Vazinejau su vienu kazkaip kito nenorejau
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 06, 18:02)
Aš vistiek su automatu mokinsiuos, man lengviau atrodo, o ir mama man savo mašiną išlaikius teises atiduos, tai va
Einu šiandien registruotis vakare į Zebrą, kažkaip pasiskambaliojus man ten labiausiai patiko, o ir jūsų čia iš ten nemažai patenkintų.
Jolke, gal susitiksim šian paskaitoj?
Einu šiandien registruotis vakare į Zebrą, kažkaip pasiskambaliojus man ten labiausiai patiko, o ir jūsų čia iš ten nemažai patenkintų.
Jolke, gal susitiksim šian paskaitoj?
Na va, pagaliau vakar vėl pradėjau lankyti paskaitas, pasveikome O Tu buvai? Šiaip vakar labai daug naujų veidų klasėje, didžioji dalis to-o-o-okių inteligentiškų vyrukų, net pasitempt norisi Kaip pirmas važiavimas?
QUOTE(organizatore @ 2007 03 16, 13:13)
kur visos klaipedietes? besimokancios vairuoti arba ketinancios tai daryt?
Klaipedieciu kaip nekeista cia mazai lankosi.as tai nuo 20d.pradesiu kaip sakiau,o kaip tau sekas,kiek pravaziavimu jau buvo.papasakok kaip sekas
QUOTE(knielita @ 2007 03 15, 10:01)
As irgi mokykloje tikrinausi. Musu seimos klinikoj man butu kainave 35 + jei dar jie atsisius pazymas is narkologinio centro
Tai kad pažymą iš narkologinio pats gali parsinešt nemokamai - padaro per kelias minutes. Kraujo grupės nustatinėt nereikėjo, nes sveikatos kortelėj ir taip yra. Irgi atsiėjo berods 35 šeimos klinikoj.
sveika nu man teko su TOMU vazineti,bet man jis nepatiko...siaip teorija mokina idealiai bet jau vairavimui kantrybes jokios....tai daba visai kitoj mokykloj papildomas pamokas imu...
QUOTE(Jolkė @ 2007 03 16, 11:58)
Na va, pagaliau vakar vėl pradėjau lankyti paskaitas, pasveikome O Tu buvai? Šiaip vakar labai daug naujų veidų klasėje, didžioji dalis to-o-o-okių inteligentiškų vyrukų, net pasitempt norisi Kaip pirmas važiavimas?
Buvau. Man atrodo aš tave mačiau
Jo, vyrukų daug dabar lanko, pastebėjau ir aš
O važiavau aš jau du kartus. Dar darau nesąmones, negaliu kokį posūkį rodydama paskui ranką akimis nenueiti. Bet instruktorius Linas sako, kad taip praeis, išmoksiu. Jis pats man labai patiko,nesupyksta, kai blogai darau, apie tą pačią klaidą pasako ramiai, nei kiek nesinervindamas. Ko nesuprantu irgi aiškina suprantamai. Mašina irgi man patinka, moteriška tokia. Žodžiu aš laukiu važiavimų
Tu irgi pradėk važinėti
QUOTE(koposs @ 2007 03 16, 14:29)
Klaipedieciu kaip nekeista cia mazai lankosi.as tai nuo 20d.pradesiu kaip sakiau,o kaip tau sekas,kiek pravaziavimu jau buvo.papasakok kaip sekas
geda, geda, geda...dar net neuzhsiregistravau...man kita sav sesija ir siaip daug reikalu, per daug streso...balandzio laukiu, nzn koks praktikos grafikas bus, taj db mastau,kad bandysiu lankyt balandi - geguze, ir ciuju sijolgoj ar kaip ten... (arciau namu vis delto )
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 19, 14:25)
Jo, vyrukų daug dabar lanko, pastebėjau ir aš
Šiandien daugiau nei pusė - sekas jum - mano grupėj buvo ir tokia diena kai buvom tik moteriškos
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 20, 20:24)
Šiandien daugiau nei pusė - sekas jum - mano grupėj buvo ir tokia diena kai buvom tik moteriškos
Tik kad tokie normaliau atrodantys vedę, žiedai blizga ant rankų
Jolke, ar susitarei dėl važiavimų? Su kuo važiuosi, kada? Ir baik bijot, aš šiandien trečią kartą jau turėsiu. Kai pagalvoju, kad greitai pusė, gaila pasidaro. Tikrai man labai patinka važinėti, nejaučiu jokios baimės. Neįsivaizduoju, kaip ten kitur kai sako, kad instruktoriai pyksta, net rėkia. Brrrr...