Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 03, 18:06)
Kol kas turiu tik bulvių skustuką doh.gif  Bet juo esu LABAI patenkinta thumbup.gif

as tai turiu zele zieda tai man jis labai liuks tik as patepu su merliuku vilgytu aliejumi kad lengviau isiimtu bet ir torta koki varskes ar zele ar is kondensuoto pieno ar mesa kokia drebuciuose man labai ciki o ypac kokioms sventem mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi čia išreklamavo, tau užsakiau antradienį sūrinę - didele, manau patogu bus laikyt dešrą, sūrį. Kvapų nesugeria produktai. Aišku kaina didelė, bet reikia išbandyti.
Atsakyti
[quote=B.r.i.u.n.e.t.e,2007 10 03, 15:52]
Siulau as pora dalykeliu, gal kam prireiks. Mama pripirko per daug, tiek mums nereikia. Viskas nauja, nenaudota. Vilniuje, rasyti AZ 4u.gif

2. Ziedo forma, 1,5 l. 50 lt
user posted image

11. Minimax 950 ml. 25 lt
user posted image

13. Salotine "bake-to-basics", 600 ml. 20 lt
user posted image

Labutis smile.gif , labai norėčiau šitų dalikėlių jei dar yra . Tik bėda kad aš iš Kauno g.gif
Atsakyti
laabai patinka TW thumbup.gif

tik tam tikri indai - zele ziedai, galastuvas, formeles sausainiams, silikonas, teshlos bliudas, pjaustykle ir visokie indeliai su dangteliais (spalvoti ar minkstu dankciuku)
be shitu dalykeliu neisivaizduoju savo virtuves mirksiukas.gif

bet pvz.: elegancija, tie kazkokie puodai plasmasiniai ir kruopu indai - man nelabai doh.gif
Atsakyti
Mano sandėliukas 4u.gif
http://foto.mail.ru/mail/spiglys/4/
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2007 10 04, 14:44)
Man irgi čia išreklamavo, tau užsakiau antradienį sūrinę - didele, manau patogu bus laikyt dešrą, sūrį. Kvapų nesugeria produktai. Aišku kaina didelė, bet reikia išbandyti.

Keisti mes zmones norim ir kokybes ir pigiai blink.gif Ar pasidomėjot iš ko pagaminti TW gaminiai? Aš supratau, kad neveltui jie tiek kainuoja, kai draugės vaikas UltraPiusa išlydė, mes sedėjom kambary o jis po naujus plotus ganėsi, tik netycia pastebejom, kad UltraPliusas paliktas ant viryklės jau išlyditas, o kambariuos jokio kvapo ar dumu, na idomu jungiklius pasukiot blush2.gif Na ka teko dar viena nusipirkti ir toliau laimingai naudotis. Kokios turi but technoligijos, kad iš smelio pagamintum silikonine forma? Sutinku, kad kiekvienoj parduotuvej stovi konsultantes kurios pora valandu aiskina apie kiekviena gamini ir pasakoja, kaip geriau juo pasinaudoti, Suteikia sandarumui 30metu garantija ir be jokiu čekiu pakeičia jei pasirodo brokas, prie perkamo gaminio prideda receptu ir pasiulo tave dominanti gamini su nuolaida ar informuoja apie šiuo metu vykstancias akcijas, mus aptarnauja, mums tinkamu laiku ir net namie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidusiukas @ 2007 10 07, 11:56)
Keisti mes zmones norim ir kokybes ir pigiai  blink.gif  Ar pasidomėjot iš ko pagaminti TW gaminiai? Aš supratau, kad neveltui jie tiek  kainuoja, kai draugės vaikas UltraPiusa išlydė, mes sedėjom kambary o jis po naujus plotus ganėsi, tik netycia pastebejom, kad UltraPliusas paliktas ant viryklės jau išlyditas, o kambariuos jokio kvapo ar dumu, na idomu jungiklius pasukiot  blush2.gif  Na ka teko dar viena nusipirkti ir toliau laimingai naudotis. Kokios turi but technoligijos, kad iš smelio pagamintum silikonine forma? Sutinku, kad kiekvienoj parduotuvej stovi konsultantes kurios pora valandu aiskina apie kiekviena gamini ir pasakoja, kaip geriau juo pasinaudoti, Suteikia sandarumui 30metu garantija ir be jokiu čekiu pakeičia jei pasirodo brokas, prie perkamo gaminio prideda receptu ir pasiulo tave dominanti gamini su nuolaida ar informuoja apie šiuo metu vykstancias akcijas, mus aptarnauja, mums tinkamu laiku ir net namie  blush2.gif

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
As labai patenkinta nusipirkus tupivare akmenuka kepimui. Labai gaila, kad dabar ju nebera pirkti, dar bent kelis nusipirkciau ir uosvienei nupirkciau. Man nepamainomas daiktas smile.gif Jokio kito analogo jam dar nesu radus.
Atsakyti
Jau iš kelinto žmogaus girdziu, kad geras dalykas, norečiau sužinot kokio ji didžio, išmatavimai kokie, nes turiu gera nuojauta, kad jos vėl griž į prekybą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidusiukas @ 2007 10 10, 22:44)
Jau iš kelinto žmogaus girdziu, kad geras dalykas, norečiau sužinot kokio ji didžio, išmatavimai kokie, nes turiu gera nuojauta, kad jos vėl griž į prekybą  blush2.gif

ir aš norečiau jį įsigiti
Atsakyti
deja akmens jau nebegamins labai liudna nors tikiu kad gal kada ir pasirodys g.gif , vakar yra paskelbtas naujas TW ispardavimas, taip pat tik sia savaitele yra suriniu akcijos ir neblogi kalediniai pasiulymai, taip pat micro pliusams, keliautojo puodeliams ir silikoninems formos 19 perliuku paskutine savaitele akcijine kaina, ka domina ar norite kokiu receptuku su kokiu nors indu parasykite i a.z. savo elektr adresa persiusiu
Atsakyti
Laba , aš labai norėčiau žele žiedo gal kas norit man jį paiūlyti biggrin.gif . Tik dar neapsisprendžiu didelio ar to mažesnio .
Atsakyti