Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

O gal koki pagrinda be mieliu darot? ax.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 10 19, 13:27)
Likucius picos galiu nufotkinti. Pietums dariau, o vyra suryzes visad tik ant greicio, net batu nenusimoves pavalgo ir islekia, but galva nukandes jeigu dar buciau fotkinus. O gavosi skanios, dvieju  rusiu dariau, pirmaja Havaju su daktariska desra ir ananasais kol iskepe antroji suvalgem abu lotuliukas.gif Antroji kurios likucius demonstruoju su daktariska desra, rukytos desros gabaliukais ir pievagrybiais irgi ne ka prastesne, ale jau nedaug tetilpo  lotuliukas.gif
Nu bet klausykit irgi geros tetos, as valia ugzdau, pirkti kuo maziau o jos ka daro  lotuliukas.gif  Kas del grikiu, nesugundysit, nemegsta mano seimyna ju, teisingiau MBv didziausias ju nemegejas

del grikiu as virtu ir nevalgau, man visai neskanu, o tam puode pasaka, o ir vaikams duodu, virti puode turi kvapa ir ne tokie, o cia gaunas superiniai, jei as nuo vaikystes nemegdama grikius pradejau valgyt, tai patikeke skonis skirias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 21, 10:45)
del grikiu as virtu ir nevalgau, man visai neskanu, o tam puode pasaka, o ir vaikams duodu, virti puode turi kvapa ir ne tokie, o cia gaunas superiniai, jei as nuo vaikystes nemegdama grikius pradejau valgyt, tai patikeke skonis skirias  biggrin.gif

Nu ziuresim, taupysim. lotuliukas.gif Vaikai kaip vaikai, dribsnius jiems verdu,o as ir pati labai megstu grikius, man jie ir puode virti labai skanus, padarau toky padaziuka su grietinele arba grietine, desrele pakepinu, man niam niam. O MB nu valgo is bedos, bet kaip jis sako, kad nera tos bedos kam save kankinti ir valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 20, 22:24)
O gal koki pagrinda be mieliu darot?  ax.gif  bigsmile.gif  blush2.gif

Picos padas man labai patinka is malsenos miltu misinio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 20, 23:24)

labai skanus picos padas su varške:
1pok. varškės, 1 kiaušinis, 3v.š aliejaus, 6v.š. be kaupo miltų, žiupsnelis druskos, 0,5 a.š gesintos sodos.
Viską gerai išminkyti ir iškočioti. Pabandykit, tikrai vertas dėmesio ir pagaminamas per 10min. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 20, 23:24)

Aš ir kartais su varške darau, tiksliau seniau vien tokias darydavau kol nesinaudojau TW įranga ir nemokėjau pasidaryt mielines tešlos doh.gif
Bet aš dėdavau gabaliuką varškės ir 3-4 kiaušinius, druskos ir aliejaus pora šaukštų (sodos nedėdavau).....
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 20, 19:30)
ir as isplaunu, nes buna,kad tiesiog net limpa buteliukas nuo seno aliejaus  doh.gif  o beto, poto kaip jau uzsines nesvarumais neplaunant ,tai senu riebalu neatgramdysit  blink.gif

na as apie vidu aliejines klausiau, apie virsu net kalbos ner kad neplaut, juk viskas apsinesa lotuliukas.gif

beto space maker irgi neplaudavau, ant virsaus supildavau naujas kruopas, kol neatsirado "gyventoju"...
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 10 22, 14:29)
na as apie vidu aliejines klausiau, apie virsu net kalbos ner kad neplaut, juk viskas apsinesa  lotuliukas.gif

beto space maker irgi neplaudavau, ant virsaus supildavau naujas kruopas, kol neatsirado "gyventoju"...

O vidus irgi taip pat genda doh.gif
Su gyventojais visko buna, as paskutiniu metu irgi ju aptikau. Kai kurios kruopos buvo uzsistovejusios, bet kukuruzai tai visai sviezus buvo, o parazitai jau is parduotuves buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 22, 13:59)
O vidus irgi taip pat genda doh.gif
Su gyventojais visko buna, as paskutiniu metu irgi ju aptikau. Kai kurios kruopos buvo uzsistovejusios, bet kukuruzai tai visai sviezus buvo, o parazitai jau is parduotuves buvo doh.gif

man tas pats...as dabar pries dedant virt, apziuriu gerai sieneles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 10 22, 13:29)
na as apie vidu aliejines klausiau, apie virsu net kalbos ner kad neplaut, juk viskas apsinesa  lotuliukas.gif

As apie vidu Jums ir atsakiau, viduj, t.y. dugne taip pat aplink dugna susikaupe aliejus ir jis uzsinesa tokiom nuosedom, kurias poto sunku isplaut nuo dugno ir kurios gadina nauja alieju.
Papildyta:
QUOTE(RomenaL @ 2010 10 22, 10:44)
labai skanus picos padas su varške:
1pok. varškės, 1 kiaušinis, 3v.š aliejaus, 6v.š. be kaupo miltų, žiupsnelis druskos, 0,5 a.š gesintos sodos.
Viską gerai išminkyti ir iškočioti. Pabandykit, tikrai vertas dėmesio ir pagaminamas per 10min.  4u.gif
Aciu! 4u.gif bandysiu viska det tik be sodos, nekenciu jos kvapo ir skonio doh.gif jauciu ja ir "nugesinta".. g.gif
Atsakyti
Čia pyragas šiandienos vakarienei. Keptas pagal seną gerą Špokų receptą Keptas UltraPro
user posted image
Tešlą aš darau pagal savo receptą, imu dvigubą normą:
Tešlai reikės:
25 g mielių,
50 g. sviesto,
100 ml cukraus (aš matuoju greitkratyje),
200 ml pieno,
2 kiaušiniai,
0,5 kg miltų
ir dar aliejaus gabaliukų mirkymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 10 23, 17:11)
Čia pyragas šiandienos vakarienei. Keptas pagal seną gerą Špokų receptą Keptas UltraPro

gardžiai atrodo tongue.gif serviruoji ant dangčio?
Atsakyti