Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 24, 22:46)
o su Ultra Plus tai as nereali profe viskas man ten ziauriai skaniai jame gaunasi, Dievinu ta puoda

drinks_cheers.gif
Ir dar vienas +: labai gerai išsiplauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 24, 22:01)
drinks_cheers.gif
Ir dar vienas +: labai gerai išsiplauna thumbup.gif

Ir dar vienas + su juo pasildyti maista galima mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Norėjau paklausti ar Jūs naudojate Mini Quick chef. Noriu sužinoti ar verta pirkti. Labai jau jis simpatiškas, o dabar dar ir žalias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 28, 15:06)
Norėjau paklausti ar Jūs naudojate Mini Quick chef. Noriu sužinoti ar verta pirkti. Labai jau jis simpatiškas, o dabar dar ir žalias  smile.gif

Šiandien išbandžiau thumbup.gif nesitikėjau iš jo tiek blush2.gif
Pirmiausia išbandžiau su prieskoninėmis žolelėmis (dėl jų ir pirkau), nes su blenderiu tokią košę padarydavo ir apsiveldavo labai peiliai, o miniukas labai kultūringai susmulkino.
Po to su svogūnais. Susmulkino taip gerai, kad niekas nepastebėjo, kad patiekale yra svogūnų.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 28, 15:30)
Pirmiausia išbandžiau su prieskoninėmis žolelėmis (dėl jų ir pirkau), nes su blenderiu tokią košę padarydavo ir apsiveldavo labai peiliai, o miniukas labai kultūringai susmulkino.
Po to su svogūnais. Susmulkino taip gerai, kad niekas nepastebėjo, kad patiekale yra svogūnų.

drinks_cheers.gif Tikrai gerai, nes maniškiai irgi svogūnų nevalgo, jei pastebi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 26, 19:46)

Na ir kantrybe deliojant vynuoges thumbup.gif jos antrame sluoksnyje? blink.gif ar pirmam?
Papildyta:
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 28, 14:06)
Norėjau paklausti ar Jūs naudojate Mini Quick chef. Noriu sužinoti ar verta pirkti. Labai jau jis simpatiškas, o dabar dar ir žalias  smile.gif

As naudoju ta senaji dar be virvutes ir esu ziauriai juo patenkinta, ir netiesa,kad su senuoju negalima susmulkinti zoleliu, sekmingai tai darau ir senajame be virvutes, aisq, naujasis visai kitoks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 28, 18:25)
Na ir kantrybe deliojant vynuoges  thumbup.gif jos antrame sluoksnyje? blink.gif ar pirmam?

Pirmą sluoksnį darau vos vos kelių mm, kad geriau galėčiau suformuoti vynuoges smile.gif
Atsakyti
Na merginos.Pas man nesusipratimas su Spyd sefu ir grietinele.Niekaip as jos neisplaku iki standziu putu.Arba skysta,arba i sviesta.Gal biolaukai maiso lotuliukas.gif .Dar kol turiu ne karto neisplakiau verysad.gif .Jauciu nepagaunu cinkelio.Kaip sakant nera cia blogu daigtu tik nemokejimas elgtis.
Ir dar:
Dziovintus obuolius,grybus sudejau i Fridgesmartus.Laikau lentynoj.Ar voztuvelius atidengt reik,ar uztengt?Kaip cia su tais dziovintais dalykeliais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 29 rugsėjo 2010 - 06:47
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 29, 07:46)

Dziovintus obuolius,grybus sudejau i Fridgesmartus.Laikau lentynoj.Ar voztuvelius atidengt reik,ar uztengt?Kaip cia su tais dziovintais dalykeliais?  g.gif

Aš džiovintus obuolius laikau Optimum. Atsidarius kvapas ......., tarsi tik tik sudžiovinti tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 28, 15:30)

Iš tikrųjų labai funkcionalus daikčiukas. Aš taip pat jį įsigijau ir jau smulkinau svogūnus ir prieskonines žoleles. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 29, 10:15)
Iš tikrųjų labai funkcionalus daikčiukas.

O kur dar jį įdarbinti? g.gif
Atsakyti