visi labai jau giria,kad tai tiesiog stebuklas.bet as nesuprantu,ar as tokia atsilikus,ar tiesiog netinkamus dalykus pasirinkau.kainos nerealios ir mano manymu neatitinka gaminio.nusipirkau duonine uz 100lt,vyrui pasakiau,kad tik 30 sumokejau ir tai jau gavau bart,kad uz plastmase tiek sumokejau.tikejausi,kad duona issilaikys ilgiau,bet kaip pelijo laikoma paprastam maisely,taip sekmingai pelyja ir toj duoninej.
nusipirkau bulviu grustuve,nes vienas asaba pasake,kad labai lengvai susitrina bulviu kose.bet joks stebuklas neivyko ir net nelabai patogi rankena-tokia lygi,tai net slysta ranka.tai atsiprasiau senos grustuves ir sekmingai naudoju ja...
pakomentuokit kokia jusu patirtis.as dar pirkau ta silikonine kepimo forma,darzoviu pjaustykle ir toki tipo rankini darzoviu smulkintuva.tai pastarasis vienintelis,kuris ispilde mano lukescius
As turiu bulviu grustuve, duonine, trintuve ir dar daugybe kitu daiktu - trintuve esu patenkinta, grustuvas - kaip ir kiti normalus grustuvai, duonine - duona laikosi gana neblogai (vokietijoje ji kainuoja 55!). siaip tais turiu daug kitu indeliu - gatava maista sudedu ir i saldykle! ju dangteliai tvirtai uzsidaro ir neissitampo kaip kitu paprastu.