Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(muter @ 2007 04 04, 13:49)
sveikos merginos  4u.gif
mokausi ir as vairuoti (veliau aprasysiu mokykla) bet noreciau jusu paklausti,ar jauciat dydele itampa pries vairavima?ir per vairavima?
instruktorius atrodo nesaukia,bet kartais jo tie p[osakiai...net nzn kaip paaiskinti  g.gif
pvz per antra vaziavima jis man,na tu kur vaziuoji,nemazai zenklu!ir dar daug panasiu  verysad.gif
pas ji tokia lyg panieka,ar pasaipa balse jauciasi,ir as aisku tada isitempus,nes bijau pries ji ziopla pasirodyti  verysad.gif  blush2.gif
tei va,ar cia normalu sitaip?gal kam panasiai yra buve?

Aišku, kad nenormalu, jei bijai ir šitokią įtampą jauti. Tik baik savo kaltės ieškoti. Suprantu, kai kokią didelę nesąmonę padarius kad rikteltų kartą neiškentęs, būtų pateisinama, bet jau nuolatinis pašaipus tonas tai mane pribaigtų verysad.gif
Atsakyti
niu va gryzau is po vaziavimo bicycle.gif
Siaip man mokykla labai patinka thumbup.gif pirma karta ,kai tik ieini,iskarto krenta i akis administratores sypsena,net baime atslugsta thumbup.gif ir kiekviena karta kai nueinu,ji maloniai,nuosirdziai labai bendrauja ,paaiskina viska ko tik nesuprantu!
Paskaitos nuostabios thumbup.gif vienu zodziu mokyklai priekaistu neturiu schmoll.gif
Na,kad pas instruktoriu keistokas harakteris negaliu ju kaltint,juk visokiu zmoniu yra schmoll.gif Siaip jis grieztas ,reiklus,tas manau labai gerai,bet kartais tik jie to pasakymai g.gif tei va,siaip jei reiktu vel rinktis,pasirinkciau ta pacia mokykla Noriu Vairuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 04, 11:49)
sveikos merginos  4u.gif
mokausi ir as vairuoti (veliau aprasysiu mokykla) bet noreciau jusu paklausti,ar jauciat dydele itampa pries vairavima?ir per vairavima?
instruktorius atrodo nesaukia,bet kartais jo tie p[osakiai...net nzn kaip paaiskinti  g.gif
pvz per antra vaziavima jis man,na tu kur vaziuoji,nemazai zenklu!ir dar daug panasiu  verysad.gif
pas ji tokia lyg panieka,ar pasaipa balse jauciasi,ir as aisku tada isitempus,nes bijau pries ji ziopla pasirodyti  verysad.gif  blush2.gif
tei va,ar cia normalu sitaip?gal kam panasiai yra buve?

As tai nejauciu jokios itampos.Net baimes neturiu,gal todel,kad visa atsakomybe instruktoriui?Manau kas vyrams savaime suprantama-moterims ne viskas aisku.O va kai atsiduria gimdykloj-tai ne vienam vairuotojui buna sakes biggrin.gif Tad mokinkis vairuot!Ir nekreipk demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui uz palaikyma 4u.gif kazkaip visad pirmoj eilej pagalvoju,gal manyje problemos,bet vakar spjoviau i viska,ir pasikalbejau su juo,tai tikiuosi supratom vienas kita rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kam reikia 20Lt. nuolaidų kortelės vairavimo mokykloje "Autotakas"?
Dovanoju mirksiukas.gif
Aš iš Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 05, 11:06)
dekui uz palaikyma  4u.gif  kazkaip visad pirmoj eilej pagalvoju,gal manyje problemos,bet vakar spjoviau i viska,ir pasikalbejau su juo,tai tikiuosi supratom vienas kita  rolleyes.gif

Ot ir šaunuolė smile.gif Sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano instruktorius nera blogas,nesaukia,nekelia balso,bet taip sako - (vardas) ka darai.Man tiesiog geda nezinot. blush2.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anglė_ligonė @ 2007 04 05, 22:49)
Mano instruktorius nera blogas,nesaukia,nekelia balso,bet taip sako - (vardas) ka darai.Man tiesiog geda nezinot. blush2.gif  verysad.gif  doh.gif

Mano instruktoriuas irgi niekad nerėkė, bet pirmais važiavimais, pastoviai kartodavo "negasdink" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 05 balandžio 2007 - 21:50
QUOTE(Mayami @ 2007 04 05, 22:49)
Mano instruktoriuas irgi niekad nerėkė, bet pirmais važiavimais, pastoviai kartodavo "negasdink" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif manau ,ten jie jau uzsigrudine,bent jau pas mane grupej ,tai beveik vien moterys,gal kokie 2-3 vyrai tik biggrin.gif
Man tai sako:„Na streso tau ivarysim",as sakau:„ Tik neapsisukt",o jis sako :„Na,sukis".Oj blyn galvoju biggrin.gif sankryzoj pirmakart sukiausi blink.gif ,kaip baisu bet jis net ranka beveik virs vairo palaike,jei ka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anglė_ligonė @ 2007 04 06, 11:29)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  manau ,ten jie jau uzsigrudine,bent jau pas mane grupej ,tai beveik vien moterys,gal kokie 2-3 vyrai tik biggrin.gif
Man tai sako:„Na streso tau ivarysim",as sakau:„ Tik neapsisukt",o jis sako :„Na,sukis".Oj blyn galvoju biggrin.gif sankryzoj pirmakart sukiausi  blink.gif ,kaip baisu bet jis net ranka beveik virs vairo palaike,jei ka. biggrin.gif

su baime laukiu pirmojo praktinio savo vairavimo blink.gif
Atsakyti
Mokiausi prieš du metus DORKANE Antakalny thumbup.gif instruktorius toks diiidelis dėdė, berods Vakarijus ax.gif Aikštelėj kartais palikdavo vienai važinėtis, pats stebėdavo (3 pamokoj) iš šalies, baimės pilnos akys, o važiuot tai reikia lotuliukas.gif ir važiuoji tongue.gif Liuks ir mokykla, ir instruktorius buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 06, 11:34)
su baime laukiu pirmojo praktinio savo vairavimo  blink.gif

nebijok,jei gausi gera instruktoriu bus liuks 4u.gif
o maniskis siandien man nepatiko,tipo sako ,nu ***** kur tu vaziuoji,kazkas tokio...biski susinervavo...naaisku,ten as buvau kalta,bet...
Atsakyti