iš indų ir visų reikmenų ka turiu iš TW, dar neteko nusivilti nei vienu, o ypač geras dalykas želės žiedas, greitkratis, Quick shefas , tešlos kočelas ir atidarytuvas koncervų. Tikrai rekomenduoju
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 10 25, 20:24)
iš indų ir visų reikmenų ka turiu iš TW, dar neteko nusivilti nei vienu, o ypač geras dalykas želės žiedas, greitkratis, Quick shefas , tešlos kočelas ir atidarytuvas koncervų. Tikrai rekomenduoju
Nu man TW irgi jega...tik kainytes ???
Ir dar turiu,bet nezinau ka veikt su greitkraciu..buvo prideti receptukai..bet nepasiteisino gal kazko nemoku?
QUOTE(forta @ 2007 10 25, 18:44)
Nu man TW irgi jega...tik kainytes ???
Ir dar turiu,bet nezinau ka veikt su greitkraciu..buvo prideti receptukai..bet nepasiteisino gal kazko nemoku?
na aš tiek jau išponėjau, kad net kepsniui kai reika kiaušinį išplakti, tai ne su šakute plaku, bet greitkračiu, nes nemėgstų tu nutysusių siūlų nuo kiaušinio baltymo o šiaip labai gerai susiplaka gerimas damoms tipo amaretas
Specialus Kalėdinio katalogo pasiūlymas 500 ml Tupperflex indelis, Optimum dėžutė 1,1 l (ne katalogo gaminys), dėžutė Širdelė (su rožės aplikacija), 330 ml Samba puodelis, pilkos spalvos sulčiaspaudė.
Kodas 1 6 0 0 2. Kaina 65 Lt
Rašykit į až
Kodas 1 6 0 0 2. Kaina 65 Lt
Rašykit į až
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 10 25, 19:48)
na aš tiek jau išponėjau, kad net kepsniui kai reika kiaušinį išplakti, tai ne su šakute plaku, bet greitkračiu, nes nemėgstų tu nutysusių siūlų nuo kiaušinio baltymo o šiaip labai gerai susiplaka gerimas damoms tipo amaretas
o ka ir su kuo plaki? (kaip tik namuose turiu amareto likeri)
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 10 31, 10:33)
o ka ir su kuo plaki? (kaip tik namuose turiu amareto likeri)
Čia rašė apie greitkaratį
Jeigu kam reikia , kaina 29 lt
QUOTE(spiglys @ 2007 10 31, 08:41)
be šito daikto dar ir produktų reika
QUOTE(spiglys @ 2007 10 31, 09:41)
supratau, kad su greitkraciu
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 11 01, 01:18)
be šito daikto dar ir produktų reika
aciu butent produktai ir domejo... gavau
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 11 01, 13:00)
Ar gavosi ir ar sienos nenusidažė rudai?
O aš dar įdedu vieną receptuką, ką galima gaminti su želės žiedu:
Silkės suktinukai drebučiuose
1 l vandens,
3-4 šaukštai acto,
1 šaukštas cukraus,
truputį pipirų,
lauro lapelių,
2 su kaupu šaukštai želatinos,
2 svogūnai,
2 morkos, 6-8 vnt. silkės suktinukų,
įvairių daržovių (gali būti susmulkintas virtas ar marinuotas žiedinis kopūstas, paprika, 2 maži pomidorai), putpelės ar vištos kiaušiniai, žirneliai, grybai ir kt.
Užpilame 125 g. vandens ir brinkimame želatiną.
Marinatui: užviriname likusį vandenį, dedame pjaustytas morkas, cukrų, prieskonius. Morkoms suminkštėjus dedame žiedeliais pjaustytus svogūnus. Kai suminkštėja pilame actą, ištirpintą želatiną, išmaišome, padedame ataušti. Žele žiede gražiai išdėliojame suktinukus, užpilame marinatu, sustingdome. Likusias daržoves sluoksniuojame, kol užpilame visą marinatą.
Sveikos,
Is visu TW produktu, kuriuos turiu tikrai dalies nebepirkciau... bet cia ateina su "laiku"
Labai patenkinta Samba bliudeliais - juose tikrai ilgiau issilaiko salotos nesuvytusios ir mesa greiciau issimarinuoja. Daugiau nezinau ka su jais daryt, nes per brangus, kad siaip naudoti
Silikoninemis formomis esu patenkinta tik is dalies... man nepatinka, kad ju krastas "minkstas" ir dedant pvz. forma su teshla i orkaite buna labai nepatogu - jei tesla skystesne, tai ziurek, kad neisbegtu.. maciau Teflon firmos silikoninius gaminius pirkti, tai ten virsuj specialus pakietinimas, kad patogu rankose laikyt butu. Bet is principo visokiem biskvitiniam/keksiniam/zele patiekalam silikonams labai gerai!
Pvz.
Receptukas
Greitkracio nenaudoju.. per daug terliones su juo.. sakute plaut maziau darbo, nei greitkrati Kochelo irgi nepirkciau, bet kad turiu tai naudoju... aisku geriau nei medinis, bet pardese yra kur kas grazesniu ir patogesniu silikoniniu kochelu.
Is visu TW produktu, kuriuos turiu tikrai dalies nebepirkciau... bet cia ateina su "laiku"
Labai patenkinta Samba bliudeliais - juose tikrai ilgiau issilaiko salotos nesuvytusios ir mesa greiciau issimarinuoja. Daugiau nezinau ka su jais daryt, nes per brangus, kad siaip naudoti
Silikoninemis formomis esu patenkinta tik is dalies... man nepatinka, kad ju krastas "minkstas" ir dedant pvz. forma su teshla i orkaite buna labai nepatogu - jei tesla skystesne, tai ziurek, kad neisbegtu.. maciau Teflon firmos silikoninius gaminius pirkti, tai ten virsuj specialus pakietinimas, kad patogu rankose laikyt butu. Bet is principo visokiem biskvitiniam/keksiniam/zele patiekalam silikonams labai gerai!
Pvz.
Receptukas
Greitkracio nenaudoju.. per daug terliones su juo.. sakute plaut maziau darbo, nei greitkrati Kochelo irgi nepirkciau, bet kad turiu tai naudoju... aisku geriau nei medinis, bet pardese yra kur kas grazesniu ir patogesniu silikoniniu kochelu.
turiu daug tupperware gaminiu ir tikrai esu patenkinta siais gaminiais: greitkraciu, zele ziedu, kocelu, atidarytuvu, cesnaku spaustuku, konservu atidarytuvu, duonine, silikoninem formom, quick shefu, silikonine mentele, ir visais dubeneliais (nes jie visiskai sandarus ir nepraleidzia skyscio). . zinoma kainos gal ir per dideles, bet sie daiktai to verti ir kokybe