Dar neviriau mikropliuse burokelio.Kiek jam laiko reikia?
Berods kazkas minejo,kad per 8min isverda
QUOTE(diasaja @ 2010 10 16, 13:21)
gal žinote biskvito receptą? Noriu daryti tortą su jogurto pertepimu.
Saldumynu temoj merginos giria rafaelo torto biskvita as megstamo neturiu, kepu pagal torto receptura
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 16, 19:49)
As vadovaujuosi kaip su bulvem Jei viena bulve 2 min, tai buroko dalis panasi kaip bulves ir 2 min Bet kadangi buna burokai didesni, tai dar truputi sekundziu jiems dadedu
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 16, 23:07)
Na grazu ziuret...
ne tik žiūrėti labai gaivus gavosi, visiškai nesotus
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 16, 18:49)
Su mano mikrobange reikejo visu 10min
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 10 16, 21:14)
Laaabai skaniai atrodo,gal galima placiau recepteli?
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 17, 09:32)
Biskvitas
7 kiaušiniai
7 kupini šaukštai cukraus
7 kupini šaukųtai miltų
pertepimas
800ml jogurto
80g želatinos
820b indelis konservuotų persikų puselių
Atskiriame trynius nuo baltymų. Trynius su cukrumi išsukame, dedame miltus. Išsukame baltymus ir dedame į kiaušinių masę. gerai išmaišome. kepiau 180 laipsnių orkaitėje silikoninėje formoje (kiek laiko nepasakysiu, kol gražiai aprudo).
500ml vandens užviriname. jame tirpdiname želatiną. Pilame jogurtą ir konservuotų persikų sirupą. kas mėgsta saldžiai, gali dar cukraus įberti. Supjaustyti kubeliais konservuotus persikus. palaukiau kol pradės šiekt tiek stingti ir pyliau ant biskvito. Antrą dalį biskvito dėjau ant viršaus. labai greitai sustingo. gaivus torčiukas tongue.gif
Pica ant silikoninio padekliuko
Kepiau pirma karta esu labai patenkinta, ant jo susikociojau, biska formavau, i orkaite su juom ir iskepus niekas neprilipo, puikiai i lekste nuciuoze
Papildyta:
Jetau kaip gerai kad paskaiciau, gi turbut jau menuo saldiklyje kefyras, reikia bandyti nuvarvinti
O siaip blogai kad cia paskaiciau, noriu Iso Dou As juodai klimpstu i sita manija, i menesy bent 2-3 daigtai i mano namus Reikia ramintis, kad vyras su visais daigtais pro duria neisgrustu, bet kai pagaminu ka nors su jais atlegsta
Kepiau pirma karta esu labai patenkinta, ant jo susikociojau, biska formavau, i orkaite su juom ir iskepus niekas neprilipo, puikiai i lekste nuciuoze
Papildyta:
QUOTE(Mupi @ 2010 10 14, 20:57)
Na cia galima issiversti ir be servofikso, bet man jame patogiausia Imu pakeli rugpienio susaldau saldiklyje tada dedu i servofiksa, per nakti nuvarva ir gatavas Skanaus
Jetau kaip gerai kad paskaiciau, gi turbut jau menuo saldiklyje kefyras, reikia bandyti nuvarvinti
O siaip blogai kad cia paskaiciau, noriu Iso Dou As juodai klimpstu i sita manija, i menesy bent 2-3 daigtai i mano namus Reikia ramintis, kad vyras su visais daigtais pro duria neisgrustu, bet kai pagaminu ka nors su jais atlegsta
QUOTE(laizanika @ 2010 10 18, 22:54)
Reikia ramintis, kad vyras su visais daigtais pro duria neisgrustu, bet kai pagaminu ka nors su jais atlegsta
Man lygiai tas pats su vyru...
.................... ..................... ..... .....
laizanika, mm kaip skanu, jauciu net kvapa , pas mus ir tas pats del vyro, as pati jau iklimpus , o iso dou geris , ypac servofiksas
QUOTE(diasaja @ 2010 10 17, 09:05)
Biskvitas
7 kiaušiniai
7 kupini šaukųtai miltų
pertepimas
800ml jogurto
80g želatinos
Atskiriame trynius nuo baltymų. Trynius su cukrumi išsukame, dedame miltus. Išsukame baltymus ir dedame į kiaušinių masę. gerai išmaišome. kepiau 180 laipsnių orkaitėje silikoninėje formoje (kiek laiko nepasakysiu, kol gražiai aprudo).
500ml vandens užviriname. jame tirpdiname želatiną. Pilame jogurtą ir konservuotų persikų sirupą. kas mėgsta saldžiai, gali dar cukraus įberti. Supjaustyti kubeliais konservuotus persikus. palaukiau kol pradės šiekt tiek stingti ir pyliau ant biskvito. Antrą dalį biskvito dėjau ant viršaus. labai greitai sustingo. gaivus torčiukas tongue.gif
7 kiaušiniai
7 kupini šaukųtai miltų
pertepimas
800ml jogurto
80g želatinos
Dekui labai,reikes pameginti As irgi grimstu i ta Tupperware liuna Vyrui visko net nerodau ir nepasakoji
Pica super skani atrodo
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 19, 10:49)
Dekui labai,reikes pameginti As irgi grimstu i ta Tupperware liuna Vyrui visko net nerodau ir nepasakoji
Pica super skani atrodo
Pica super skani atrodo
a kazin ner kokiu vaistu