tai kazin ko man nesigavo, tai jus uzsaldot , kiek laiko laikot kameroje, o paskui i ta inda sieteli ir paliekat per nakti , nu kiba dar reiks pameginti
Susipilu i koki inda, pvz: kibireli nuo silkes ir dedu i kamera nakciai. Tada, kai siek tiek atsyla indelio krastai, dedu i sieteli. Per diena ir atsyla
Susipilu i koki inda, pvz: kibireli nuo silkes ir dedu i kamera nakciai. Tada, kai siek tiek atsyla indelio krastai, dedu i sieteli. Per diena ir atsyla
300 ml ryžių, 500 ml vandens . virti 12 min 600 w galingumu be druskos
iš pradžių man nedavirdavo ar vos vos pervirdavo. čia reikia virimo laiką prisitaikyt kiekvienam prie savo mikrobanges
300 ml ryžių, 500 ml vandens . virti 12 min 600 w galingumu be druskos
iš pradžių man nedavirdavo ar vos vos pervirdavo. čia reikia virimo laiką prisitaikyt kiekvienam prie savo mikrobanges
Mes per vakreli i ta kiauraindi idejom sauja dziovintu vaisiu,uzpylem verdanciu vandeniu ir po kiek tai laiko gavosi isvires kompotas Sako isverda net kiausiniai(iki 5 kiausiniu)
Jo grikiams geresnio budo paruosti jau nera kaip su siuo indu O kiausiniai isverda per 20 min. ir kas svarbiausia, trynys buna ne melynas, o ryskiai geltonas, ir cia nera skirtumo naminiai ar pirktiniai kiausiniai
O rugpieni aisq susaldote su visu pokeliu kameroje, taip? ir tas likes nuvarvejas rugpienis Rikota gaunasi? na reiks kada paeksperimentuoti aciu!
p.s. o koki rugpieni naudojate?
Esu naudojus dvaro ir saltibarsciu, su karta uzsaldziau piemenelio, bet dar nedariau. Puikiausiai gaunasi ir i marleje nuvarvinus tik servofikse patogiau