Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(Kristigri @ 2010 10 19, 02:53)

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(lupipita @ 2010 10 19, 08:06)
laizanika, mm kaip skanu, jauciu net kvapa  lotuliukas.gif , pas mus ir tas pats del vyro, as pati jau iklimpus  lotuliukas.gif , o iso dou  geris , ypac servofiksas  thumbup.gif

Pica bus ir siandien, tik kitokia. MB ivertino labai teigiamai, o teslos padui gavosi labai nemazai, padejau i saldytuva. Iso dou tikrai pirksiu, lauksiu tik nuolaidos, su servofiksu negundykit, nusprendziau kad jo man nereikia, o itakai as labai lengvai pasiduodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 10 19, 11:26)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Pica bus ir siandien, tik kitokia. MB ivertino labai teigiamai, o teslos padui gavosi labai nemazai, padejau i saldytuva. Iso dou tikrai pirksiu, lauksiu tik nuolaidos, su servofiksu negundykit, nusprendziau kad jo man nereikia, o itakai as labai lengvai pasiduodu  lotuliukas.gif

reikia reikia lotuliukas.gif , o kokie grikiai skanus jame, as ir va kokius koldunus ar cepelinus ar virtinukus sudeu, jie nuvarva, nes nemegstu vandeningu ir silti ilgai, zodziu puodas man labai, o tu kitu indu as pati dar neturiu, bet jauciu jei geros akcijos pasitaikys gal ir isigysiu smile.gif
jei nufotkinsi parodyt ir sendienine busima pica
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 10 19, 11:26)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Pica bus ir siandien, tik kitokia. MB ivertino labai teigiamai, o teslos padui gavosi labai nemazai, padejau i saldytuva. Iso dou tikrai pirksiu, lauksiu tik nuolaidos, su servofiksu negundykit, nusprendziau kad jo man nereikia, o itakai as labai lengvai pasiduodu  lotuliukas.gif

Reikia, reikia thumbup.gif Jei megstate kalmarus, skaniau niekur neisvirsi lotuliukas.gif Krevetes irgi thumbup.gif Ryziu makaronai, kompotai. Kiek energijos sutaupyti galima, o ir vitaminai nezuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 19, 12:01)
Reikia, reikia thumbup.gif Jei megstate kalmarus, skaniau niekur neisvirsi lotuliukas.gif Krevetes irgi thumbup.gif Ryziu makaronai, kompotai. Kiek energijos sutaupyti galima, o ir vitaminai nezuna  mirksiukas.gif

prasom apie kalmarus ir krevetes papasakoti, va sito gerio nebandziau
, o kokie cia ryziu makaronai, oi kiek dar neatrastu dalyku neisbandzius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 19, 11:36)
reikia reikia  lotuliukas.gif , o kokie grikiai skanus jame, as ir va kokius koldunus ar cepelinus ar virtinukus sudeu, jie nuvarva, nes nemegstu vandeningu ir silti ilgai, zodziu puodas man labai, o tu kitu indu as pati dar neturiu, bet jauciu jei geros akcijos pasitaikys gal ir isigysiu  smile.gif
jei nufotkinsi parodyt ir sendienine busima pica

Likucius picos galiu nufotkinti. Pietums dariau, o vyra suryzes visad tik ant greicio, net batu nenusimoves pavalgo ir islekia, but galva nukandes jeigu dar buciau fotkinus. O gavosi skanios, dvieju rusiu dariau, pirmaja Havaju su daktariska desra ir ananasais kol iskepe antroji suvalgem abu lotuliukas.gif Antroji kurios likucius demonstruoju su daktariska desra, rukytos desros gabaliukais ir pievagrybiais irgi ne ka prastesne, ale jau nedaug tetilpo lotuliukas.gif

QUOTE(laurindre @ 2010 10 19, 12:01)
Reikia, reikia thumbup.gif Jei megstate kalmarus, skaniau niekur neisvirsi lotuliukas.gif Krevetes irgi thumbup.gif Ryziu makaronai, kompotai. Kiek energijos sutaupyti galima, o ir vitaminai nezuna  mirksiukas.gif

Nu bet klausykit irgi geros tetos, as valia ugzdau, pirkti kuo maziau o jos ka daro lotuliukas.gif Kas del grikiu, nesugundysit, nemegsta mano seimyna ju, teisingiau MBv didziausias ju nemegejas, o kadangi jis pagrindinis valgytojas taikomes prie jo. Nu bet del kompoty ir makaronu verta pagalvoti. O apie ka ten raso kitos kad verda mirkobvangej burokelius ir bulves? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 19 spalio 2010 - 12:51
QUOTE(lupipita @ 2010 10 19, 13:17)
prasom apie kalmarus ir krevetes papasakoti, va sito gerio nebandziau
, o kokie cia ryziu makaronai, oi kiek dar neatrastu dalyku neisbandzius  bigsmile.gif

Nieko daryti nereikia, tik uzpili verdanciu vandeniu i servofiksa ir viskas. Po 20 min galima valgyti. Minkstuteliai skanuteliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 10 19, 12:27)

Picos pada pati darei? Pagal koki receptuka??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 19, 21:43)
QUOTE(laizanika @ 2010 10 19, 12:27)

PICOS
Atsakyti
sakykit, gal zinot, ar aliejine butina isplauti pries pilant nauja alieju? g.gif ar negenda senas?
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 10 20, 17:16)
sakykit, gal zinot, ar aliejine butina isplauti pries pilant nauja alieju?  g.gif  ar negenda senas?

As visada isplaunu, nes negaliu pakesti seno aliejaus kvapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 20, 17:38)
As visada isplaunu, nes negaliu pakesti seno aliejaus kvapo doh.gif

ir as isplaunu, nes buna,kad tiesiog net limpa buteliukas nuo seno aliejaus doh.gif o beto, poto kaip jau uzsines nesvarumais neplaunant ,tai senu riebalu neatgramdysit blink.gif
Atsakyti
[quote=Pomona33,2010 10 19, 21:43]

[/quote]

Taip pati, pagal toky recepta:

Plonas ir minkštas picos pagrindas
3 nemažos picos

250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių

Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!

Vienareiksmiskai labai vykes pagrindas kuris man pavyko. Penktadieny darom Aliaso vakarely, uzkandziai bus picos mirksiukas.gif

[quote=AGFA,2010 10 20, 08:16]
[/quote]
PICOS
[/quote]

Aciu kad atsaket uz mane, bet man nesunku ir cia parasyti mirksiukas.gif Kam zmogui skaityti dar kita tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 20 spalio 2010 - 21:15