QUOTE(Klepesova @ 2008 01 13, 09:44)
Labutis.
Nežinau ar aš turiu teisę- bet vis tik norėčiau sužinoti? Ar galima paprašyti uždaryti temelę? Arba bent jau išvalyti su tuo nesusijusias žinutes- ir įžeidžiančias žinutes? Ir ar aš turiu kreiptis čia? O gal reikia iš karto tau į AŽ rašyti?
Šiame skyrelyje atsirado nauja tema: "nenoras maitinti krūtimi 2" ..
trumpiau- pati temos autorė padėjo tašką. Visa temelę kupina pykčio ir įžeidinėjimų tiek temos autoręs adresu- tiek temos autorė atsakydama pasistengė įžeisti mus maitinančias (visos temos net neskaičiau- užteko pirmų puslapių ir 23)
nenoriu nieko įskūsti- neminėsiu jokio vardo bet tokie pasisakymai:
"nu rimtai bobu turgus....
toks jausmas kad sedit namie ir stogas nuo to sedejimo jum ciuozia, ir rasinejat cia...
sakyciau biski prasipleskit savo pasauleziura
ir provokuoja cia ne kas kitas, o jus."
ir dar:
"eikit vaiku priziuret jomajo, kudakuojat cia susirinkusios..."
Na ir susilaukiama atsakymų: "tu čia panašiausia į "bobą"- isterikuojančią turgaus bobą, čia nuo badavimo gal tau šitaip? "
Na nežinau ar į temą: bet nemanau kad tokia tema su šitiek pykčio turėtų būti... Arba jei turėtų, tai ar nebūtų galima jos kaip nors išvalyti?
P.S. tikiuosi moderatorė atkreips dėmesį.
Nežinau ar aš turiu teisę- bet vis tik norėčiau sužinoti? Ar galima paprašyti uždaryti temelę? Arba bent jau išvalyti su tuo nesusijusias žinutes- ir įžeidžiančias žinutes? Ir ar aš turiu kreiptis čia? O gal reikia iš karto tau į AŽ rašyti?
Šiame skyrelyje atsirado nauja tema: "nenoras maitinti krūtimi 2" ..
trumpiau- pati temos autorė padėjo tašką. Visa temelę kupina pykčio ir įžeidinėjimų tiek temos autoręs adresu- tiek temos autorė atsakydama pasistengė įžeisti mus maitinančias (visos temos net neskaičiau- užteko pirmų puslapių ir 23)
nenoriu nieko įskūsti- neminėsiu jokio vardo bet tokie pasisakymai:
"nu rimtai bobu turgus....
toks jausmas kad sedit namie ir stogas nuo to sedejimo jum ciuozia, ir rasinejat cia...
sakyciau biski prasipleskit savo pasauleziura
ir provokuoja cia ne kas kitas, o jus."
ir dar:
"eikit vaiku priziuret jomajo, kudakuojat cia susirinkusios..."
Na ir susilaukiama atsakymų: "tu čia panašiausia į "bobą"- isterikuojančią turgaus bobą, čia nuo badavimo gal tau šitaip? "
Na nežinau ar į temą: bet nemanau kad tokia tema su šitiek pykčio turėtų būti... Arba jei turėtų, tai ar nebūtų galima jos kaip nors išvalyti?
P.S. tikiuosi moderatorė atkreips dėmesį.
QUOTE(ragnez @ 2008 01 13, 10:53)
na, kazkiek isvalyti ta tema gal ir verta. o del uzdarymo nepritariu, manau, kad jei tokia tema nebutu reikalinga, tai niekas jos ir nebutu uzvedes
aš tą temą sekiau nuo pat pradžios kaip ją užvedė.dalį žinučių ištryniau, bet dabar reikia eiti pažiūrėti vėl, nes kogero vėl kažkas prirašė nesąmonių.
būtinai pažiūrėsiu
o rašyti čia galite viską kas jus domina, kas neramina, jei nepastebiu tai rašykit AŽ, padėsiu kiek galėsiu