Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(laurindre @ 2010 10 15, 09:54)
Labai sausa varske ir nesigauna. Kazkas panasaus i pertrinta varske 4u.gif

o man gavosi skystas, toks ale kefyras nu gal vos vos tirsciau, bet tikrai ne petrinta varske, o jus is rugpienio daret , pirktinio ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 15, 11:35)
o man gavosi skystas, toks ale kefyras nu gal vos vos tirsciau, bet tikrai ne petrinta varske, o jus is rugpienio daret , pirktinio ane  g.gif

As darau is kefyro. O skaniausiai gaunasi is saltibarsciu kefyro... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlozi @ 2010 10 15, 11:53)
As darau is kefyro. O skaniausiai gaunasi is saltibarsciu kefyro... ax.gif  ax.gif

tai kazin ko man nesigavo, tai jus uzsaldot , kiek laiko laikot kameroje, o paskui i ta inda sieteli ir paliekat per nakti g.gif , nu kiba dar reiks pameginti g.gif
Atsakyti
Susipilu i koki inda, pvz: kibireli nuo silkes smile.gif ir dedu i kamera nakciai. Tada, kai siek tiek atsyla indelio krastai, dedu i sieteli. Per diena ir atsyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlozi @ 2010 10 15, 12:06)
Susipilu i koki inda, pvz: kibireli nuo silkes smile.gif  ir dedu i kamera nakciai. Tada, kai siek tiek atsyla indelio krastai, dedu i sieteli.  Per diena ir atsyla  smile.gif

bandysim aciu uz info smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Taigi isigyjau ryziu puoda,kaip ir ka jame galima daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 15, 16:32)
Sveikos 4u.gif Taigi isigyjau ryziu puoda,kaip ir ka jame galima daryti? g.gif

300 ml ryžių, 500 ml vandens . virti 12 min 600 w galingumu be druskos
iš pradžių man nedavirdavo ar vos vos pervirdavo. čia reikia virimo laiką prisitaikyt kiekvienam prie savo mikrobanges
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 15 spalio 2010 - 17:05
QUOTE(spiglys @ 2010 10 15, 17:04)
300 ml ryžių, 500 ml vandens . virti 12 min 600 w galingumu be druskos
iš pradžių man nedavirdavo ar vos vos pervirdavo. čia reikia  virimo laiką prisitaikyt kiekvienam prie savo mikrobanges

Aciu 4u.gif Tik ryzius verdate ar galima dar ka nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 15, 21:54)
Aciu 4u.gif Tik ryzius verdate ar galima dar ka nors? ax.gif

Asese rašė, kad ir kitas kruopas verda.
Atsakyti

QUOTE(AisteZ @ 2010 10 13, 10:28)
Mes per vakreli i ta kiauraindi idejom sauja dziovintu vaisiu,uzpylem verdanciu vandeniu ir po kiek tai laiko gavosi isvires kompotas thumbup.gif Sako isverda net kiausiniai(iki 5 kiausiniu) g.gif

Jo grikiams geresnio budo paruosti jau nera kaip su siuo indu thumbup.gif drinks_cheers.gif O kiausiniai isverda per 20 min. ir kas svarbiausia, trynys buna ne melynas, o ryskiai geltonas, ir cia nera skirtumo naminiai ar pirktiniai kiausiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 14, 22:03)
O rugpieni aisq susaldote su visu pokeliu kameroje, taip? ir tas likes nuvarvejas rugpienis Rikota gaunasi?  g.gif  na reiks kada paeksperimentuoti  bigsmile.gif  aciu! 4u.gif
p.s. o koki rugpieni naudojate?

Esu naudojus dvaro ir saltibarsciu, su karta uzsaldziau piemenelio, bet dar nedariau. Puikiausiai gaunasi ir i marleje nuvarvinus ax.gif tik servofikse patogiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 16 spalio 2010 - 09:00
gal žinote biskvito receptą? Noriu daryti tortą su jogurto pertepimu.
Atsakyti