Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(laurindre @ 2010 11 03, 19:56)
Pirmoji labai panasi i makaronu tela, ja puikiausiai galima daryti lazanijai, kada nors butinai pabandysiu. Ji tokia kaip popierius, sausoka. O antra labai minkstute, elastinga. Tik nepamirskite bet kuria tesla koldunams truputi pabrandinti. T.y. padarote ir paliekate pusvalandziui uzdengta. Galima net ir i saldytuva ideti, bet nebutina. Per ta laika galima idarus pasigaminti 4u.gif
Oho, nezinojau, kad ja dar palaikyti siek tiek reikia g.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Labai vilioja Ravioli forma, galvoju gal Kalėdoms ką nors skanaus pagaminsiu g.gif Noriu paklausti ar verta ją turėti? Parašykit naudotojos atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 03, 22:55)
Labai vilioja Ravioli forma, galvoju gal Kalėdoms ką nors skanaus pagaminsiu  g.gif Noriu paklausti ar verta ją turėti? Parašykit naudotojos atsiliepimus  smile.gif

Pyrageliams ji labai tinka thumbup.gif Raviolius darant labai daug teslos ir mazai idaro gaunasi blink.gif Nemanau, kad tai pirmo butinumo daiktas, tikrai yra geresniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 04, 09:23)
Pyrageliams ji labai tinka thumbup.gif Raviolius darant labai daug teslos ir mazai idaro gaunasi blink.gif Nemanau, kad tai pirmo butinumo daiktas, tikrai yra geresniu g.gif

O kokių geresnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 04, 10:12)
O kokių geresnių g.gif

Pvz. Picos peili nusiperki, o su ratuku, kuris uzdengia peili isgauni tokias pacias linijas. O idaro pridedi, kiek nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 04, 08:23)
O as nesutinku su Jumis, kad geriau nusipirkti picos peili ir terliotis su juo g.gif
As pvz.niekada seniau negamindavau jokiu koldunu ir ravioliu, o su TW formom darau tai su tokiu uzsidegimu, kad seimyna atsidziaugt negali! As su ravioliu forma darau dazniau nei su koldunu, nes koldunu forma maziukai juk iseina, mesytes nedaug idesi ir nelabai ka daugiau prigalvosi, o su ravioliu atvirksciai telpa daug idaro, darau su mesa , arba kartu net grybu dziovintu ir pakepintu su svogunais idedu, su varske , saldzius, su spinatais ir t.t. Man si forma nepakeiciama! Tesla kocioju plonesne ir visai ne stori jie gaunasi, super su kocelu atsiskiria ir jokio vargo, labai greit pasidaro. As visoms savo draugems sakau, kad man ravioli forma daug fainiau nei mazoji koldunu. Tai mano nuomone ir as patariu ja pirkti jei norit, aisq jei negaminsit tai nereikia, bet jei gaminsit tai neturetumet nusivilti thumbup.gif
Atsakyti
Visiskai sutikciau, bet minusas, kad teslos ir mesos proporcijos su ravioliu ir su koldunu forma labai skiriasi. Nebent labai megsti tesla g.gif Tik pziurejus ta skyle mesai didele, o kai isverda aplinkui visas cm dvigubos teslos. Koldunineje jos visiskai minimaliai.
As niekam nepersu savo nuomones, tiesiog issakiau savo pastebejimus. Pradzioje labai norejau raviolines, net koldunu formos nepirkau. Dabar jau turiu abi Galiu pasakyti, kad ravioline naudoju retai.
Galvokit patys. Tikrai nebus vieningos nuomones schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 04, 12:39)

Ne tai zinoma,kad sutinku su Jumis, ir as turiu abi ir as teslos nemegstu, man kazkaip idaro turi buti normaliai,bet ne teslos daugiau, tik sakau,kai iskocioju plonai, tai ta tesla nesigauna stora ir neskani, kokia miltuota ar pan. o jos buna aplinkui daug, bet plonai, todel man pakenciamai, nera taip,kad sakyciau, ne si forma del teslos kiekio man netinka g.gif
Zinoma koldunu forma nereali darant koldunus, teslos nedaug ir t.t.,bet man patinka ir ravioliu,nes su ja ivairiau visko prigamint galima tongue.gif
Atsakyti
koldunus darau su koldunu, nieko ner geriau ir 100kart skaniau nei parduotuvinei ir tikrai ner terliones, aisku jei nueit i parduotuve ir nusipirkt gatavu, tai cia gaunasi terlione, bet jei rankom daryt, ta forma pagalbininkas, anksciau turejau ale tarybiniu laiku tai su ta darydavau, dabar turiu sia labai patenkinta, ta kita tinka labai su sloksniuota tesla daryt piragelius, taip pat darau su varkse su grybais idarus ir arba kepu arba verdu kaip ale viertinukus, seip geriausia jei megsti daryti tai turet abi ir pasirenki pagal situacija ka nori gaminti, bet aisku jei negaminsi tai nei vienos nereik smile.gif
as dazniausiai vienu kartu daugiau pasidarau ir uzsisaldau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 11 04, 13:13)
, seip geriausia jei megsti daryti tai turet abi ir pasirenki pagal situacija ka nori gaminti, bet aisku jei negaminsi tai nei vienos nereik  smile.gif
as dazniausiai vienu kartu daugiau pasidarau ir uzsisaldau  smile.gif
Ir as turiu abi, vienu kartu visada darau daugiau, issiverdu tuos, kuriu tuo metu norim, likusius uzsaldau, nes neturiu laiko koldunu gaminti tada,kada jau valgyt reikia, pasidedu i kamera ir bet kada juos issiverdu 4u.gif nera net ka lyginti su pirktiniais is parduotuves schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 04, 13:39)
Visiskai sutikciau, bet minusas, kad teslos ir mesos proporcijos su ravioliu ir su koldunu forma labai skiriasi. Nebent labai megsti tesla g.gif Tik pziurejus ta skyle mesai didele, o kai isverda aplinkui visas cm dvigubos teslos. Koldunineje jos visiskai minimaliai.
As niekam nepersu savo nuomones, tiesiog issakiau savo pastebejimus. Pradzioje labai norejau raviolines, net koldunu formos nepirkau. Dabar jau turiu abi Galiu pasakyti, kad ravioline naudoju retai.

vieniem minusas gali būti pliusas.. man kaiptik ravioli labiau patinka, nes mėgstame tešlą... smile.gif ir ravioli tuo ir skiriasi nuo koldūnų, kad tešlos daugiau turi būti.. o tešlą ne būtinai daryti riekia paprastą vanduo ir miltai, su kaiušiniais, alyvuogių aliejumi labai skani gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 03, 19:12)

Vis pamirstu Jusu paklausti doh.gif , ka reiskia 3 stiklines miltu ir t.t.? Kiek cia yra pas jus ta stikline?
Na suprantu ,kad ta rusiska turite omeni, bet as tokiu jau neturiu namie ir nenaudoju, tai kiek 1 stikline miltu gramais yra? Nes poto kaip pridesiu tai neatitiks recepturos doh.gif
Atsakyti