Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(veiva @ 2007 12 10, 19:12)
O kaip jums svogunu pjaustykle? Ar geras dalykas ?  smile.gif

Man tai super. Net vyras kai turim svečių sako, nu parodyk kaip tu ten pjaustai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 10 gruodžio 2007 - 19:22
QUOTE(spiglys @ 2007 12 10, 19:22)
Man tai super. Net vyras kai turim svečių sako, nu parodyk kaip tu ten pjaustai lotuliukas.gif

Maniškiui tai labiausiai vykes VYRIŠKAS TW gaminys ,jam labai patinka, nors aš asmeniškai labiau vetinu didesnes talpos Quck Shefa, kur talpa 1.3l, o ne ta mužuti, kur talpa 300 ml mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 12 10, 19:35)
Maniškiui  tai labiausiai vykes VYRIŠKAS  TW gaminys ,jam labai patinka, nors aš asmeniškai labiau vetinu didesnes talpos Quck Shefa, kur talpa 1.3l, o ne ta mužuti, kur talpa 300 ml mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi turiu tik tą didesnį mirksiukas.gif bet esu labai patenkinta drinks_cheers.gif

Dar turiu klausimą - ar Tw gaminius plaunat indaplovėje?
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2007 12 10, 19:50)
drinks_cheers.gif  aš irgi turiu tik tą didesnį  mirksiukas.gif  bet esu labai patenkinta  drinks_cheers.gif
Dar turiu klausimą - ar Tw gaminius plaunat indaplovėje?

Aš plaunu. Tik tupperflex dangtelių ne
Atsakyti
As irgi indaploveje plaunu, tik dangteliu ne.
Beje siandien per seriala "Nusivylusios namu seimininkes" rode tupperflex'a melyna, cia siaip pastebejimas 4u.gif
Atsakyti
Nu man tupperware tai brangiai parduodamų pigių plastmasių rinkinys atrodė visada blush2.gif , pakol vyras nenusipirko kočėlo, lentos, tokių didelių puodų tešlai kildinti ir visokių kitokių pričindalų, kuriuos tik jis vienas naudoja tongue.gif Tai man kočėlas thumbup.gif Senajį medinį draugei atidaviau tongue.gif Ir dar labai geros jų žirklės thumbup.gif O dabar koldūninės laukiu - prieš kelias dienas pirkau - bandysiu ax.gif
Atsakyti
O kas per dalykas ta koldunine? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2007 12 23, 21:51)
O kas per dalykas ta koldunine?  smile.gif

user posted image

Virtinukų formos pagalba galima padaryt iš karto 40 virtinukų arba iš sluoksniuotos bemielės tešlos vieno kasnio pyragėlius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 23 gruodžio 2007 - 21:55
turiu TW greitkratį ir žiedą tortinį, liux man patinka thumbup.gif
teko išbandyt ir svogūno smulkintuvę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2007 02 18, 10:35)
visi labai jau giria,kad tai tiesiog stebuklas.bet as nesuprantu,ar as tokia atsilikus,ar tiesiog netinkamus dalykus pasirinkau.kainos nerealios ir mano manymu neatitinka gaminio.nusipirkau duonine uz 100lt,vyrui pasakiau,kad tik 30 sumokejau ir tai jau gavau bart,kad uz plastmase tiek sumokejau.tikejausi,kad duona issilaikys ilgiau,bet kaip pelijo laikoma paprastam maisely,taip sekmingai pelyja ir toj duoninej.
  nusipirkau bulviu grustuve,nes vienas asaba pasake,kad labai lengvai susitrina bulviu kose.bet joks stebuklas neivyko ir net nelabai patogi rankena-tokia lygi,tai net slysta ranka.tai atsiprasiau senos grustuves ir sekmingai naudoju ja...

pakomentuokit kokia jusu patirtis.as dar pirkau ta silikonine kepimo forma,darzoviu pjaustykle ir toki tipo rankini darzoviu smulkintuva.tai pastarasis vienintelis,kuris ispilde mano lukescius g.gif

Labas!
As turiu bulviu grustuve, duonine, trintuve ir dar daugybe kitu daiktu - trintuve esu patenkinta, grustuvas - kaip ir kiti normalus grustuvai, duonine - duona laikosi gana neblogai (vokietijoje ji kainuoja 55€!). siaip tais turiu daug kitu indeliu - gatava maista sudedu ir i saldykle! ju dangteliai tvirtai uzsidaro ir neissitampo kaip kitu paprastu. g.gif
Atsakyti
Jei ką domina išpardavimas, parašykite savo meilus į a.ž., persiųsiu failiuką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Anyta pasinešus ant tupperware- visokie indeliai, formelės ir kiti šūdukai. Formos kepimui tikrai fainos- lengvai pyragas išsiima, nereik gramdyt nuo dugno laugh.gif
Atsakyti