as pas TOMA kazlausko mokykloj pasilaiciuose lankiau...
Papildyta:
gal kas lanke "gero kelio "vairavimo mokykla???gal atsiliepimu kokiu??
Sveikos! Jieskau instruktoriaus su automatine mašina, arba nors mokyklos kur yra automatai, laukiu žinučių i az
QUOTE(koposs @ 2007 03 16, 14:29)
Klaipedieciu kaip nekeista cia mazai lankosi.as tai nuo 20d.pradesiu kaip sakiau,o kaip tau sekas,kiek pravaziavimu jau buvo.papasakok kaip sekas
pasakok kaip sekas ? kazi po kiek laiko prasideda praktiniai vazinejimaisi?
QUOTE(organizatore @ 2007 03 22, 17:06)
pasakok kaip sekas ? kazi po kiek laiko prasideda praktiniai vazinejimaisi?
TAI,KAD DAR NERA KA PASAKOT,DAR TIK VIENA KART BUVAU,O VAIRAVIMAS PRASIDEDA VISUR SKIRTINGAI,KAIP INSTRUKTORIAI TURI LAIKO.MANAU PO 2 SAV.VELAIUSIAI,O TU JAU PRADEJAI?KAIP SEKASI TAU?AS TAI IR BIJAU IR NORIU TO PIRMO VAIRAVIMO,MAN TIK SUNKU DEL VAIKO,KIEKVIENA KART GALVOT AR BUS KAM PABUT
Labas! Ieškau instruktoriaus Vilniuje, parašykit AZ, jei kas žinote.
Ačiū, ačiū
Ačiū, ačiū
Aš jau važiavau (pati dar netikiu) savo pirmą važiavimą. Netikėjau, net svajot nedrįsau, kad man taip patiks. Negalvojau, kad jau per patį pirmą kažką nuveiksiu, o čia ir gatvėje, ir aikštelėje iškart prie reikalo instruktorius - darysim šitą ir aną, važiuosim šitaip...
O važinėsiu, Rūta19, aš su Juozu. Tikrai malonus diedukas. O jei prireiks papyldomų (o faktas, kad reikės), tada prašysiu pas Liną. Man taip mokykloj patarė.
Laukiu nesulaukiu kito važiavimo, gaila tik negaliu taip dažnai, kaip noriu, mažąją reikia su kažkuo palikti.
Visą savaitgalį vyrui lindau į akis su savo įspūdžiais, sakiau, kad aš VAŽIUOJU...
Jam tai juokas ima, sako jo, pusantros valandos lygiai, kaip važiuoji
O važinėsiu, Rūta19, aš su Juozu. Tikrai malonus diedukas. O jei prireiks papyldomų (o faktas, kad reikės), tada prašysiu pas Liną. Man taip mokykloj patarė.
Laukiu nesulaukiu kito važiavimo, gaila tik negaliu taip dažnai, kaip noriu, mažąją reikia su kažkuo palikti.
Visą savaitgalį vyrui lindau į akis su savo įspūdžiais, sakiau, kad aš VAŽIUOJU...
Jam tai juokas ima, sako jo, pusantros valandos lygiai, kaip važiuoji
Skaiciau skaiciau ce ir pasimeciau.
Siandiena uzsirasiau i J.Jasucio vairavymo mokykla. Gal kas koki instruktoriu is ten gera turejo? Patarkit ar pasikartokit jei nesunku.
Aciu
Siandiena uzsirasiau i J.Jasucio vairavymo mokykla. Gal kas koki instruktoriu is ten gera turejo? Patarkit ar pasikartokit jei nesunku.
Aciu
QUOTE(koposs @ 2007 03 22, 19:34)
TAI,KAD DAR NERA KA PASAKOT,DAR TIK VIENA KART BUVAU,O VAIRAVIMAS PRASIDEDA VISUR SKIRTINGAI,KAIP INSTRUKTORIAI TURI LAIKO.MANAU PO 2 SAV.VELAIUSIAI,O TU JAU PRADEJAI?KAIP SEKASI TAU?AS TAI IR BIJAU IR NORIU TO PIRMO VAIRAVIMO,MAN TIK SUNKU DEL VAIKO,KIEKVIENA KART GALVOT AR BUS KAM PABUT
su mano ryzhtu, taj katik pasiskambinau i sijolga ir i darbo rinkos mokymo centra, taj sijolgoj nuo balandzio 17d prasides, o tam centre nuo balandzio 11d, taj pirmadieni eisiu registruotis...labai bijau nesu net bandzius vairuot
QUOTE(organizatore @ 2007 03 28, 15:21)
su mano ryzhtu, taj katik pasiskambinau i sijolga ir i darbo rinkos mokymo centra, taj sijolgoj nuo balandzio 17d prasides, o tam centre nuo balandzio 11d, taj pirmadieni eisiu registruotis...labai bijau nesu net bandzius vairuot
nebijok viskas bus gerai,ne tu pirma,as galim sakyt,kad irgi nieko nemoku.O kur uzsirasei,skirtumas netoks ir didelis tik savite,sijolgoj tai su naujom masinom tai vienas privalumas,o darbo rinkoj su kokiom?o as galvojau,kad tu jau lankai,nes buvai sakius,kad nieko nelauksi ,o pasirodo as pirma,tai galejom kartu butu idomiau,as tai su sese,sijolga kolkas man patinka .Dar ne vaziavau tai nieko negaliu pasakyt.o kiek darbo rinkoj kainos kursu?
QUOTE(indreT @ 2007 03 26, 18:47)
Skaiciau skaiciau ce ir pasimeciau.
Aciu
Aciu
sveika,ar pradejau jau lankyti Jasucio vairavimo mokykla,ar patinka? kokiam rajone lankai?noriu irgi ja pradeti lankyti,Fabijoniskiu gatveje kur yra,gal girdejai kokiu atsiliepimu apie ja? kazin ar ten gerai mokina?
QUOTE(jeteiko @ 2007 03 29, 14:57)
sveika,ar pradejau jau lankyti Jasucio vairavimo mokykla,ar patinka? kokiam rajone lankai?noriu irgi ja pradeti lankyti,Fabijoniskiu gatveje kur yra,gal girdejai kokiu atsiliepimu apie ja? kazin ar ten gerai mokina?
Tikrai gera mokykla. Neprasausi.Lankiau,patiko.
QUOTE(koposs @ 2007 03 29, 00:25)
nebijok viskas bus gerai,ne tu pirma,as galim sakyt,kad irgi nieko nemoku.O kur uzsirasei,skirtumas netoks ir didelis tik savite,sijolgoj tai su naujom masinom tai vienas privalumas,o darbo rinkoj su kokiom?o as galvojau,kad tu jau lankai,nes buvai sakius,kad nieko nelauksi ,o pasirodo as pirma,tai galejom kartu butu idomiau,as tai su sese,sijolga kolkas man patinka .Dar ne vaziavau tai nieko negaliu pasakyt.o kiek darbo rinkoj kainos kursu?
sakiua,kad nieko nelauksiu, bet katik baigesi sesija, tai db ir ketinu pradet, sijolgoj kokiu metu tos pamokos ir kiek laiko trunka (kelias h)? kiek sav mokymai?
as vis tebederinu viska, kur patogiau ir pan... darbo rinkoj 860lt kainuoja, brangokai, bet ten didziausias procentas ishlaikanciu