Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 07, 18:35)
aha...Jus ji uzvirinot  doh.gif tiksliai doh.gif  kazka apie tai esu girdejusi... sokoladas per daug ikaito ir gavosi vos ne taip,kad jus ant ugnies ji pakaitinot (aisq cia grubiai pasakiau, bet palyginimas toks butu). Puslem nuejo dugnas?  g.gif  ne kas tada  g.gif bent jau Kaune tai sandeli yra katalogas kokius gaminius keicia o kokius ne, tai maciau ir tu pusliu visokiu tipu buna  unsure.gif  o Jus imkit ir pabandykite priduot i sandeli, juk per galva uztai niekas neduos, gal pakeis  rolleyes.gif

Na reiks pabandyt pakeist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 07, 17:15)
Tai vadinasi neturetu sureaguot  g.gif  .Na,bet atsitiko toks atvejis,kad sureagavo.

Aš prisimenu, kai mane mokė, kad net Micropliuse, tirpdant šokoladą, reikia pora šaukštų vandens įpilt ax.gif
Sėkmės keitime 4u.gif

einu ieškot asesės virtinukų tešlos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 07, 22:55)
Aš prisimenu, kai mane mokė, kad net Micropliuse, tirpdant šokoladą, reikia pora šaukštų vandens įpilt ax.gif
Sėkmės keitime 4u.gif

einu ieškot asesės virtinukų tešlos ax.gif

Na va,o as kiek budavau prezentacijose,mano buvus vadove ne karto to nepasake unsure.gif
Atsakyti
o kur gauti kiausinio trynio atskyreja ? ax.gif jau kuri laika mano konsultante sako,kad nera sandelyje smile.gif .labai jau noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grizliute @ 2010 10 08, 11:52)
o kur gauti kiausinio trynio atskyreja ? ax.gif jau kuri laika mano konsultante sako,kad nera sandelyje smile.gif .labai jau noriu smile.gif

kuri jus vadinate kiausinio trynio atskireju? Nes as girdejau kalbant kad toks mazas melynas piltuvelis irgi tam naudojamas g.gif gal foto turit?
Atsakyti
Is tos serijos ir yra. Sveciu smulkmenose buvo melyni sietelis, piltuvelis ir kiausinio baltymo atskyrejas. Dabar jie jau geltoni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grizliute @ 2010 10 08, 13:52)

Su smulkmenom tikrai prastai.Kolkas yra tik tableciu dezuciu ir daugiau nieko.Nes man tik jas idejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 08, 17:30)
Su smulkmenom tikrai prastai.Kolkas yra tik tableciu dezuciu ir daugiau nieko.Nes man tik jas idejo  doh.gif

Netiesa schmoll.gif Jus is Vilniaus? Nes Kaune pilna visko lotuliukas.gif tik va to kiausam nera apie kuri cia kalbate 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Buvau Tupperware vakarelyje, darem mielini pyraga,nu labai patiko bigsmile.gif uzsinorejau dovanu,pasikvieciau draugiu ir dariau pas save vakareli,labai smagiai gaminome silke zele ziede thumbup.gif Tai vat uzsisakiau tuos ziedus(akcija juk blush2.gif ),uzsisakiau ir daugiau ko,tai vat skaitau dabar cia pas jus ir matau,kad daug ka reikia zinoti,kaip ka galima gaminti kur,ko ne.Tai vat uzsisakiau ta ryziu puoda,ka jus jame gaminate?Taip pat laukiu MicroPlius indo,vireme jame buroka,nu super 10 min ir burokas isvires,be vandens be nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 08, 23:16)
Netiesa  schmoll.gif  Jus is Vilniaus? Nes Kaune pilna visko  lotuliukas.gif  tik va to kiausam nera apie kuri cia kalbate  4u.gif

Tai pas jus geresne situacija bigsmile.gif .Musu Vilnele,tai nieko ten is smulkmenu nera verysad.gif .Idomu kodel g.gif
Papildyta:
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 11, 17:00)
Sveikos merginos 4u.gif Buvau Tupperware vakarelyje, darem mielini pyraga,nu labai patiko bigsmile.gif uzsinorejau dovanu,pasikvieciau draugiu ir dariau pas save vakareli,labai smagiai gaminome silke zele ziede thumbup.gif Tai vat uzsisakiau tuos ziedus(akcija juk blush2.gif ),uzsisakiau ir daugiau ko,tai vat skaitau dabar cia pas jus ir matau,kad daug ka reikia zinoti,kaip ka galima gaminti kur,ko ne.Tai vat uzsisakiau ta ryziu puoda,ka jus jame gaminate?Taip pat laukiu MicroPlius indo,vireme jame buroka,nu super 10 min ir burokas isvires,be vandens be nieko thumbup.gif

Saunu kad patiko drinks_cheers.gif .Dar viena i musu gretas,apsirgusi Tupperware liga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 11, 16:34)
Saunu kad patiko  drinks_cheers.gif  .Dar viena i musu gretas,apsirgusi Tupperware liga  biggrin.gif  4u.gif

Ir seniau zinojau,kad man patinka...bet dabar... wub.gif Labai gundausi tuo didziuoju dubeniu,ka jus jame gaminate?
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 11, 19:00)
Labai gundausi tuo didziuoju dubeniu,ka jus jame gaminate?

Man tas 7,5 l bliudas super as juos turiu 2. thumbup.gif Naudoju daug kur, saslykus raugiu, balta misraine maisau, cepelinus gaminant, bulves dedu, kitam issunkiu tarkius, nu zodziu super ir dar karta super.. thumbup.gif thumbup.gif Rekomenduoju... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti