Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(diasaja @ 2010 09 29, 09:47)
Aš džiovintus obuolius laikau Optimum. Atsidarius kvapas ......., tarsi tik tik sudžiovinti tongue.gif  thumbup.gif

Taip taip,pas mane irgi pilni optimai tu grybu,tai kai netilpo i Fridgesmartus sudejau.Mat tarp misku ir grybu gyvenam... ax.gif
Tai taip iseina,gerai supratau,kad jokio deguonies jiem.Reik voztuvelius uzdengt,kad jaustusi kaip optimoje biggrin.gif .O kvapas atidenus tikrai....Mmmmmmm ok.gif
Cia aisku,o kaip grietinele isplakt iki standziu putu?Kokiu principu palakat? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 29, 19:36)
Cia aisku,o kaip grietinele isplakt iki standziu putu?Kokiu principu palakat?  mastau.gif

Grietinele plakant reikia tiesiog jausti ta , kada gana... dedat citrinos rugsteles? Ji sutvirtina grietinele, ir tada vos kelis kartus pasukus pajuntat ,kad sukimas pasunkeja ir viskas reik sustot, nors gali atrodyti kad dar skysta, bet jei dar pora kartu pasuksit bus viskas sviestas... na po pora kartu bandykit pasukt kai matot kad pasunkeja, o ne ilgai sukit rankena kol jau per velu... g.gif kaip cia aiskiau paaiskint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 30, 01:46)
Grietinele plakant reikia tiesiog jausti ta , kada gana... dedat citrinos rugsteles? Ji sutvirtina grietinele, ir tada vos kelis kartus pasukus pajuntat ,kad sukimas pasunkeja ir viskas reik sustot, nors gali atrodyti kad dar skysta, bet jei dar pora kartu pasuksit bus viskas sviestas... na po pora kartu bandykit pasukt kai matot kad pasunkeja, o ne ilgai sukit rankena kol jau per velu... g.gif  kaip cia aiskiau paaiskint  unsure.gif

Aha,taip iseina,reik repetuotis ax.gif Aciu uz paaiskinima 4u.gif .As tai kaip sakant:"syla iest-uma nenada" biggrin.gif
Atsakyti
merginos, ar EasyRise tik ryžius gaminat? Gal dar kur pritaikėt? gaunasi ryžiai sulipę ar birūs?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 29, 16:57)
O kur dar jį įdarbinti? g.gif

Kad jis dirba ir dirba thumbup.gif Aš dažniausiai smulkinu svogūnus, morkas (jau nebetarkuoju), saliero stiebus, šaldytus grybus(įdarui puikiai susmulkina), riešutus, kiaušinius ir t.t.

Merginos, kaip aš jums pavydžiu dėl džiovintų grybų ir obuoliukų 4u.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 09 30, 23:15)
merginos, ar EasyRise tik ryžius gaminat? Gal dar kur pritaikėt? gaunasi ryžiai sulipę ar birūs?


Vat su šiuo indu aš kažkaip nesusidraugauju g.gif ryžiai man gaunasi birūs, bet kažkaip kažko neatitaikau, vis taip gaunas, kad reikia dar vandenį nupilt, per šlapi, bet birūs tongue.gif Moterys ir žirnius ir perlines kruopas ten šutina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 01, 00:15)
merginos, ar EasyRise tik ryžius gaminat? Gal dar kur pritaikėt? gaunasi ryžiai sulipę ar birūs?

Indelis labai geras thumbup.gif .Kartu prideda informacija kiek deti kruopu,vandens ir kiek min virti,kad jums is karto gerai gautusi.Ir iskart atidaryt nereik.Trejeta minuciu jie dar bringsta.Zirneliai per 20min isverda.Pupeles irgi.Mano firminis patiekalas,tai lasisa su ryziais.Viska kartu verdu essen.gif ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 01 spalio 2010 - 17:57
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 01, 18:57)
Mano firminis patiekalas,tai lasisa su ryziais.Viska kartu verdu  essen.gif  ok.gif


Dabar turesi pasakot kaip ten darai savo firmini patiekala su smulkmenom mirksiukas.gif Va, matai rašo, kad riebalų negalima dėt, o lašiša, tai jau ne tas žodis koks riebalas ax.gif Bet tu kai išverdi ryžius, vandenį dar nupilinėji g.gif Ai žinau, kad man biški ryžiai ten nepatinka, nes aš visad darau ne pagal receptūrą biggrin.gif t.y. man ryžių reikia tik vienai nedidelei porcijai, tai todel ir nepataikau vandens....

Merginos, žinau, kad Vilniuj, kažkur yra tikrų, kinietiškų ar pan. ryžių, kur pardavinėja po 15 kg g.gif Bet sakė, ten jau jų skonis thumbup.gif Vienus gali valgyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 02, 08:05)
Va, matai rašo, kad riebalų negalima dėt, o lašiša, tai jau ne tas žodis koks riebalas

blink.gif Net nezinojau.Mat pati sugalvojau si recepta ir viskas ok.Perku sudyta lasisa,gabaliukais supjaustau ir sumaisau.
Mat pries tai girdejau,kad kazkas gyres jog desreles kartu galima sudet,tai galvoju,o kodel negalima lasisos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 02, 21:46)
blink.gif  Net nezinojau.Mat pati sugalvojau si recepta ir viskas ok.Perku sudyta lasisa,gabaliukais supjaustau ir sumaisau.
Mat pries tai girdejau,kad kazkas gyres jog desreles kartu galima sudet,tai galvoju,o kodel negalima lasisos  biggrin.gif

Ir vandens nenupilineju.Kazkaip as is akies pataikau.Man dazniausiai buna taip,kad reikia dapilt blush2.gif ir dar trejeta minuciu uzdet virt ax.gif
Atsakyti
baigėsi daržovės, tai FridgeSmart sugalvojau kitaip įdarbinti-sudedu su prieskoniais mėsytę, virtą mėsą laikau. labai patogi forma jų, laikant šaldytuve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 03, 21:05)
baigėsi daržovės, tai FridgeSmart sugalvojau kitaip įdarbinti-sudedu su prieskoniais mėsytę, virtą mėsą laikau. labai patogi forma jų, laikant šaldytuve thumbup.gif

as tai jame dar kartais pamarinuoju ka, jei forma ta tinka, nes jis man i kepsniu inda panasus, tie gumbureliai ant dugno neleidzia permirkti nuo marinato maistui tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 30, 22:15)
merginos, ar EasyRise tik ryžius gaminat? Gal dar kur pritaikėt? gaunasi ryžiai sulipę ar birūs?

man tai ryziai birus su siuo indu gaunasi, lygiai taip pat kaip su Iso Duo serijos indu iseina nerealiai birus grikiai thumbup.gif nuolat juos pervirdavau, o su tuo indu atsidziaugt negaliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2010 09 10, 21:54)
Sveikos,
Norėjau paklausti ar kas pirko silikoninę formą pyragui - tą gilesnę "Princesa". Ar jums neplyšta? Man jau antra suplyšo. Naudoju pagal instrukciją - 180 laipsnių temperatūra, niekada karštos neimu - laukiu kol atvėsta. Dabar antra suplyšo - viena per šoną, kita prie rankenos. Pirmą pakeitė, bet dabar antrą kartą abejoju ar keis. Gal jos visos brokuotos. Draugė jau irgi keitėsi kartą.

Nebrokuotos, tik neteisingas naudojimas greičiausiai.

klausimas - o netyčiukais neįjungi grilio režimo (stipresnio kaitinimo tik iš viršaus)?
Jei taip - tos formos tokio "kankinimo" neatlaiko, ir gana greitai ima plyšti.
Mano draugė taip "iškepė" savo formą, gerai kad aš laiku informaciją išgirdau doh.gif
Atsakyti
Išbandžiau želė žiedą kitaip yess.gif

Liežuvis želė

user posted image

user posted image

1l. vandens
2 kupini šaukšteliai universalaus prieskonių mišinio (su druska mišinys, nėra jokių E lotuliukas.gif )
50g. želatinos
350g virto liežuvio (2 vidutinio dydžio liežuviai)
200g. virtų morkų
300g. konservuotų žirnelių


Atsakyti