Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(AisteZ @ 2010 10 11, 17:00)
Ir seniau zinojau,kad man patinka...bet dabar... wub.gif Labai gundausi tuo didziuoju dubeniu,ka jus jame gaminate?

aha, man tai jis labiausiai tarnauja per Kaledas newyear.gif jame telpa antis, kalakutas ir didele kaimiska vista marinavimui, saslykam ir t.t. thumbup.gif niu superine talpa kurios tikrai karts nuo karto prireikia drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 11, 16:34)
Tai pas jus geresne situacija  bigsmile.gif  .Musu Vilnele,tai nieko ten is smulkmenu nera  verysad.gif  .Idomu kodel  g.gif

Aha, vienu metu ir Kaune nieko nebuvo tik keli daikteliai tokie atsibode, o dabar ir tie superiniai guminiai kilimeliai, ir snyples mazytes ir tabletines ir pipirines ir kostuvelis ir piltuvelis niu zodziu vardint ir vardint...
Atsakyti
Pomona33,Zyvy 4u.gif
Del dydzio tai tiki,kad prireikia,bet as galvoju ar gaminate tam dubeny kokias teslas,kaip kad rode per vakareli mieline g.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 11, 20:24)
Pomona33,Zyvy 4u.gif
Del dydzio tai tiki,kad prireikia,bet as galvoju ar gaminate tam dubeny kokias teslas,kaip kad rode per vakareli mieline g.gif

Naudoju ir teslai, puikiai isimaiso is isiminko tesla ir zagareliams, ir skruzdelynui... ir kitiems kepiniams...thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2010 10 11, 18:36)
Naudoju ir teslai, puikiai isimaiso  is isiminko tesla ir zagareliams, ir skruzdelynui... ir kitiems kepiniams...thumbup.gif

Maciau,kaip mieline isminke,bet ar tikrai ir kitiems kepiniams jis tinka?Butu tiesiog puiku...Tiesiog sudedi visus produktus papurtai ir tesla pagaminta? blink.gif Ir virtinuku teslai tinka?Sorry,kad taip klausineju,tiesiog noriu isitikint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 11, 18:24)
Pomona33,Zyvy 4u.gif

As asmeniskai nemegstu mieliniu pyragu ir bulkuciu, valgau ir gaminu visokius pyragus ir kepinius, bet tik ne is mielines teslos ax.gif sluoksniuotos teslos pyrageliai, obuoliu pyragai, koldunai ir t.t. bet kad bet kokia tesla juose nelimpa tai faktas didis.gif as jeigu kazko nedaug darau tai net tesla maisau "sambos" dubeny (man jis nerealus) ir jame irgi tesla nelimpa irnesakyk.gif bet aisq mamytes kurios kepa visokius simtalapius, mielines bulkutes ir krokodilus, tai sis didysis dubuo nepakeiciamas ir jame istikruju nelimpa,o mieline tesla iskyla labai puikiai 4u.gif
o kad Jums daug klausimu kyla tai nieko keisto ir reikia viska issiklausineti,kad nenusiviltumet, kol dar nesi taip pamisus del siu indu ispradziu atrodo viskas neitiketina. Bet kaip ir visur isimciu yra ir ne viskas jau taip puiku buna, bet sis dubuo tikrai vertas demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 11, 18:41)
Maciau,kaip  mieline isminke,bet  ar tikrai ir kitiems kepiniams jis tinka?Butu tiesiog puiku...Tiesiog sudedi visus produktus papurtai ir tesla pagaminta? blink.gif Ir virtinuku teslai tinka?Sorry,kad taip klausineju,tiesiog noriu isitikint blush2.gif

Va ka aprasymuose radau apie si dubeni:
mielinei teslai uzmaisyti ir kildinti;
vaisiams ir salotoms laikyti bei serviruoti;
pripildytas ledo kubeliu, atsaldo gerimus buteliuose ar skardinese.
Bet cia tik keli variantai kurie pamineti ka galima su siuo dubeniu veikt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 11, 22:04)
bet sis dubuo tikrai vertas demesio  mirksiukas.gif

Apie kurį indą kalba vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 12, 08:41)
Apie kurį indą kalba vyksta? g.gif

Apie didyji dubeni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 12, 09:44)
Apie didyji dubeni ax.gif

jeigu apie 7,5l. Tai super-duper jis
Aš jame kildinu mielinę tešlą, raugiu šašlykus, laikau paukštieną marinate, žagarėlius iškeptus. O dar dabar spalva oranžinė wub.gif Aš dar antro tokio noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 12, 08:48)
jeigu apie 7,5l. Tai super-duper jis
Aš jame kildinu mielinę tešlą, raugiu šašlykus, laikau paukštieną marinate, žagarėlius iškeptus. O dar dabar spalva oranžinė wub.gif Aš dar antro tokio noriu blush2.gif

Nu supratau,kad visos juo dziaugiates,reiks matyt ir man isigyt g.gif Nors jau ir taip daug visko prisisakiau blush2.gif
Atsakyti
Mielos merginos. Noriu paklausti apie Iso Duo dubenį su šaukštu, kuris skirtas, kad maistas neatvėstų. Gal kas turite. Labai prašau parašykite. kažkaip gundausi jį pirkti, bet nerandu atsiliepimų apie jį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 10 12, 13:30)
Mielos merginos. Noriu paklausti apie Iso Duo dubenį su šaukštu, kuris skirtas, kad maistas neatvėstų. Gal kas turite. Labai prašau parašykite. kažkaip gundausi jį pirkti, bet nerandu atsiliepimų apie jį. g.gif

As turiu va toki,kaip sitam puslapi,be sauksto,esu labai patenkinta,daugiausia naudoju kai blynus kepu,dedu i ji jau iskeptus,tikrai ilgai lieka silti,gal kitos placiau papasakos,ka su juo daro? ax.gif
Atsakyti