Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

Šiandien panaudojau Iso Duo Servofiks štai taip:
kepiau paprastus kepsniukus su džiuvėsėliais. Kadangi turiu 1metų ir 7mėn sūnų, tai norėjau, kad mėsytė būtų labai minkšta. Iškepusi sudėjau į Servofiks, į apačią įpyliau truputį verdančio vandens (gal 150ml) ir kvapniųjų pipirų. Rezultatu buvau labai patenkinta. Mažasis sūnus taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 16:07)
Šiandien panaudojau Iso Duo Servofiks štai taip:
kepiau paprastus kepsniukus su džiuvėsėliais. Kadangi turiu 1metų ir 7mėn sūnų, tai norėjau, kad mėsytė būtų labai minkšta. Iškepusi sudėjau į Servofiks, į apačią įpyliau truputį verdančio vandens (gal 150ml) ir kvapniųjų pipirų. Rezultatu buvau labai patenkinta. Mažasis sūnus taip pat thumbup.gif

Fantastika. Labai "skaniai" aprašei.
Dar neapsisprendžiau, kurį iš jų pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 08, 16:39)

Man Servofikso dar toks privalumas: jei sudedi virtinukus ar koldūnus, nereikalingas skystis nubėga. Tuo pačiu jis dar kiek pašildo maistą.
Ir šašlykus kai dedu ant stalo, aš truputį verdančio vandenuko į dubens apačią įpilu. Ne taip greit atšąla ant stalo.
Šiaip iš tiesų - ISO DUO nėra termosai, jie tik išlaiko maistą ilgėliau karštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 08, 15:39)

Na Jus pagalvokite kokio tipo indo Jums labiau reikia. Iso Duo jau negaminsite maisto ant garu, "nevirsite" grikiu ir t.t., o Servofiksas tai daro. Man asmeniskai labai sunku butu pasakyti kuri pirkti, nes jie man bent jau namie tarnauja visiskai skirtingose situacijose.. g.gif reikia abieju biggrin.gif
Iso Duo apsukus dangteli viena puse skylute skirta saukstui uzsidengia ir siluma neiseina, apsukus kita telpa saukstas, bet irgi pakankamai sandariai uzsidaro. Bet.. saukstas ziauriai fainai laikosi ant virsutines rankeneles "paguldytas" atradima padariau, nes saukstas taip pat islenktas kaip ir rankenele, tai savo svecius visus erzinu tongue.gif ir sakau "va va, Jusu puodai to negali" hihihi.gif
Jeigu norite silumai, maisto laikymui, serviravimui ant stalo ir pan. tada iso duo , o jei gamint jame labiau tai servofiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 21:21)
Na Jus pagalvokite kokio tipo indo Jums labiau reikia. Iso Duo jau negaminsite maisto ant garu, "nevirsite" grikiu ir t.t., o Servofiksas tai daro. Man asmeniskai labai sunku butu pasakyti kuri pirkti, nes jie man bent jau namie tarnauja visiskai skirtingose situacijose.. g.gif  reikia abieju  biggrin.gif
Iso Duo apsukus dangteli viena puse skylute skirta saukstui uzsidengia ir siluma neiseina, apsukus kita telpa saukstas, bet irgi pakankamai sandariai uzsidaro. Bet.. saukstas ziauriai fainai laikosi ant virsutines rankeneles "paguldytas" atradima padariau, nes saukstas taip pat islenktas kaip ir rankenele, tai savo svecius visus erzinu  tongue.gif ir sakau "va va, Jusu puodai to negali"  hihihi.gif
Jeigu norite silumai, maisto laikymui, serviravimui ant stalo ir pan. tada iso duo , o jei gamint jame labiau tai servofiks  mirksiukas.gif

Klausyk, ar ne laikas tau tapti demonstruotoja mirksiukas.gif Taip graziai as nemokeciau papasakoti. Tikra saunuole thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 08, 22:25)
Klausyk, ar ne laikas tau tapti demonstruotoja mirksiukas.gif Taip graziai as nemokeciau papasakoti. Tikra saunuole thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif aš visada laukiu Pomonos33 komentarų, nes būna labai motyvuoti ir viskas iš patirties thumbup.gif Būtų įdomu sužinoti-ko neturi Pomona33 iš TW ir ką norėtų dar įsigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 21:31)
drinks_cheers.gif aš visada laukiu Pomonos33 komentarų, nes būna labai motyvuoti ir viskas iš patirties thumbup.gif Būtų įdomu sužinoti-ko neturi Pomona33 iš TW ir ką norėtų dar įsigyti? g.gif

Tai as ir sakau, kad ji kalba jau ne kaip vartotoja, o kaip tikra konsultante, net malonu skaityti wub.gif Butu labai sauni konsultante thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 21:31)

Aciu mergaites notworthy.gif skaitau Jusu visu komentarus ir juokiuosi pati sau lotuliukas.gif nepatikesit, bet siandien (ne i tema) nuejau vienos kosmetikos pristatyma (platinamos), apziureti nes naudoju ja bet mano konsultante pagerinta ir nieko man nepasakoja, nieko nezino ir t.t. tai mane ten pradejo kalbinti konsultante tapti lotuliukas.gif tos moterys tik zarsto pagyras , tik sneka...aisq jos suinteresuotos tuo, bet taip juokas sueme dar Jusu paklausius, kad nebegaliu hihihi.gif
O kas liecia tw tai turbut jau itrauke mane i ta pekla drauge, doh.gif nes ji turi savo grupele tai praso pagalbos, nes as jai ir taip trupiuka padedavau su savo tokiom kalbom ax.gif bet manau ,kad jau pasirasysiu iki mirties buti tw lotuliukas.gif

ko as neturiu ir noreciau? sugalvojau, kad man reikia barstytuvo kurio dar neturiu ir kuriam dabar nuolaida doh.gif bet as kepu tik obuoliu pyraga, tai del cukraus pudros ji pirkti???? blink.gif maldauju atkalbekit mane lotuliukas.gif bet tas rankeneles paspaudimas "cik cik..." nerealus hihihi.gif o ko neturiu dar...?? g.gif nebezinau net doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 21:45)
ko as neturiu ir noreciau? sugalvojau, kad man reikia barstytuvo kurio dar neturiu ir kuriam dabar nuolaida  doh.gif bet as kepu tik obuoliu pyraga, tai del cukraus pudros ji pirkti???? blink.gif  maldauju atkalbekit mane  lotuliukas.gif  bet tas rankeneles paspaudimas "cik cik..." nerealus  hihihi.gif o ko neturiu dar...?? g.gif nebezinau net  doh.gif

Ne ne, jo labai reikia bigsmile.gif Nerealus jis, tai kas, kad tik vieną pyragą kepi, aš ir blynam miltus juo sijoju, ir įvairiom tešlom, ir koldūnam, viskam bigsmile.gif
Atsakyti
mano kocelo dangtukas suluzo verysad.gif verysad.gif verysad.gif Jei atsirastu konsultante, kuri apsiimtu pakeist, buciau labai dekinga ax.gif 4u.gif Zirmunuose butu patogiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 22:45)
sugalvojau, kad man reikia barstytuvo kurio dar neturiu ir kuriam dabar nuolaida  doh.gif

aš ir jo labai noriu-žagarėliams, Tiramisu ir dar daug kam, bet jam vienam juk nuolaidos nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 22:34)
aš ir jo labai noriu-žagarėliams, Tiramisu ir dar daug kam, bet jam vienam juk nuolaidos nėra doh.gif
Tai vat vat, kad atsirastu kas, kam reikia tu mazuju indeliu, nes ju turiu belekiek rolleyes.gif
Atsakyti