Temos tęsinys
Antra dalis čia
Sveikos,
Labai noriu ismokt pagaliau vaziuot Bet jau si nora nukeliu del baimes, siemet regis jau tikrai apsisprendziau Gal galit patarti kokia vairavimo mokykla rinktis Kaune? Norisi gerai ismokti ne vien teorija, bet ir igauti nebloga gebejima vairuoti
Labai noriu ismokt pagaliau vaziuot Bet jau si nora nukeliu del baimes, siemet regis jau tikrai apsisprendziau Gal galit patarti kokia vairavimo mokykla rinktis Kaune? Norisi gerai ismokti ne vien teorija, bet ir igauti nebloga gebejima vairuoti
Siulau "Zebras" prie fontano teorines paskaitos vyksta vakarais, kas labai patogu O instruktorius isvis nerealus
QUOTE(maziulele @ 2007 02 20, 21:12)
O instruktorius isvis nerealus
Tai gal jau nebetekėsi?
teorines paskaitos vyksta vakarais
Vakarais daug kur vyksta , nors mokykla iš tiesų gera.
Siulau "Zebras" prie fontano teorines paskaitos vyksta vakarais, kas labai patogu O instruktorius isvis nerealus
Na, as kaip tik ieskojau mokyklos, kurioje paskaitos vyksta ne vakarais, nes vakarais su mazyliais man buti namuose tenka. kas vienam privalumas, kitam gali buti trukumas...
O as siulau ARV Auto Labai saunus teorijos destytojas, nerealiai geri instruktoriai
Labai faina mokykla Vairalda yra ir prie Girstupio ir prie Topoliu, instruktoriai visur tie patys, faini , teorijos paskaitos superines, isaiskina viska, prie kompu gali kada nori ateit. Tik patys geriausi prisiminimai
QUOTE(knielita @ 2007 02 20, 16:32)
Sveikos,
Aš drąsiai rekomenduoju ARV auto, ypač instruktorių Kęstutį Kurą. Nei karto neapšaukė, palengva "laužė", padėjo perlipti per baimę vairavimui Taip pat ARV auto turi moterį instruktorę, jei turėtum tokį pageidavimą. Teorijos dėstytojas irgi įdomiai veda paskaitas, su jumoru toks
QUOTE(ashtri @ 2007 02 21, 19:27)
Aš drąsiai rekomenduoju ARV auto, ypač instruktorių Kęstutį Kurą. Nei karto neapšaukė, palengva "laužė", padėjo perlipti per baimę vairavimui Taip pat ARV auto turi moterį instruktorę, jei turėtum tokį pageidavimą. Teorijos dėstytojas irgi įdomiai veda paskaitas, su jumoru toks
Turbut apie Liuda Kuliava kalbi?
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 21, 20:22)
Turbut apie Liuda Kuliava kalbi?
Taip, apie jį nesakau,kad jo jumoras man visada priimtinas, tačiau paskaitų nuobodžiomis nepavadinsi
QUOTE(ashtri @ 2007 02 21, 22:56)
Taip, apie jį nesakau,kad jo jumoras man visada priimtinas, tačiau paskaitų nuobodžiomis nepavadinsi
Tai jau tikrai O Tu seniai baigei AVR?