Šiandien panaudojau Iso Duo Servofiks štai taip:
kepiau paprastus kepsniukus su džiuvėsėliais. Kadangi turiu 1metų ir 7mėn sūnų, tai norėjau, kad mėsytė būtų labai minkšta. Iškepusi sudėjau į Servofiks, į apačią įpyliau truputį verdančio vandens (gal 150ml) ir kvapniųjų pipirų. Rezultatu buvau labai patenkinta. Mažasis sūnus taip pat
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 16:07)
Šiandien panaudojau Iso Duo Servofiks štai taip:
kepiau paprastus kepsniukus su džiuvėsėliais. Kadangi turiu 1metų ir 7mėn sūnų, tai norėjau, kad mėsytė būtų labai minkšta. Iškepusi sudėjau į Servofiks, į apačią įpyliau truputį verdančio vandens (gal 150ml) ir kvapniųjų pipirų. Rezultatu buvau labai patenkinta. Mažasis sūnus taip pat
Fantastika. Labai "skaniai" aprašei.
Dar neapsisprendžiau, kurį iš jų pirkti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 08, 16:39)
Man Servofikso dar toks privalumas: jei sudedi virtinukus ar koldūnus, nereikalingas skystis nubėga. Tuo pačiu jis dar kiek pašildo maistą.
Ir šašlykus kai dedu ant stalo, aš truputį verdančio vandenuko į dubens apačią įpilu. Ne taip greit atšąla ant stalo.
Šiaip iš tiesų - ISO DUO nėra termosai, jie tik išlaiko maistą ilgėliau karštą
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 08, 15:39)
Na Jus pagalvokite kokio tipo indo Jums labiau reikia. Iso Duo jau negaminsite maisto ant garu, "nevirsite" grikiu ir t.t., o Servofiksas tai daro. Man asmeniskai labai sunku butu pasakyti kuri pirkti, nes jie man bent jau namie tarnauja visiskai skirtingose situacijose.. reikia abieju
Iso Duo apsukus dangteli viena puse skylute skirta saukstui uzsidengia ir siluma neiseina, apsukus kita telpa saukstas, bet irgi pakankamai sandariai uzsidaro. Bet.. saukstas ziauriai fainai laikosi ant virsutines rankeneles "paguldytas" atradima padariau, nes saukstas taip pat islenktas kaip ir rankenele, tai savo svecius visus erzinu ir sakau "va va, Jusu puodai to negali"
Jeigu norite silumai, maisto laikymui, serviravimui ant stalo ir pan. tada iso duo , o jei gamint jame labiau tai servofiks
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 21:21)
Na Jus pagalvokite kokio tipo indo Jums labiau reikia. Iso Duo jau negaminsite maisto ant garu, "nevirsite" grikiu ir t.t., o Servofiksas tai daro. Man asmeniskai labai sunku butu pasakyti kuri pirkti, nes jie man bent jau namie tarnauja visiskai skirtingose situacijose.. reikia abieju
Iso Duo apsukus dangteli viena puse skylute skirta saukstui uzsidengia ir siluma neiseina, apsukus kita telpa saukstas, bet irgi pakankamai sandariai uzsidaro. Bet.. saukstas ziauriai fainai laikosi ant virsutines rankeneles "paguldytas" atradima padariau, nes saukstas taip pat islenktas kaip ir rankenele, tai savo svecius visus erzinu ir sakau "va va, Jusu puodai to negali"
Jeigu norite silumai, maisto laikymui, serviravimui ant stalo ir pan. tada iso duo , o jei gamint jame labiau tai servofiks
Klausyk, ar ne laikas tau tapti demonstruotoja Taip graziai as nemokeciau papasakoti. Tikra saunuole
QUOTE(laurindre @ 2010 11 08, 22:25)
Klausyk, ar ne laikas tau tapti demonstruotoja Taip graziai as nemokeciau papasakoti. Tikra saunuole
aš visada laukiu Pomonos33 komentarų, nes būna labai motyvuoti ir viskas iš patirties Būtų įdomu sužinoti-ko neturi Pomona33 iš TW ir ką norėtų dar įsigyti?
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 21:31)
aš visada laukiu Pomonos33 komentarų, nes būna labai motyvuoti ir viskas iš patirties Būtų įdomu sužinoti-ko neturi Pomona33 iš TW ir ką norėtų dar įsigyti?
Tai as ir sakau, kad ji kalba jau ne kaip vartotoja, o kaip tikra konsultante, net malonu skaityti Butu labai sauni konsultante
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 21:31)
Aciu mergaites skaitau Jusu visu komentarus ir juokiuosi pati sau nepatikesit, bet siandien (ne i tema) nuejau vienos kosmetikos pristatyma (platinamos), apziureti nes naudoju ja bet mano konsultante pagerinta ir nieko man nepasakoja, nieko nezino ir t.t. tai mane ten pradejo kalbinti konsultante tapti tos moterys tik zarsto pagyras , tik sneka...aisq jos suinteresuotos tuo, bet taip juokas sueme dar Jusu paklausius, kad nebegaliu
O kas liecia tw tai turbut jau itrauke mane i ta pekla drauge, nes ji turi savo grupele tai praso pagalbos, nes as jai ir taip trupiuka padedavau su savo tokiom kalbom bet manau ,kad jau pasirasysiu iki mirties buti tw
ko as neturiu ir noreciau? sugalvojau, kad man reikia barstytuvo kurio dar neturiu ir kuriam dabar nuolaida bet as kepu tik obuoliu pyraga, tai del cukraus pudros ji pirkti???? maldauju atkalbekit mane bet tas rankeneles paspaudimas "cik cik..." nerealus o ko neturiu dar...?? nebezinau net
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 21:45)
ko as neturiu ir noreciau? sugalvojau, kad man reikia barstytuvo kurio dar neturiu ir kuriam dabar nuolaida bet as kepu tik obuoliu pyraga, tai del cukraus pudros ji pirkti???? maldauju atkalbekit mane bet tas rankeneles paspaudimas "cik cik..." nerealus o ko neturiu dar...?? nebezinau net
Ne ne, jo labai reikia Nerealus jis, tai kas, kad tik vieną pyragą kepi, aš ir blynam miltus juo sijoju, ir įvairiom tešlom, ir koldūnam, viskam
mano kocelo dangtukas suluzo Jei atsirastu konsultante, kuri apsiimtu pakeist, buciau labai dekinga Zirmunuose butu patogiausia
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 22:45)
sugalvojau, kad man reikia barstytuvo kurio dar neturiu ir kuriam dabar nuolaida
aš ir jo labai noriu-žagarėliams, Tiramisu ir dar daug kam, bet jam vienam juk nuolaidos nėra
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 22:34)
aš ir jo labai noriu-žagarėliams, Tiramisu ir dar daug kam, bet jam vienam juk nuolaidos nėra
Tai vat vat, kad atsirastu kas, kam reikia tu mazuju indeliu, nes ju turiu belekiek