Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

o aš nepatenkinta praktiškai vienu pirkiniu - greitkračiu ax.gif naudoju tik kaip indą skystiems produktams...
labiausiai patinka quik chefas, iso duo, fridgesmartas, kočėlą su padėklu naudoju, bet turbūt dabar irgi nepirkčiau, nors šiaip pateisino lūkesčius tongue.gif dar želė žiedą dažnai naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2007 11 04, 20:01)
o aš nepatenkinta praktiškai vienu pirkiniu - greitkračiu  ax.gif  naudoju tik kaip indą skystiems produktams...

blink.gif o tai kiaušinienes negamini?, neplaki jokių padažų, grietinėles, svaigių gerimų koteilių g.gif
nors išradingumui ribų nėra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAUKVILE: 04 lapkričio 2007 - 20:13
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 11 04, 20:04)
blink.gif o tai kiaušinienes negamini?, neplaki jokių padažų, grietinėles, svaigių gerimų koteilių  g.gif
nors išradingumui ribų nėra  bigsmile.gif

gaminu, bet man su mikseriu patogiau, greičiau ir plovimo mažiau blush2.gif
Atsakyti
Na as tai dar be to kuri minejau kepimo akmenuko patenkinta ir salotų centrifūga smile.gif Na bet pastarosios aš labai norėjau, kadangi uošvienė iš senai analogiška turi, o aš niekur nebuvau mačius tokios pirkti. Taip kad tikrai nesigailiu, o manau kad ir gailėtis negali būt dėl ko iš principo. Na brangoka, bet kai kito pasirinkimo nėra 4u.gif na dar įsigijau koldūnų formelę. na tai daiktas irgi geras, tik jei daugau mesos idedi į tuos mažus koldūniukus, tai sunku juos iš ten iškrapštyti, bet išeina išmėtyti tongue.gif Na šiaip daiktas neblogas žinant kad iki tol niekad nesu gaminusi iš principo kopldūnų ar virtinių, vien dėl to, kad jie man išsileisdavo, na nemokėjau tinkamai užspausti, o čia ir stengtis nereik lotuliukas.gif
Atsakyti
o man tai superinis dalykas žele žiedas
Atsakyti
..esu patenkinta Tupperware gaminiais... ir neperku visko iš eilės.. naudoju žele žiedą, greitkartį, QC shefą.... ir tikrai nerasciau geresnių pakaitalų thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, kokiame puslapyje yra gaminiu kainos ir kur akcijos skelbiamos? Patekau i Kita forma - ten tik gaminiai ir i vakarelius kviecia...
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2007 12 08, 22:41)
Norejau paklausti, kokiame puslapyje yra gaminiu kainos ir kur akcijos skelbiamos? Patekau i Kita forma - ten tik gaminiai ir i vakarelius kviecia...

čia
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2007 11 04, 21:01)
o aš nepatenkinta praktiškai vienu pirkiniu - greitkračiu  ax.gif  naudoju tik kaip indą skystiems produktams...
labiausiai patinka quik chefas, iso duo, fridgesmartas, kočėlą su padėklu naudoju, bet turbūt dabar irgi nepirkčiau, nors šiaip pateisino lūkesčius  tongue.gif  dar želė žiedą dažnai naudoju smile.gif

Man greitkratis irgi nelabai, plakiau grietinėlę, tai sviestas gavos, o vat želė žiedas ir tešlos kildinimo indas super, dar labai džiaugiuosi bulvių košės minkytuvu (netnežinau kaip jis vadinas) ir sūrine, o vat duoninę be reikalo pirkau, naudoju sausainiams slėpt nuo MB biggrin.gif
Atsakyti
Gaila, kad čia ne itin daug TW receptukų verysad.gif
demonstruotojos galėtų pasidalint patirtim, jos taip greit ir skaniai gamina per vakarėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2007 12 10, 19:05)
Gaila, kad čia ne itin daug TW receptukų verysad.gif
demonstruotojos galėtų pasidalint patirtim, jos taip greit ir skaniai gamina per vakarėlius mirksiukas.gif

o kas tave domina konkrečiai? juk nemažai receptų jau buvo skelbta mirksiukas.gif , tik reikia perversti temas, arba vos atsiradus naujam, nepatingeti jo nusikopijuoti sau į kompiuterį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAUKVILE: 10 gruodžio 2007 - 19:13
O kaip jums svogunu pjaustykle? Ar geras dalykas ? smile.gif
Atsakyti