Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

turiu ir didiji ir mazaji zele zieda galiu ir receptuku persiusti tik parasykite i a.z. savo elektr. pasta
Atsakyti
iš indų ir visų reikmenų ka turiu iš TW, dar neteko nusivilti nei vienu, o ypač geras dalykas želės žiedas, greitkratis, Quick shefas , tešlos kočelas ir atidarytuvas koncervų. Tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAUKVILE: 25 spalio 2007 - 18:36
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 10 25, 20:24)
iš indų ir visų reikmenų ka turiu iš TW, dar neteko nusivilti nei vienu, o ypač geras dalykas želės žiedas, greitkratis, Quick shefas , tešlos kočelas ir atidarytuvas koncervų. Tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif

bigsmile.gif Nu man TW irgi jega...tik kainytes g.gif ???
Ir dar turiu,bet nezinau ka veikt su greitkraciu..buvo prideti receptukai..bet nepasiteisino g.gif gal kazko nemoku? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2007 10 25, 18:44)
bigsmile.gif Nu man TW irgi jega...tik kainytes g.gif ???
Ir dar turiu,bet nezinau ka veikt su greitkraciu..buvo prideti receptukai..bet nepasiteisino g.gif gal kazko nemoku? unsure.gif

na aš tiek jau išponėjau, kad net kepsniui kai reika kiaušinį išplakti, tai ne su šakute plaku, bet greitkračiu, nes nemėgstų tu nutysusių siūlų doh.gif nuo kiaušinio baltymo schmoll.gif o šiaip labai gerai susiplaka gerimas damoms thumbup.gif tipo amaretas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAUKVILE: 25 spalio 2007 - 18:51
Specialus Kalėdinio katalogo pasiūlymas – 500 ml „Tupperflex“ indelis, „Optimum“ dėžutė 1,1 l (ne katalogo gaminys), dėžutė „Širdelė“ (su rožės aplikacija), 330 ml „Samba“ puodelis, pilkos spalvos sulčiaspaudė.
Kodas 1 6 0 0 2. Kaina 65 Lt
Rašykit į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 10 25, 19:48)
na aš tiek jau išponėjau, kad net kepsniui kai reika kiaušinį išplakti, tai ne su šakute plaku, bet greitkračiu, nes nemėgstų tu nutysusių siūlų doh.gif nuo kiaušinio baltymo  schmoll.gif o šiaip labai gerai susiplaka gerimas damoms thumbup.gif tipo amaretas thumbup.gif

blush2.gif o ka ir su kuo plaki? (kaip tik namuose turiu amareto likeri)
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 10 31, 10:33)
blush2.gif o ka ir su kuo plaki? (kaip tik namuose turiu amareto likeri)

Čia rašė apie greitkaratį mirksiukas.gif
user posted image

Jeigu kam reikia , kaina 29 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2007 10 31, 08:41)
Čia rašė apie greitkaratį  mirksiukas.gif
user posted image

Jeigu kam reikia , kaina 29 lt mirksiukas.gif

be šito daikto dar ir produktų reika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2007 10 31, 09:41)
Čia rašė apie greitkaratį  mirksiukas.gif
user posted image

4u.gif supratau, kad su greitkraciu biggrin.gif

QUOTE(DAUKVILE @ 2007 11 01, 01:18)
be šito daikto dar ir produktų reika  lotuliukas.gif

biggrin.gif aciu blush2.gif butent produktai ir domejo... gavau aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 11 01, 13:00)
4u.gif supratau, kad su greitkraciu biggrin.gif
biggrin.gif aciu blush2.gif  butent produktai ir domejo... gavau aciuks.gif  4u.gif

Ar gavosi ir ar sienos nenusidažė rudai? doh.gif lotuliukas.gif
O aš dar įdedu vieną receptuką, ką galima gaminti su želės žiedu:
Silkės suktinukai drebučiuose
1 l vandens,
3-4 šaukštai acto,
1 šaukštas cukraus,
truputį pipirų,
lauro lapelių,
2 su kaupu šaukštai želatinos,
2 svogūnai,
2 morkos, 6-8 vnt. silkės suktinukų,
įvairių daržovių (gali būti susmulkintas virtas ar marinuotas žiedinis kopūstas, paprika, 2 maži pomidorai), putpelės ar vištos kiaušiniai, žirneliai, grybai ir kt.
Užpilame 125 g. vandens ir brinkimame želatiną.
Marinatui: užviriname likusį vandenį, dedame pjaustytas morkas, cukrų, prieskonius. Morkoms suminkštėjus dedame žiedeliais pjaustytus svogūnus. Kai suminkštėja pilame actą, ištirpintą želatiną, išmaišome, padedame ataušti. Žele žiede gražiai išdėliojame suktinukus, užpilame marinatu, sustingdome. Likusias daržoves sluoksniuojame, kol užpilame visą marinatą.
Atsakyti
Sveikos,

Is visu TW produktu, kuriuos turiu tikrai dalies nebepirkciau... bet cia ateina su "laiku" smile.gif

Labai patenkinta Samba bliudeliais - juose tikrai ilgiau issilaiko salotos nesuvytusios ir mesa greiciau issimarinuoja. Daugiau nezinau ka su jais daryt, nes per brangus, kad siaip naudoti lotuliukas.gif

Silikoninemis formomis esu patenkinta tik is dalies... man nepatinka, kad ju krastas "minkstas" ir dedant pvz. forma su teshla i orkaite buna labai nepatogu - jei tesla skystesne, tai ziurek, kad neisbegtu.. maciau Teflon firmos silikoninius gaminius pirkti, tai ten virsuj specialus pakietinimas, kad patogu rankose laikyt butu. Bet is principo visokiem biskvitiniam/keksiniam/zele patiekalam silikonams labai gerai!

Pvz.
user posted image
Receptukas

Greitkracio nenaudoju.. per daug terliones su juo.. sakute plaut maziau darbo, nei greitkrati cool.gif Kochelo irgi nepirkciau, bet kad turiu tai naudoju... aisku geriau nei medinis, bet pardese yra kur kas grazesniu ir patogesniu silikoniniu kochelu.
Atsakyti
turiu daug tupperware gaminiu ir tikrai esu patenkinta siais gaminiais: greitkraciu, zele ziedu, kocelu, atidarytuvu, cesnaku spaustuku, konservu atidarytuvu, duonine, silikoninem formom, quick shefu, silikonine mentele, ir visais dubeneliais (nes jie visiskai sandarus ir nepraleidzia skyscio). thumbup.gif . zinoma kainos gal ir per dideles, bet sie daiktai to verti ir kokybe thumb_yello.gif
Atsakyti