobėto kelio smile.gif
Atsakyti
siandien man pirma kursu diena 4u.gif visai smagiai praejo, pora sav mokysimes keliu eismo taisykles bei visokias situacijas braizhys lentoj, po to jau prie kompu... laukiu finalo blush2.gif
Atsakyti
as jau po vaziavomo nu kaip pirmas sakyciau gerai tikrai nesitikejau,neuzgesau tik baime yra,kad neissuksiu.Ir asiku kol pripratau su pavarom,nes pas mane masina senesne, o su nauja visai kitaip,bet jauciu lengviau tik reikia priprast,Instruktorius kaip pirma kart sake gerai.Bet antro kart ar trecio bijosiu labiau,nes sakys gi jau rodziau ir turi moket,bus geda zioplu klaidu daryt blush2.gif Kitas vaziavimas tik pirmad.tai parasysiu kaip sekes mirksiukas.gif Tai va kas vaziuos pirma karta ,tikrai nebijokit nera taip baisu,as pradejau nuo nulio.
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 11, 22:22)
as jau po vaziavomo nu kaip pirmas sakyciau gerai tikrai nesitikejau,neuzgesau tik baime yra,kad neissuksiu.Ir asiku kol pripratau su pavarom,nes pas mane masina senesne, o su nauja visai kitaip,bet jauciu lengviau tik reikia priprast,Instruktorius kaip pirma kart sake gerai.Bet antro kart ar trecio bijosiu labiau,nes sakys gi jau rodziau ir turi moket,bus geda zioplu klaidu daryt  blush2.gif Kitas vaziavimas tik pirmad.tai parasysiu kaip sekes  mirksiukas.gif Tai va kas vaziuos pirma karta ,tikrai nebijokit nera taip baisu,as pradejau nuo nulio.

gal pagrindinem gatvem vazinejai? paleistu mane i koki taikos prospekta kur zhiedas po ziedo, ojjj butu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 11, 22:22)
as jau po vaziavomo nu kaip pirmas sakyciau gerai tikrai nesitikejau,neuzgesau tik baime yra,kad neissuksiu.Ir asiku kol pripratau su pavarom,nes pas mane masina senesne, o su nauja visai kitaip,bet jauciu lengviau tik reikia priprast,Instruktorius kaip pirma kart sake gerai.Bet antro kart ar trecio bijosiu labiau,nes sakys gi jau rodziau ir turi moket,bus geda zioplu klaidu daryt  blush2.gif Kitas vaziavimas tik pirmad.tai parasysiu kaip sekes  mirksiukas.gif Tai va kas vaziuos pirma karta ,tikrai nebijokit nera taip baisu,as pradejau nuo nulio.

Na ir šaunuolė smile.gif Ir baik gi bijot, nu ir kas primins tai, ką jau sakė? Didelio čia daikto smile.gif Tavo darbas išmokt vairuot smile.gif
Žinok, o man atrodo, kad baisiausiai važiavau antrą kartą kažkodėl.
O šianakt sapnavau egzaminus. Matai, prisigyriau, kaip čia man viskas čiki, o užteko užsiregistruot egzaminui ir prasidėjo biggrin.gif Vyras juokės, kad tą dieną mažosios pampersų įsidėčiau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

As tai issilaikiau pries pusantro menesio, bet ir dabar dar prisimenu, kaip ejau i pirma vairavimo pamoka. doh.gif Galvojau, kad vaziuosim is karto i aikstele, o instruktorius sako, sesk, vaziuosim i miesta fear.gif
Nu galvoju cia tai jau bus sakes, o dar tamsu, vakaras. Bet visa laime, kad pakliuvo geras instruktorius, tai nebuvo tokios jau dideles baimes. tongue.gif
Sekmes visoms besimokancioms thumbup.gif
Atsakyti
vakar issilaikiau teorija lotuliukas.gif
liko man dar du vaziavimai,bet tas manas instruktorius tempia vis guma verysad.gif
bet vakar tai ytampos ziauriai turejau,neatsimenu,kada taip buvau bijojus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(muter @ 2007 04 12, 14:18)
vakar issilaikiau teorija  lotuliukas.gif
liko man dar du vaziavimai,bet tas manas instruktorius tempia vis guma  verysad.gif
bet vakar tai ytampos ziauriai turejau,neatsimenu,kada taip buvau bijojus  doh.gif

oj doh.gif Sveikutes 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 12, 15:26)
vakar issilaikiau teorija  lotuliukas.gif
liko man dar du vaziavimai,bet tas manas instruktorius tempia vis guma  verysad.gif
bet vakar tai ytampos ziauriai turejau,neatsimenu,kada taip buvau bijojus  doh.gif
Papildyta:
oj  doh.gif  Sveikutes  4u.gif  blush2.gif

O tai ko per teoriją bijoti? Arba išlaikai arba ne smile.gif
Atsakyti
nzn kodel,bet bijojau g.gif
O ka jus nebijojot?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 12, 16:08)
nzn kodel,bet bijojau  g.gif
O ka jus nebijojot?? blink.gif

Tai nusiramink, juk vairavimą sunkiau išlaikyt verysad.gif
Ne, kažkodėl teorijos nebijojau, juk ten net klaidų niekas nemato, tik pati savo. Na neišlaikai blogiausiu atveju iš pirmo karto ir tiek smile.gif
Va vairavimo tai bijojau be proto, ir klaidas daryti gėda, ir avariją padaryt. Ir ta baimė padarė savo - pridariau žioplų klaidų, gerai, kad jos nebuvo lemtingos, išlaikiau smile.gif
Užtat dabar viom draugiškai patariu - suimkit save į rankas, nes nieko gero rezultate nebus doh.gif
Atsakyti
As kai variau laikyti praktikos egzamino, tai visi irgi mane ramino, sake nebijot ir viskas bus gerai. g.gif Bet nu tikrai neiseina nesinervuoti ir susikaupti. atrodo viskas, jau nebijosiu ir nesinervuosiu, bet kai tik ilipau i masina tai ir prasidejo. doh.gif Islaikiau is antro karto, nes is tos baimes jau pacioj aikstelej pridariau zioplu klaidu. doh.gif
Guode tik vienas dalykas, kad visi islaiko tai ir as islaikysiu, nesu gi kvailesne uz kitas. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 11, 23:17)
gal pagrindinem gatvem vazinejai? paleistu mane i koki taikos prospekta kur zhiedas po ziedo, ojjj butu...  lotuliukas.gif

veze kur mazesnis eismas,bet man uzteko,nes kaip tik visi po darbo.Buvau prie bigo 3 poliklinikos delfino turgus ten ziedas,minijos gatve ir dar keliu net neprisimenu,nebijok,nors pati bijau jau kito karto.Man tai norisi viska letai,o jis skubina greiciau greiciau man rodos kol nemoku uztenka trecios pavaros,bet butina ir ketvirta tai va.

QUOTE(Jolkė @ 2007 04 12, 10:28)
Na ir šaunuolė  smile.gif Ir baik gi bijot, nu ir kas primins tai, ką jau sakė? Didelio čia daikto  smile.gif Tavo darbas išmokt vairuot  smile.gif
Žinok, o man atrodo, kad baisiausiai važiavau antrą kartą kažkodėl.
O šianakt sapnavau egzaminus. Matai, prisigyriau, kaip  čia man viskas čiki, o užteko užsiregistruot egzaminui ir prasidėjo  biggrin.gif Vyras juokės, kad tą dieną mažosios pampersų įsidėčiau  tongue.gif

dekui uz palaikyma ir man taip rodos,kad antras kartas bus baisesnis.Va va del baimes man atrodo kad teorijos nebijosiu,bet tik uzsiregistruosiu ir bus man tada galesiu visa paki savo maziaus pasiimt,aisku praktiniam isvis sakes bigsmile.gif
o tau sekmes laukiam rezultatu,jei jau instruktorius sako,kad jau gali tai tikrai islaikysi,tik jauduli palik namie ir galvok kokia tu super vairuotoja mirksiukas.gif
Atsakyti