Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(anglė_ligonė @ 2007 04 06, 15:33)
nebijok,jei gausi gera instruktoriu bus liuks  4u.gif
o maniskis siandien man nepatiko,tipo sako ,nu ***** kur tu vaziuoji,kazkas tokio...biski susinervavo...naaisku,ten as buvau kalta,bet...

o instruktorius paskiria ar galima pasirinkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 06, 20:17)
o instruktorius paskiria ar galima pasirinkti?  ax.gif

man tai paskyre,bet pradzioj pasake,kad jei zinot pas ka norit,tai uzeikit uzrasysim pas ta instruktoriu,o as gi nieko nezinojau ,tai ka paskyre su tuo ir vazineju doh.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites man cia paskaicius jusu komentarus tai juokas pradejo imti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif prisiminiau kaip pati laikiau teises biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi ruošiuosi užsirašyti į kursus... bet truputuką bijau, prieš porą metelių vyras davė pavairuot savo mašiniuką... tai į griovį nugarmėjom (kol tiesiai važiavom normaliai - bet kai liepė sukt ax.gif) nieko nenutiko tik mašiniukas apsigadino... tai va po to kaip ir noriu, bet bijau doh.gif. Gal žinot Kaune Šilainiuose, arba Savanoriuose kokią gerą vairavimo mokyklą 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit parekomenduoti gerą vairavimo mokyklą Vilniuje, Jeruzalėje arba Batltupiuose, draugė lankyt nori
Ačiū smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Gali eiti i ta pacia kur as einu,ji salia savanoriu vadinasi 'Noriu vairuoti"
labai liuks mokiklyte thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 02 21, 11:54)
Labai faina mokykla Vairalda yra ir prie Girstupio ir prie Topoliu, instruktoriai visur tie patys, faini wub.gif , teorijos paskaitos superines,  smile.gif  isaiskina viska, prie kompu gali kada nori ateit. Tik patys geriausi prisiminimai 4u.gif

PRITARIU 100 IR DAUGIA PROCENTU. TEN TIKRAI PUIKI MOKYKLA, NES PIRMA GALVOJA APIE KLIJENTA O TIK PASKUI APIE SAVE. thumbup.gif
Atsakyti
Skraidau. Instruktorius šiandien sakė, kad galiu laikyti egzaminą, tiksliau, kad esu jam pasiruošusi biggrin.gif O dar liko du važiavimai tongue.gif
Tai dabar registruosiuos teorijai, o paskui dar kokius tris keturis papyldomus paisiimsiu, labai noriu, kad gatvėse daugiau pasivažinėtume, prašysiu piko metu, ir dar patamsy smile.gif Noriu nedrebėti, kai savo mažąsias vežiosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 11, 11:00)
Skraidau. Instruktorius šiandien sakė, kad galiu laikyti egzaminą, tiksliau, kad esu jam pasiruošusi  biggrin.gif O dar liko du važiavimai  tongue.gif
Tai dabar registruosiuos teorijai, o paskui dar kokius tris keturis papyldomus paisiimsiu, labai noriu, kad gatvėse daugiau pasivažinėtume, prašysiu piko metu, ir dar patamsy  smile.gif Noriu nedrebėti, kai savo mažąsias vežiosiu smile.gif

nu kokia tu saunuole,siandien man pirmas pravaziavimas tai jauciu prigrybausiu,o dar per pati pika,nu aisku netemps jis i centra,bet man ir taip uzteks tu masinu blush2.gif .Su vyru vakar bandziau aikstelej tai i garaza jau galim sakyt jau supratau esme.Bet su soniniu tai jauciu bus vargo,kalniukas irgi nesunku.O mieste tai reikia tik baime nugalet kurios turiu pakankamai daug blush2.gif .Vakare parasysiu kaip sekes
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 11, 15:15)
nu kokia tu saunuole,siandien man pirmas pravaziavimas tai jauciu prigrybausiu,o dar per pati pika,nu aisku netemps jis i centra,bet man ir taip uzteks tu masinu  blush2.gif .Su vyru vakar bandziau aikstelej tai i garaza jau galim sakyt jau supratau esme.Bet su soniniu tai jauciu bus vargo,kalniukas irgi nesunku.O mieste tai reikia tik baime nugalet kurios turiu pakankamai daug  blush2.gif .Vakare parasysiu kaip sekes

Lauksiu įspūdžių. Ir tik nespręska iš pirmo karto, dar visko bus smile.gif
Aš užsiregistravau kitą ketvirtadienį teorijai jau.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif Man reikia papildomų vairavimo pamokų. Gal galėtumete atsiųsti instruktorių, kurie tuo užsiima, kontaktus Kaune. Į a.ž. Ačiū
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 11, 15:25)
Lauksiu įspūdžių. Ir tik nespręska iš pirmo karto, dar visko bus  smile.gif
Aš užsiregistravau kitą ketvirtadienį teorijai jau.

dekui taip ir padarysiu,pirma kart visko gali but mirksiukas.gif , o tau linkiu sekmes egze teorijos mirksiukas.gif
Atsakyti