Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(bonza @ 2010 11 08, 22:09)
mano kocelo dangtukas suluzo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Jei atsirastu konsultante, kuri apsiimtu pakeist, buciau labai dekinga  ax.gif  4u.gif Zirmunuose butu patogiausia  4u.gif

Dangtelių nekeičia, juos pirkti reikia, kainuoja 8 Lt, beje, tinka bet koks dangtelis nuo mineralinio. Mano irgi sulūžo, vežiau - nekeitė. Bet nusipirkau Rasos mineralinį geltonu kamšteliu (specialiai dėl kamštelio pirkau lotuliukas.gif ) dabar net nesiskiria, kad kamštelis ne TW, pagal spalvą idealiai tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 21:45)
[/size]
[size=1]Aciu mergaites  notworthy.gif skaitau Jusu visu komentarus ir juokiuosi pati sau  lotuliukas.gif  nepatikesit, bet siandien (ne i tema) nuejau vienos kosmetikos pristatyma (platinamos), apziureti nes naudoju ja bet mano konsultante pagerinta ir nieko man nepasakoja, nieko nezino ir t.t. tai mane ten pradejo kalbinti konsultante tapti  lotuliukas.gif tos moterys tik zarsto pagyras , tik sneka...aisq jos suinteresuotos tuo, bet taip juokas sueme dar Jusu paklausius, kad nebegaliu  hihihi.gif

O kas liecia tw tai turbut jau itrauke mane i ta pekla drauge, doh.gif  nes ji turi savo grupele tai praso pagalbos, nes as jai ir taip trupiuka padedavau su savo tokiom kalbom  ax.gif bet manau ,kad jau pasirasysiu iki mirties buti tw  lotuliukas.gif

ko as neturiu ir noreciau? sugalvojau, kad man reikia barstytuvo kurio dar neturiu ir kuriam dabar nuolaida  doh.gif bet as kepu tik obuoliu pyraga, tai del cukraus pudros ji pirkti???? blink.gif  maldauju atkalbekit mane  lotuliukas.gif  bet tas rankeneles paspaudimas "cik cik..." nerealus  hihihi.gif o ko neturiu dar...?? g.gif nebezinau net  doh.gif

Lai drauge tave skubiai startina, gausi violetini UltraPro lazanijai thumbup.gif
Taigi koldunus darai, o koldunams tas barstytuvas nepakeiciamas drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas turite žalia skustuka parduoti pigeu?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 09, 08:19)
Lai drauge tave skubiai startina, gausi violetini UltraPro lazanijai thumbup.gif
Taigi koldunus darai, o koldunams tas barstytuvas nepakeiciamas drinks_cheers.gif
Aha, tik jau zinau,kad lazanijos inda teks dovanoti sesei, nes as ji turiu tongue.gif jei suminkstes protelis iki siandien ir pasirasysiu lotuliukas.gif

o barstytuvas tai nerealiai tipo reikalingas, lotuliukas.gif bet kam tie indelia i pora nesuprantu doh.gif neturesiu ju kur padet, bet paskaiciusi kitoj temeleje, matau,kad visoms taip, visos nori barstytuvo be indziuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 09, 13:57)
[size=1][/size]Aha, tik jau zinau,kad lazanijos inda teks dovanoti sesei, nes as ji turiu  tongue.gif jei suminkstes protelis iki siandien ir pasirasysiu  lotuliukas.gif

o barstytuvas tai nerealiai tipo reikalingas, lotuliukas.gif  bet kam tie indelia i pora nesuprantu  doh.gif neturesiu ju kur padet, bet paskaiciusi kitoj temeleje, matau,kad visoms taip, visos nori barstytuvo be indziuku  lotuliukas.gif

Jei turi, tai gal dar nestartuok. Palauk ko nors originalesnio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 08, 21:25)
Klausyk, ar ne laikas tau tapti demonstruotoja mirksiukas.gif Taip graziai as nemokeciau papasakoti. Tikra saunuole thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
Na ka...galit pasveikinti isirasiau ir as i sita pekla doh.gif lotuliukas.gif busiu kvalifikuota komentatore lotuliukas.gif thumbup.gif
jei po teisybei, tai taska mano apsisprendime padejot Jus pasakydamos, kad tikciau lotuliukas.gif pagalvojau,kad tikrai tiek visko zinau, kad jau geriau ir but nebegali lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai pridavus dūšia TW 4u.gif drinks_cheers.gif linkiu daug geru uzsakymu, naujoku ir t.t. Ir prasom pasakyt, kieno gretas papildet: Vilneles, Santakos ar Deltos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 11 11, 16:31)
Didziausi sveikinimai pridavus dūšia TW 4u.gif  drinks_cheers.gif linkiu daug geru uzsakymu, naujoku ir t.t. Ir prasom pasakyt, kieno gretas papildet: Vilneles, Santakos ar Deltos mirksiukas.gif

Ir as prisidedu prie sveikinimu drinks_cheers.gif
Itariu Vilneles. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 11, 17:19)
Ir as prisidedu prie sveikinimu drinks_cheers.gif
Itariu Vilneles. g.gif
Ot ir ne tongue.gif Santakos clap.gif aciu labai uz sveikinimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 11, 17:10)
[size=1][/size]Na ka...galit pasveikinti isirasiau ir as i sita pekla  doh.gif  lotuliukas.gif 

Bet pekloje labai šauni kompanija lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti