Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(vvjuka @ 2010 10 12, 13:30)
Mielos merginos. Noriu paklausti apie Iso Duo dubenį su šaukštu, kuris skirtas, kad maistas neatvėstų. Gal kas turite. Labai prašau parašykite. kažkaip gundausi jį pirkti, bet nerandu atsiliepimų apie jį. g.gif

Ir sita inda as turiu clap.gif o Dieve, turbut viska as jau turiu doh.gif lotuliukas.gif
sitos serijos indus turiu visus thumbup.gif Man jie superiniai, vienam ant stalo patiekiu bulves, kitam kepsnius, ar ka gaminu prie bulviu. Arba, vienam ryziai,kitam saslykai! Cepelinai, iskepti kauliukai, mesyte, vista, blynai, zuvis ir t.t. viskas juose neatsala ka gaminate ir norite pateikti ant stalo, kad po kiek laiko uzsimanius pakartoti patiekalo jis nebutu atsales. Ir padazine turiu - na zodziu- viska drinks_cheers.gif O "Iso Duo" Servofiksas isvis nepakeiciamas!!!
Tad jeigu Jums reikia graziu indu issauganciu siluma ir patiekti savo patiekalus ant stalo sveciams, ar savo seimynai kitokio ir geresnio pasirinkimo nerasit 4u.gif
Taip pat siu dubenu vidinis "sluoksnis" (nes jie yra du) issiima ir galite naudoti kaip du atsikurus dubenis bet kam, tik aisq silumos jau tada taip neissaugos.
O aprasymuose apie si dubeni raso,kad galimas net atvirkstinis variantas, kad i apatini dubeni ipilti vandens, ji uzsaldyti ir istacius antra dubeni sudeti i ji maista kuris norite kad nesusiltu, mesyte vasara iskyloje ar vaisius ir pan. tik saldymui as jo niekad nebandziau g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 12, 14:57)
Ir sita inda as turiu  clap.gif o Dieve, turbut viska as jau turiu  doh.gif  lotuliukas.gif
sitos serijos indus turiu visus  thumbup.gif  Man jie superiniai, vienam ant stalo patiekiu bulves, kitam kepsnius, ar ka gaminu prie bulviu. Arba, vienam ryziai,kitam saslykai! Cepelinai, iskepti kauliukai, mesyte, vista, blynai, zuvis ir t.t. viskas juose neatsala ka gaminate ir norite pateikti ant stalo, kad po kiek laiko uzsimanius pakartoti patiekalo jis nebutu atsales. Ir padazine turiu - na zodziu- viska  drinks_cheers.gif O "Iso Duo" Servofiksas isvis nepakeiciamas!!!
Tad jeigu Jums reikia graziu indu issauganciu siluma ir patiekti savo patiekalus ant stalo sveciams, ar savo seimynai kitokio ir geresnio pasirinkimo nerasit  4u.gif
Taip pat siu dubenu vidinis "sluoksnis" (nes jie yra du) issiima ir galite naudoti kaip du atsikurus dubenis bet kam, tik aisq silumos jau tada taip neissaugos.
O aprasymuose apie si dubeni raso,kad galimas net atvirkstinis variantas, kad i apatini dubeni ipilti vandens, ji uzsaldyti ir istacius antra dubeni sudeti i ji maista kuris norite kad nesusiltu, mesyte vasara iskyloje ar vaisius ir pan. tik saldymui as jo niekad nebandziau  g.gif

Labai miela gauti atsakymą iš žmogaus, kuris naudojasi ir džiaugiasi tais indais. Lauksiu nuolaidėlių ir jau tada pirksiu. Įtikinot mane, nes mano platintojai jie nepatinka, todėl nieko gero apie juos negali pasakyti. Sėkmės Tupperware indų gerbėja. Aš taip pat jau įklimpusi iki ... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vvjuka @ 2010 10 13, 10:14)
lotuliukas.gif

Labai miela gauti atsakymą iš žmogaus, kuris naudojasi ir džiaugiasi tais indais. Lauksiu nuolaidėlių ir jau tada pirksiu. Įtikinot mane, nes mano platintojai jie nepatinka, todėl nieko gero apie juos negali pasakyti. Sėkmės Tupperware indų gerbėja. Aš taip pat jau įklimpusi iki ... lotuliukas.gif

Dar pamiršau paklausti. O kokius stebūklus daro Iso Duo Servofiksas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvjuka: 13 spalio 2010 - 09:21
QUOTE(vvjuka @ 2010 10 13, 09:20)

Dar pamiršau paklausti. O kokius stebūklus daro Iso Duo Servofiksas?  g.gif

Mes per vakreli i ta kiauraindi idejom sauja dziovintu vaisiu,uzpylem verdanciu vandeniu ir po kiek tai laiko gavosi isvires kompotas thumbup.gif Sako isverda net kiausiniai(iki 5 kiausiniu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 10 13, 10:20)

darau grikius su dešryte:
grikius užpilu verdančiu vandeniu, dešrytę pakepinu su svogūnėliais ir verčiu ant grikių. Greitai pasigamina ir nesijaučia nemalonus grikių kvapas.
dar kompotą darau;
supjaustytus obuolius užpilu verdančiu vandeniu. Ir viskas thumbup.gif Aišku, cukraus pagal skonį.
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 10 13, 09:20)
lotuliukas.gif

Papildyta:

Aha, as tikrai iklimpusi, tik kadangi esu vartotoja, tai negiriu visko is eiles, pasakau ir minusus bigsmile.gif
Iso Duo serija pamate visi draugai ir gimines mano deka nzn kiek nusipirko tu indu ax.gif na tikrai man jie nerealus, sakau ypac grazu ir praktiska kai ateina sveciu ir maista nori patiekti ant stalo ir issaugoti siluma.
O Servofiksa tai isigijau tik todel, kad seimyna megsta grikiu kose o sio indo deka jie yra birus birus, jie niekad nepervirs ir nebus kose. Uzpili juos verdanciu vandeniu ir eini praustis palikus uzdengtus ir dar ranksluostuka uzdengiu ir kol seimyna nusiprausia grikiai gatavi thumbup.gif dar ryzius galima gaminti jame (bet as ryziu puoda turiu blush2.gif ), dar labai gerai kvieciams ar kitiems daigeliams gerai, lasisa galima pagaminti kaip ant garu, darzoves saldytas "ant garu", aisq ir dziovintu vaisiu kompotuka.
Dar kai reklamuoja tai sako,kad ir kiausiniai ir makaronai isverda bet as nebandziau niekada kiausiniu blush2.gif turiu kruva receptuku tai ir kotletus gamint galima ir sriubas ir zuvi ir varske ir jogurta, tik kaip jau minejau nebandziau g.gif
o dar jame galima susildyti, islyditi (sviesta, sokolada), atsildyti susalusius produktus (pripylt vandens i ta dubeni sudet viska i setuka ir palikt); taip pat galima naudoti kaip duonine, isemus seteli labai gerai issilaiko duona o ypac pyragai ir bulkutes. Tai va kiek daug thumbup.gif bet as pagrinde grikius gaminu kitaip to dubenio ir nevadinam "grikiu puodas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 10 13, 10:20)
lotuliukas.gif

Papildyta:

As Rikota jame gaminu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 10 14, 19:05)
As Rikota jame gaminu  tongue.gif

Prasom papasakoti kaip, ir nesimaivyti lotuliukas.gif , nes ir as noriu Rikota gaminti moket tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 14, 20:22)
Prasom papasakoti kaip, ir nesimaivyti  lotuliukas.gif , nes ir as noriu Rikota gaminti moket  tongue.gif

Na cia galima issiversti ir be servofikso, bet man jame patogiausia ax.gif Imu pakeli rugpienio susaldau saldiklyje tada dedu i servofiksa, per nakti nuvarva ir gatavas mirksiukas.gif Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 14 spalio 2010 - 20:23
QUOTE(Asio @ 2010 10 14, 20:57)
Na cia galima issiversti ir be servofikso, bet man jame patogiausia  ax.gif Imu pakeli rugpienio susaldau saldiklyje tada dedu i servofiksa, per nakti nuvarva ir gatavas  mirksiukas.gif Skanaus  mirksiukas.gif

Aš darau samba dubenyje su kiauraindžiu
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 10 14, 19:57)
Na cia galima issiversti ir be servofikso, bet man jame patogiausia  ax.gif Imu pakeli rugpienio susaldau saldiklyje tada dedu i servofiksa, per nakti nuvarva ir gatavas  mirksiukas.gif Skanaus  mirksiukas.gif

O rugpieni aisq susaldote su visu pokeliu kameroje, taip? ir tas likes nuvarvejas rugpienis Rikota gaunasi? g.gif na reiks kada paeksperimentuoti bigsmile.gif aciu! 4u.gif
p.s. o koki rugpieni naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 14 spalio 2010 - 21:03
QUOTE(spiglys @ 2010 10 14, 22:00)
Aš darau samba dubenyje su kiauraindžiu

ir gavosi g.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 14, 22:03)
O rugpieni aisq susaldote su visu pokeliu kameroje, taip? ir tas likes nuvarvejas rugpienis Rikota gaunasi?  g.gif  na reiks kada paeksperimentuoti  bigsmile.gif  aciu! 4u.gif
p.s. o koki rugpieni naudojate?

as dariau is kefyro ir man nesigavo, gal netinka kefyras, rugpienio reik, apsvieskit, man atitirpo tam servofikse ir pusiau istekejo baltas skystis, o likutis buvo ir skystalas, nebuvo ko ten surinkti, o jums gaunas kaip varske g.gif , papasakokit, vadinasi as nemoku kazko padaryt g.gif
Atsakyti
Labai sausa varske ir nesigauna. Kazkas panasaus i pertrinta varske 4u.gif
Atsakyti