Naminis "Tūkstančio salų" padažas TW greitkratyje
300-400 ml natūralaus jogurto (skystesnio)
2 arb.š. Vorčesterio padažo
4 valg.š. pomidorų padažo
skiltelė trinto česnako
druska, pipirai
keli lašai Tabasco padažo
Visus ingridientus supilkite į greitkratį, paplakite kelis kartus, atidarykite dangtelį ir išleiskite orą, vėl paplakite kelis kartus, vėl atidarykite dangtelį, ir dar šiek tiek paplakus turėsite puikų namie gamintą padažą salotoms!
O gal pasidalinsit tuo receptuku vieno kasnio pyragėlių su koldūnine
Jau greitu metu turėčiau gaut indą mėsytės marinavimui, gal kas turi turi kokią instrukciją kaip juo naudotis
Jau greitu metu turėčiau gaut indą mėsytės marinavimui, gal kas turi turi kokią instrukciją kaip juo naudotis
QUOTE(Mingailiukas @ 2008 06 17, 11:25)
1. sudedu supjaustyta mesiuka, uzpilu marinatu, uzdarau, papurtau ir i saldytuva.
2. istraukiu is saldytuvo gerai papurtau kelis kartus. Apverciu aukstyn kojom ir vel i saldytuva.
3. kartoju antra punkta dar po keliu valandu
mesyte marinavosi beveik para, gavosi nuostabiai!
2. istraukiu is saldytuvo gerai papurtau kelis kartus. Apverciu aukstyn kojom ir vel i saldytuva.
3. kartoju antra punkta dar po keliu valandu
mesyte marinavosi beveik para, gavosi nuostabiai!
Ačiū
Stai koki torta gaminau vakar :
1 pakelis citrinų žele
1 pakelis braškių žele
15 gr želatinos
200 gr. varškes ( aš dėjau separuotą)
200 gr. natūralaus jogurto
100 gr. cukraus
1 puodelis rabarbarų
10 braškių
Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame išbrinkti.Atskiruose induose pasiruošiame citrinu ir braškiu žele. Pakelį tirpiname 300 ml karšto vandens, gerai išmaišome, kad ištirptų želatinos grūdeliai ir paliekame atvėsti.
Pasiruošiame rabarbarus, nulupame, supjaustome griežinėliais. Užviriname apie 100 ml vandens sudedame rabarbarus, supilame cukrų, paverdame, kol rabarbarai išverda. Truputį atvėsiname, dedame varškę ir jogurtą, gerai išmaišome (galima blenderyje).
Formuojame tortą pagal savo skonį ir fantaziją. Kadangi aš dariau Tupperware žele žiede, pradėjau nuo viršaus. Užpyliau sluoksnelį citrinų žele, į ją sudėjau braškių puseles, atšaldžiau, kol pradėjo stingti. Supyliau likusią citrinų žele. Jai sustingus, užpyliau sluoksnelį baltos masės. Jai sustingus, pyliau braškių žele, balta mase ir vel braškių žele.
Tarpuose viska reikia sustingdinti, žinoma.
Gavosi labai gaivus vasarinis tortas.
Skanaus.
1 pakelis citrinų žele
1 pakelis braškių žele
15 gr želatinos
200 gr. varškes ( aš dėjau separuotą)
200 gr. natūralaus jogurto
100 gr. cukraus
1 puodelis rabarbarų
10 braškių
Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame išbrinkti.Atskiruose induose pasiruošiame citrinu ir braškiu žele. Pakelį tirpiname 300 ml karšto vandens, gerai išmaišome, kad ištirptų želatinos grūdeliai ir paliekame atvėsti.
Pasiruošiame rabarbarus, nulupame, supjaustome griežinėliais. Užviriname apie 100 ml vandens sudedame rabarbarus, supilame cukrų, paverdame, kol rabarbarai išverda. Truputį atvėsiname, dedame varškę ir jogurtą, gerai išmaišome (galima blenderyje).
Formuojame tortą pagal savo skonį ir fantaziją. Kadangi aš dariau Tupperware žele žiede, pradėjau nuo viršaus. Užpyliau sluoksnelį citrinų žele, į ją sudėjau braškių puseles, atšaldžiau, kol pradėjo stingti. Supyliau likusią citrinų žele. Jai sustingus, užpyliau sluoksnelį baltos masės. Jai sustingus, pyliau braškių žele, balta mase ir vel braškių žele.
Tarpuose viska reikia sustingdinti, žinoma.
Gavosi labai gaivus vasarinis tortas.
Skanaus.
Fantastika,koks gražus.
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 12 29, 23:00)
na ne tik kepimo formos vertos pagyrimo:didesnė dalis produkcijos pateisina kad ir aukštoką jos kainą. Kas pabando, dažniausiai pamilsta TW ,nors iki tol galvojo kaip ir dauguma: brangiai kainuojanti plastmasė
kai daigtas geras apie kaina greit uzvirsti
As remiuosi patarle: skupus moka 2 kartus.
Tupperware nors ir daug kainuoja, bet uztad tu paciu indeliu uztenka labai ilgai!!! Nereikia kas keli metai vis is naujo pirkti, nes tai dangtelis suluzo, tai skyle atsirado, tai vel kokia negerove... Nusipirkai viena karta ir vos ne amziams! As kai ka is savo mamos peremiau naudoti ir esu labai patenkinta! O juk Tupperware Lietuvoje jau daugiau nei 10 metu! Tai ir kai kuriems mamos indams jau tiek pat
Jauciu, kad dar ir mano vaikai jais naudosis
Tupperware nors ir daug kainuoja, bet uztad tu paciu indeliu uztenka labai ilgai!!! Nereikia kas keli metai vis is naujo pirkti, nes tai dangtelis suluzo, tai skyle atsirado, tai vel kokia negerove... Nusipirkai viena karta ir vos ne amziams! As kai ka is savo mamos peremiau naudoti ir esu labai patenkinta! O juk Tupperware Lietuvoje jau daugiau nei 10 metu! Tai ir kai kuriems mamos indams jau tiek pat
Jauciu, kad dar ir mano vaikai jais naudosis
Turiu Tuperware indų, bet juose jokio stebuklo nematau , o kaina už plastmasę
QUOTE(Jolete @ 2008 08 10, 07:30)
Turiu Tuperware indų, bet juose jokio stebuklo nematau , o kaina už plastmasę
o kokius turit? gal tiesiog neišnaudojat visų galimybių... ir galų gale pati plastamsė kitokia nei pigių indų maximinių
QUOTE(vixiuke @ 2008 08 10, 10:50)
o kokius turit? gal tiesiog neišnaudojat visų galimybių... ir galų gale pati plastamsė kitokia nei pigių indų maximinių
Na šiek tiek pavardinsiu: grustuvė, skustukas (bet būna ir geresnių), žele žiedas, padėklas tešlos ruošimui, indeliai biriems produktams (dydžiai tai visai niekam tikę), kočėlas - tai šituos aš naudoju ir beje pagal paskirtį, o dabar apie kitus: Sambo dubuo - paprastas bliudas, coolsmart indeliai už tokią kainą , sambo ąsotis pakeitė spalvą, tešlos minkymo dubuo - lygiai taip tešla minkosi ir kituose dubenyse, greitkratis - mėtosi kažkur rūsyje, man vis tik geriau mikseris, apie duoninę iš vis tyliu, prabangos serijos dubuo už 89 Lt atlieka paprasto išbraižyto bliūdo fukciją, šaukštai salotoms iš serijos ,,Elegancija" - taip pat pakeitė spalvą, indas daržovėms laikyti - netinkamas dydis, užima pusę šaldytuvo, o minkymo mentelė tai iš viso kažkoks pasityčiojimas, tešlą minkau su mikseriu. Taip kad šitie indai ne man. O jus šaunuolės, kad mokat viską išnaudoti pagal paskirtį.