Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(indreT @ 2007 03 26, 18:47)
Skaiciau skaiciau ce ir pasimeciau.

Siandiena uzsirasiau i J.Jasucio vairavymo mokykla. Gal kas koki instruktoriu is ten gera turejo? Patarkit ar pasikartokit jei nesunku.

Aciu tongue.gif

Mokykla nebloga,tik nesirink instr. Rimanto,neismoko nei velnio.Ramus jis,geras,bet neismoko,masina savo labai saugo lotuliukas.gif Cia diedukas toks ax.gif Teorija ten tai auksciausiam lygy thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 01, 11:52)
sakiua,kad nieko nelauksiu, bet katik baigesi sesija, tai db ir ketinu pradet, sijolgoj kokiu metu tos pamokos ir kiek laiko trunka (kelias h)? kiek sav mokymai?

as vis tebederinu viska, kur patogiau ir pan... darbo rinkoj 860lt kainuoja, brangokai, bet ten didziausias procentas ishlaikanciu  g.gif

sijolgoj nuo balandzio 17 jau pilna grupe dabar butu tik veliau,ten labai greitai uzsirasineja.Kursu valandos nuo 18 iki 20 pirmad antr ir ketv,o paskutinias savaites tik antr ir ketv.,man tai kolkas ten labai gerai,teorija labai gerai isaiskina kiek pazystu visi is pirmo karto islaiko.
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 02, 15:32)
sijolgoj nuo balandzio 17 jau pilna grupe dabar butu tik veliau,ten labai greitai uzsirasineja.Kursu valandos nuo 18 iki 20 pirmad antr ir ketv,o paskutinias savaites tik antr ir ketv.,man tai kolkas ten labai gerai,teorija labai gerai isaiskina kiek pazystu visi is pirmo karto islaiko.

as tai sugebu niekur nespet, siandien leksiu i mokymo centra, gal bus dar viena viecike man smile.gif ar jau apturejai pirmaji vaziavima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 03, 09:08)
as tai sugebu niekur nespet, siandien leksiu i mokymo centra, gal bus dar viena viecike man smile.gif  ar jau apturejai pirmaji vaziavima?  4u.gif

dar neturejau,su teorija kolkas viskas aisku sprendziu gerai daugiausiai 3 klaidas padarau,bet kai reikes eit i regitra turbut susimausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 04 03, 12:09)
dar neturejau,su teorija kolkas viskas aisku sprendziu gerai daugiausiai 3 klaidas padarau,bet kai reikes eit i regitra turbut susimausiu  blush2.gif

ishausho ir mano diena, uzhsiregistravau i darbo rinkos mokymo centro vairavimo kursus, nuo 11d pradesiu mokytis, o kinkos dreba nerealiai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 03, 16:33)
ishausho ir mano diena, uzhsiregistravau i darbo rinkos mokymo centro vairavimo kursus, nuo 11d pradesiu mokytis, o kinkos dreba nerealiai...  lotuliukas.gif

saunuole,nera ko bijot pradzioj mirksiukas.gif ,o kai bus vaziavimas tai as pati bijau,jau laukiu nesulaukiu,greiciau ipusetu.
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 04 03, 15:33)
ishausho ir mano diena, uzhsiregistravau i darbo rinkos mokymo centro vairavimo kursus, nuo 11d pradesiu mokytis, o kinkos dreba nerealiai...  lotuliukas.gif

Saunuole,o kinkos tikrai ne tau vienai dreba irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 04 04, 11:34)
Saunuole,o kinkos tikrai ne tau vienai dreba irnesakyk.gif

Baikit, merginos. Ką per egzaminus darysit, jei mokantis dreba. Ramiai, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
mokausi ir as vairuoti (veliau aprasysiu mokykla) bet noreciau jusu paklausti,ar jauciat dydele itampa pries vairavima?ir per vairavima?
instruktorius atrodo nesaukia,bet kartais jo tie p[osakiai...net nzn kaip paaiskinti g.gif
pvz per antra vaziavima jis man,na tu kur vaziuoji,nemazai zenklu!ir dar daug panasiu verysad.gif
pas ji tokia lyg panieka,ar pasaipa balse jauciasi,ir as aisku tada isitempus,nes bijau pries ji ziopla pasirodyti verysad.gif blush2.gif
tei va,ar cia normalu sitaip?gal kam panasiai yra buve?
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 04, 13:49)
sveikos merginos  4u.gif
mokausi ir as vairuoti (veliau aprasysiu mokykla) bet noreciau jusu paklausti,ar jauciat dydele itampa pries vairavima?ir per vairavima?
instruktorius atrodo nesaukia,bet kartais jo tie p[osakiai...net nzn kaip paaiskinti  g.gif
pvz per antra vaziavima jis man,na tu kur vaziuoji,nemazai zenklu!ir dar daug panasiu  verysad.gif
pas ji tokia lyg panieka,ar pasaipa balse jauciasi,ir as aisku tada isitempus,nes bijau pries ji ziopla pasirodyti  verysad.gif  blush2.gif
tei va,ar cia normalu sitaip?gal kam panasiai yra buve?

Gal labai sureikšmini tas pastabas? Jei nesakys nieko irgi nekas bus... Sunku pasakyti, man kartais pasakydavo, kad nežiūriu į ženklus, bet kažkaip lyg be pašaipos. Aš pati iš savęs šaipydavausi, kai nesąmones padarydavau. g.gif
O jei tikrai blogai, pasiprašyk kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydrė: 04 balandžio 2007 - 12:09
QUOTE(Žydrė @ 2007 04 04, 13:06)
Gal labai sureikšmini tas pastabas? Jei nesakys nieko irgi nekas bus... Sunku pasakyti, man kartais pasakydavo, kad nežiūriu į ženklus, bet kažkaip lyg be pašaipos. Aš pati iš savęs šaipydavausi, kai nesąmones padarydavau. g.gif
O jei tikrai blogai, pasiprašyk kito.

as puikiai suprantu,kad reikia jog jis darytu pastabas,bet man net sunku paaiskinti ta jo tona g.gif va db reikes 16 h eiti vairuoti,ir bijau,kad vel jam neitiksiu (nors vairavimas mano viena is didziausiu svajoniu ) verysad.gif
jo pavarde Varanavicius,mokykla noriu vairuoti,jei kas buvot susidure,papasakokit,gal as cia super jautruole blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 04 04, 14:37)
as puikiai suprantu,kad reikia jog jis darytu pastabas,bet man net sunku paaiskinti ta jo tona  g.gif  va db reikes 16 h eiti vairuoti,ir bijau,kad vel jam neitiksiu (nors vairavimas mano viena is didziausiu svajoniu ) verysad.gif
jo pavarde Varanavicius,mokykla noriu vairuoti,jei kas buvot susidure,papasakokit,gal as cia super jautruole  blush2.gif

Ne, aš Zebre su Linu važinėjau. Bet Tu eik į mokyklą ir prašyk pakeisti, per galvą negausi, blogiausiu atveju nepakeis ir tiek.
Nemanau, kad normaliai pasakomos pastabos erzintų, o čia išvis bijai kaip kokio baubo. Gal spėsi iki važiavimo dar į mokyklą nueiti pasikeisti?
Atsakyti