Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(mylimuke @ 2007 12 29, 19:55)
Anyta pasinešus ant tupperware- visokie indeliai, formelės ir kiti šūdukai. Formos kepimui tikrai fainos- lengvai pyragas išsiima, nereik gramdyt nuo dugno laugh.gif

na ne tik kepimo formos vertos pagyrimo:didesnė dalis produkcijos pateisina kad ir aukštoką jos kainą. Kas pabando, dažniausiai pamilsta TW bigsmile.gif ,nors iki tol galvojo kaip ir dauguma: brangiai kainuojanti plastmasė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAUKVILE: 29 gruodžio 2007 - 22:08
Gal kas receptais pasidalintų unsure.gif
Atsakyti
Radau kelis bigsmile.gif


Receptas Tupperware Quick Chef smulkintuvui

Veršienos filė sluoksniuotoje tešloje

4 lakštai sluoksniuotos tešlos, raudona saldžioji paprika, 3 šaukštai sviesto, 3 riekelės skrudinimo duonos, 300 g tepamojo varškės kremo (pavyzdžiui „Rama Creme Bonjour“), mėsos prieskonių mišinio, druskos, pipirų, 8 lapai kopūsto, 1 kg veršienos filė, 1 – 2 šaukštai aliejaus, kiaušinis, 10 g džiovintų grybų, svogūnas, 200 g pievagrybių, 50 ml sauso šerio, 400 ml grybų sultinio, 1 kg brokolių, šiek tiek tarkuotų muskatų, 50 g šaldyto sviesto

Tešlą atšildyti. Papriką perpjauti pusiau, išimti sėklas, puseles nuplauti ir smulkiai supjaustyti.
Šaukštą sviesto išlydyti ir 5 min. jame kepinti papriką. Duoną pamirkyti vandenyje, nuspausti, išmaišyti kartu su paprika, varške ir prieskoniais. Pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Nuo kopūstų lapų nupjauti storas kotų dalis. Lapus sumesti į verdantį vandenį ir pavirinti 1 – 2 min. Perlieti šaltu vandeniu, nuvarvinti ir nusausinti.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Mėsą padalyti į dvi dalis. Kiekvieną pasūdyti, pabarstyti pipirais. Pakepinti įkaitintame aliejuje.
Du tešlos lakštus sudėti vieną ant kito ir iškočioti, karštus patepti plaktu kiaušinio baltymu. Ant viršaus užkloti keturis kopūstų lapus. Aptepti varške. Uždėti vieną dalį mėsos ir susukti. Taip paruošti ir antrąjį ritinį.
Abu ritinius sujungimu į apačią sudėti į riebalais pateptą kepimo formą.
Kiaušinio trynį išsukti su dviem šaukštais vandens. Patepti ritinių viršų. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 – 40 min.
Džiovintus grybus sukapoti. Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Pievagrybius perpjauti pusiau. Viską sudėti į puodą su išlydytu šaukštu sviesto ir užkaitinti. Supilti šerį ir sultinį. Virinti 15 min. Pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Brokolius išskirstyti žiedynais. Sumesti 7 – 8 min. į pasūdytą verdantį vandenį, išėmus perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti.
Šaukštą likusio sviesto išlydyti keptuvėje. Sudėti brokolius ir pakepinti 2 – 3 min. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir muskatais, sudėti šaldytą sviestą.
Iškepusius ritinius palikti išjungtoje orkaitėje 5 min.

Patiekti šiltus supjausčius griežinėliais, su brokoliais ir grybų padažu.



Receptas Tupperware Quick Chef smulkintuvui

Morkų pyragas

6 – 7 žalios morkos(vidutinio dydžio), 1.5 stiklinės miltų, 150 g aliejaus, 1 stiklinė cukraus, 4 kiaušiniai, nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių, 7 gvazdikėliai sutrinti, 1 arbatinis šaukštelis cinamono, 2 saujos razinų, 1 saujelė lazdynų riešutų

Visus produktus sudėti į Quick Chef. Tešla turi būti „tirštos grietinės“. Kepama 180 laipsnių temperatūroje silikono formoje.





Receptas Tupperware Quick Chef smulkintuvui

Musaka – visame pasaulyje žinomas tautinis graikų valgis.

1 kg baklažanų, 1 kg cukinijų, 1 kg bulvių, 250 g pomidorų, 3 svogūnai, 2 stiklinės česnako, 6 šaukštai alyvų aliejaus, 3 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai miltų, 100 ml balto vyno, 100 ml daržovių sultinio, 200 g tarkuoto fermentinio sūrio, 2 stiklinės pieno, 7 kiaušiniai, pusė šaukštelio cinamono, žiupsnelis cukraus, druskos, piprų, tarkuoto muskato riešuto, kelios petražolių šakelės

Baklažanus ir cukinijas supjaustyti 0.5 cm storio griežinėliais, apibarstyti druska ir palikti 20 min. Bulves supjaustyti griežinėliais, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, po 3 min. išgriebti ir nulieti šaltu vandeniu.

Paruošti padažą: svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti, pakepinti su 3 šaukštais aliejaus, sudėti pomidorų padažą, miltus ir dar truputį pakaitinti. Kai sutirštės, supilti vyną, sultinį, pagardinti druska, pipirais, cinamonu ir žiupsneliu cukraus.
Padažą virti maždaug 15 min. Baigiant virti įberti 100 g sūrio.

Baklažanų ir cukinijų griežinėlius apkepti su 3 šaukštais aliejaus. Pomidorus supjaustyti riekelėmis. Pieną, kiaušinius ir likusį sūrį sumaišyti, pagardinti druska, pipirais ir muskatu.
Apkepą silikono formoje sluoksniuoti taip: vienas sluoksnis – ketvirtadalis baklažanų, cukinijų ir pomidorų, antras sluoksnis – trečdalis bulvių, pomidorų padažo ir t.t. Viršutinį sluoksnį (baklažanus, cukinijas ir pomidorus) užpilti kiaušinių ir pieno plakiniu.
Musaką kepti 180º laipsnių orkaitėje 45 – 60 min. Prieš patiekiant apibarstyti smulkintomis petražolėmis.

Naudotini gaminiai: Quick Chef smulkintuvas, BTB trintuvė, Horizontalusis daržovių skustukas, Greitkratis, Silikono forma.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 12 30, 19:50)
Radau kelis  bigsmile.gif
Receptas Tupperware Quick Chef smulkintuvui

Veršienos filė sluoksniuotoje tešloje

4 lakštai sluoksniuotos tešlos, raudona saldžioji paprika, 3 šaukštai sviesto, 3 riekelės skrudinimo duonos, 300 g tepamojo varškės kremo (pavyzdžiui „Rama Creme Bonjour“), mėsos prieskonių mišinio, druskos, pipirų, 8 lapai kopūsto, 1 kg veršienos filė, 1 – 2 šaukštai aliejaus, kiaušinis, 10 g džiovintų grybų, svogūnas, 200 g pievagrybių, 50 ml sauso šerio, 400 ml grybų sultinio, 1 kg brokolių, šiek tiek tarkuotų muskatų, 50 g šaldyto sviesto

Tešlą atšildyti. Papriką perpjauti pusiau, išimti sėklas, puseles nuplauti ir smulkiai supjaustyti.
Šaukštą sviesto išlydyti ir 5 min. jame kepinti papriką. Duoną pamirkyti vandenyje, nuspausti, išmaišyti kartu su paprika, varške ir prieskoniais. Pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Nuo kopūstų lapų nupjauti storas kotų dalis. Lapus sumesti į verdantį vandenį ir pavirinti 1 – 2 min. Perlieti šaltu vandeniu, nuvarvinti ir nusausinti.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Mėsą padalyti į dvi dalis. Kiekvieną pasūdyti, pabarstyti pipirais. Pakepinti įkaitintame aliejuje.
Du tešlos lakštus sudėti vieną ant kito ir iškočioti, karštus patepti plaktu kiaušinio baltymu. Ant viršaus užkloti keturis kopūstų lapus. Aptepti varške. Uždėti vieną dalį mėsos ir susukti. Taip paruošti ir antrąjį ritinį.
Abu ritinius sujungimu į apačią sudėti į riebalais pateptą kepimo formą.
Kiaušinio trynį išsukti su dviem šaukštais vandens. Patepti ritinių viršų. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 – 40 min.
Džiovintus grybus sukapoti. Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Pievagrybius perpjauti pusiau. Viską sudėti į puodą su išlydytu šaukštu sviesto ir užkaitinti. Supilti šerį ir sultinį. Virinti 15 min. Pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Brokolius išskirstyti žiedynais. Sumesti 7 – 8 min. į pasūdytą verdantį vandenį, išėmus perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti.
Šaukštą likusio sviesto išlydyti keptuvėje. Sudėti brokolius ir pakepinti 2 – 3 min. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir muskatais, sudėti šaldytą sviestą.
Iškepusius ritinius palikti išjungtoje orkaitėje 5 min.

Patiekti šiltus supjausčius griežinėliais, su brokoliais ir grybų padažu.
Receptas Tupperware Quick Chef smulkintuvui

Morkų pyragas

6 – 7 žalios morkos(vidutinio dydžio), 1.5 stiklinės miltų, 150 g aliejaus, 1 stiklinė cukraus, 4 kiaušiniai, nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių, 7 gvazdikėliai sutrinti, 1 arbatinis šaukštelis cinamono, 2 saujos razinų, 1 saujelė lazdynų riešutų

Visus produktus sudėti į Quick Chef. Tešla turi būti „tirštos grietinės“. Kepama 180 laipsnių temperatūroje silikono formoje.
Receptas Tupperware Quick Chef smulkintuvui

Musaka – visame pasaulyje žinomas tautinis graikų valgis.

1 kg baklažanų, 1 kg cukinijų, 1 kg bulvių, 250 g pomidorų, 3 svogūnai, 2 stiklinės česnako, 6 šaukštai alyvų aliejaus, 3 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai miltų, 100 ml balto vyno, 100 ml daržovių sultinio, 200 g tarkuoto fermentinio sūrio, 2 stiklinės pieno, 7 kiaušiniai, pusė šaukštelio cinamono, žiupsnelis cukraus, druskos, piprų, tarkuoto muskato riešuto, kelios petražolių šakelės

Baklažanus ir cukinijas supjaustyti 0.5 cm storio griežinėliais, apibarstyti druska ir palikti 20 min. Bulves supjaustyti griežinėliais, sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, po 3 min. išgriebti ir nulieti šaltu vandeniu.

Paruošti padažą: svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti, pakepinti su 3 šaukštais aliejaus, sudėti pomidorų padažą, miltus ir dar truputį pakaitinti. Kai sutirštės, supilti vyną, sultinį, pagardinti druska, pipirais, cinamonu ir žiupsneliu cukraus.
Padažą virti maždaug 15 min. Baigiant virti įberti 100 g sūrio.

Baklažanų ir cukinijų griežinėlius apkepti su 3 šaukštais aliejaus. Pomidorus supjaustyti riekelėmis. Pieną, kiaušinius ir likusį sūrį sumaišyti, pagardinti druska, pipirais ir muskatu.
Apkepą silikono formoje sluoksniuoti taip: vienas sluoksnis – ketvirtadalis baklažanų, cukinijų ir pomidorų, antras sluoksnis – trečdalis bulvių, pomidorų padažo ir t.t. Viršutinį sluoksnį (baklažanus, cukinijas ir pomidorus) užpilti kiaušinių ir pieno plakiniu.
Musaką kepti 180º laipsnių orkaitėje 45 – 60 min. Prieš patiekiant apibarstyti smulkintomis petražolėmis.

Naudotini gaminiai: Quick Chef smulkintuvas, BTB trintuvė, Horizontalusis daržovių skustukas, Greitkratis, Silikono forma.

kokiu ir kam reikia receptu?
Atsakyti
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 12 31, 16:42)
kokiu ir kam reikia receptu?

Būtų malonu kad pasidalintum blush2.gif bile kokiais biggrin.gif mėgstu naujoves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 01 01, 17:41)
Būtų malonu kad pasidalintum  blush2.gif  bile kokiais  biggrin.gif mėgstu naujoves  ax.gif

kai isbandysi rasyk, ar patiko blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o koki idara dedat kai darot vieno kasnio pyragelius su koldunine is sluoksniuotos teslos? Man ka dejau tai isbego verysad.gif
Atsakyti
noreciau pasidaryti kastini,bet kaip nezinau,gal kas turi recepta, buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Gal kas gali parasyti koki receptuka mielinei teslai (turiu TW teslos dubeni)
Atsakyti
QUOTE(Santuri2 @ 2008 01 27, 21:05)
Gal kas gali parasyti koki receptuka mielinei teslai (turiu TW teslos dubeni)

Mielinė tešla
550 g miltų, 250ml pieno arba vandens, 1 kiaušinis, 30 g mielių, 3 šaukštai aliejaus, šaukštelis druskos, šaukštas cukraus (jei norite saldžios tešlos – galima dėti 4-5 šaukštus cukraus)
PARUOŠIMAS
Pieną pašildyti iki 400 C temperatūros ir supilti į greitkratį arba ipilti 150ml salto pieno ir 100ml verdančio vandens. Į tą patį greitkratį įdėti mieles, įmušti kiaušinį, suberti cukrų, druską. Visą turinį suplakti tokiu būdu: sandariai uždaryti greitkračio dangtelį(pirma dydyji, paskui mazaji). Kelis kartus (2-3) papurtyti, išleisti orą per mažąjį dangtelį, ir vėl paplakti. Viską taip kartoti 4-8 kartus, t.y. kol ištirps mielės.
Į dubenį tešlai suberti miltusir alieju, bei viską supilti iš greitkračio. Uždaryti dubenį ir gerai viską sukratyti. Peiliu tešlai viską maišyti tol, kol tešla nelips nei prie dubens, nei prie peilio. Kai tešla gerai išmaišyta, uždengiame dubenį (labai svarbu, kad dangtelis, bei dubens kraštai būtų sausi). Priklausomai nuo oro esančio lauke tešla kyla 12-20 minučių, t.y. tol kol dangtis nušoka nuo dubens. Kad tešla būtų minkštesnė ją pakildiname dar kartą.
Priklausomai nuo to, ką gaminsime, tešlą dalijame į dalis, dedame ant padėklo tešlai ir kočiojame. Pagaminus patiekalus prieš dedant į orkaitę rekomenduojama aptepti išplaktu kiaušiniu.
Iš šios porcijos tešlos gaunasi 3 kepimo akmens dydžio picos arba 2 krokodilai.
Pyragėlių su kopūstais įdaras: pusę vidutinio kopūsto supjaustyti stambesniais gabalais ir apie 10 minučių pavirti. Nukošti, smulkiai supjaustyti ir apkepinti svieste. Kietai išvirti du kiaušinius, juos smulkiai supjaustyti ir sudėti į apkepintus kopūstus. Viską sumaišyti, įdėti vegetos ar kitų prieskonių.
Dešrelių-sūrio įdaras: supjaustyti ratukais dešreles, fermentinį sūrį sutarkuoti arba supjaustyti kubeliais, viska sumaišyti.
Obuolių įdaras: supjaustyti obuolius, sumaišyti dubenėlyje su cukrumi ir cinamonu (galima įdėti razinų).
Karamelinio pyrago idaras: (pusei normos teslos) 80g sviesto (išlydyti), 150ml cukraus, 150ml aguonu

AŠTRI MIELINĖ TEŠLA
500 g miltų
130 ml vandens
130 ml kečupo
1 kiaušinis
40 g mielių
3 šaukštai aliejaus
arbatinis šaukštelis cukraus, arbatinis šaukštelis druskos
RUOŠTI — kaip ir anksčiau aprašytą tešlą.

SPURGOS
500 g miltų
30 g mielių
100 ml pieno
100 ml vandens
1 kiaušinis
2-jų kiaušinių tryniai
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas spirito
5 šaukštai cukraus
gali būti citrinos žievelės
Tešlą ruošti įprastu būdu, iškočioti 1,5 - 2 cm storio lakštą ir su greitkračiu ar kitu indeliu formuoti spurgas, paskui leisti šiek tiek pakilti dėti į karštą aliejų ir virti. Iš šios tešlos išeina apie 40 nedidelių spurgų.

PYRAGAS - ŠIMTALAPIO “GIMINAITIS”
500 g miltų, 30 g mielių, 100 g cukraus, 2 tryniai, 250 ml pieno, 100 g lydyto sviesto, ½ citrinos sulčių.
Paruošti tešlą žinomu būdu, ją padalinti į 6 dalis. Imame po vieną gabalėlį ir plonai kočiojam stačiakampio forma, tepame 1 ir 2 įdarus, ir suvyniojame į volelį, dedame į “Romo bobos” formą puslankiu (užima pusę apskritimo), po to kočiojame kitą gabalėlį, dedame 1 ir 2 įdarus, vyniojame ir dedame į formą, užpildant laisvą puslankį, galus sujungiame, suspaudžiant tešlos galus. Kočiojame 3-čią gabalėlį, dedame 3 įdarą, vyniojame į volelį ir dedame į formą virš jau įdėtų volelių sujungimo vietos, kočiojame 4-tą gabalėlį, dedame 3 įdarą ir dedame virš kito sujungimo. Kočiojame 5-tą gabalėlį, dedame 1 ir 2 įdarus, suvyniojame ir dedame ant prieš tai sudėtų volelių sujungimų, 6-tą gabalėlį ruošiame kaip 5-tą. Dedame į 2000C karštumo orkaitę ir kepame apie 50 min. Po to tiek pat laiko 1800C temperatūroje. Iškeptą pyragą pjaustyti tik atvėsusį.
I įdaras
125 g varškės, 1 šaukštas cukraus, 200 g grietinės (45 proc. riebumo), 1 pakelis vanilinio cukraus
II įdaras
1 pakelis aguonų, 2 šaukštai medaus (ištirpinto)
III įdaras
6 šaukštai rūgštoko džemo (slyvos, spanguolės) jei džemas per skystas, tai reikia įdėti 1 šaukštą krakmolo ir išmaišyti.

Papildyta:
Eglės picos
Reikės:
Mielinė tešla 550 g miltų, 150 ml šalto pieno, 100 ml verdančio vandens, 1 kiaušinis, 1 v. šaukštas cukraus, Druskos, 30 g mielių

Picos įdaras: 150 ml kečupo, 200 g tarkuoto fermentinio sūrio, 200 g kumpio supjaustyto šiaudeliais, 100 g pievagrybių supjaustytų riekelėmis, 1 svogūno supjaustyto riekelėmis, 1 paprikos supjaustytos žiedais, 2 šaukštų alyvuogių supjaustytų riekelėmis,Šiek tiek žalumynų: smulkintų svogūnų laiškų arba petražolių

Svogūnų įdaras: (pikantiškai picai, svogūnų pyragui ar tartai) 1 kg svogūnų, 400 ml grietinės, 4 kiaušiniai, Druskos, pipirų, Prieskonių: baziliko, mairūno, raudonėlio
Kimbame į darbą
Į greitkratį supilame: pieną, vandenį, kiaušinį, cukrų, mieles, druską. Suplakame. Plakdami, kas 6-8 supurtymą, atidarome mažąjį dangtelį, kad išeitų dujų perteklius. Miltus supilame į dubenį, o pl akinį supilame ant miltų. Uždarę dangtį, dubenį papurtome, kad neliktų sausų miltų. Tešlą baigiame maišyti silikonine mentele. Uždengę dangčiu, įstatome dubenį į indą su karštu vandeniu. Dangčiui nušovus, tešlą mentele šiek tiek perminkome ir uždengę dangtį, pakildiname antrą kartą. Pastaba: Kepant picą ant akmens, reikia 1/3 tešlos normos. Iš likusios tešlos išeis kita pica ir svogūnų pyragas silikoninėje formoje (a la tarta) arba vienas karamelinis pyragas.

Svogūnus nulupame, supjaustome į ketvirčius ir susmulkiname Quick Chef smulkintuvu. Grietinę, kiaušinius ir prieskonius suplakame Quick Chef‘e – tam naudojame plakimui skirtą šluotelę. Plakinį supilame ant svogūnų ir išmaišome. Gautą svogūnų mišinį dedame ant picos pagrindo (picai reikės pusės šio kiekio mišinio) ir ant silikono formoje išformuoto pyrago pagrindo. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Picą po 30 minučių kepimo pabarstome fermentiniu sūriu ir dar kepame 10 minučių. Pastaba: šio įdaro pakanka ant akmens kepamai picai ir svogūnų pyragui, kepamam apvalioje silikono formoje. Svogūnų pyragui į svogūnų mišinį glite įmaišyti smulkiai pjaustytos rūkytos šoninės, smulkintų svogūnų laiškų ar kitų žalumynų.

Krokodilas su mėsos įdaru (čia vienos forumietės perkopinau) smile.gif
Mielinis krokodilas su įdaru
250 ml šilto pieno, 40 g mielių, 2 šaukštai aliejaus arba ištirpinto sviesto, kiaušinis, druskos, 1 - 3 šaukštai cukraus
Įdarui:
6 vidutinio dydžio obuoliai, cukraus, cinamono
Sutrupinkite mieles į pieną, suberkite cukrų, druską, išleiskite kiaušinį, supilkite aliejų. Plakite, kol ištirps mielės. Supilkite plakinį ant mielių ir labai gerai išmaišykite. Minkykite tešlą ir pastatykite šaltai, kad iškiltų. Kai iškils, dar kartą išmaišykite. Kuo ilgiau minkysite, tuo minkštesnis bus pyragas. Palikite dar pakilti ir per tą laiką paruoškite įdarą. Tešlą įdėkite į specialų sandariai uždaromą plastiko dubenį ir įstatykite į karštą, apie 70 laipsnių temperatūros vandenį. Kol tešla kils (10 – 15 min. ), nulupkite ir supjaustykite obuolius, pagardinkite juos cinamonu bei cukrumi.
Iškočiokite stačiakampį, lygiai apipjaustykite jo kraštines. Tešlos likučius pasilikite: iš jų padarysite krokodilo akis, kojas, antakius. Sukrėskite įdarą išilgai per patį lakšto vidurį. Galus – menamą krokodilo snukutį ir uodegą – šiek tiek nuleiskite žemyn. Likusius neužpildytos tešlos plotus, kurių nedengia įdaras, iš abiejų pusių sukarpykite 3 – 4 cm pločio juostelėmis. Ties krokodilo snukučiu juostelės turi būti 6 – 7 cm pločio. Sukryžiuokite juosteles, lyg varstytumėte batų raikštelius. Suformuokite krokodilo snukutį. Suvoliokite 2 rutuliukus – akis, įspauskite po raziną ir prilipinkite prie galvos. Apgaubkite akis stora antakių linija. Likusį tešlos gabalą padalinkite į 4 dalis ir suformuokite kojytes (reikiamose vietose įkirpkite žirklėmis). Galvos šonuose ir apačioje dviem
Atsakyti
Vieno kasnio pyragėlius darau kaip koldūnus,tik iš mielinės tešlos,viduj faršas su prieskoniais ir svogūnais.Tik pastebėjau,kad tešlą reikia daryti tokią,kad truputį prie rankų liptų,tada nesulipusių beveik nebūna.Bandžiau su grybų įdaru daryti-nepavyko,įdaras šlapias,nelipo tie pyragėliai.
Papildyta:
QUOTE(aneta23 @ 2008 01 27, 13:36)
noreciau pasidaryti kastini,bet kaip nezinau,gal kas turi recepta, buciau labai dekinga ax.gif

Labai nesunku jį pagaminti.Gabaliuką kambario temp.sviesto sumaišyti su grietine,išspaustu česnaku ir prieskoniais.Man gavos toks pats,kaip perku parduotuvėj.Grietinės maždaug tiek kiek sviesto.Plakiau paprastu šaukšteliu,nors kažkur esu skaičius,kad reikia mediniu.Net nustebau,kad taip parastai gavos,įsivaizdavau,kad čia labai sudėtinga tokį dalyką padaryti.
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2008 01 27, 13:36)
noreciau pasidaryti kastini,bet kaip nezinau,gal kas turi recepta, buciau labai dekinga ax.gif



Kastinio receptukas
Atsakyti