Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(diasaja @ 2010 09 23, 17:11)
merginos, rytoj bandysiu Ultra Pro, kepsiu kugelį su paukštiena. Ar paukštienos blauzdeles prieš tai apkepti? Kiek supratau, riebalais indo nereikia tepti?

Jei nori apskrudusios mesos, gali apkepti. O siaip iskeps ir kugelyje 4u.gif Formos tepti nebutina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 09 23, 18:18)
Jei nori apskrudusios mesos, gali apkepti. O siaip iskeps ir kugelyje 4u.gif Formos tepti nebutina schmoll.gif

Dėkui 4u.gif
O kiek laiko maždaug kepa? Aš kepsiu 3,5l.
Atsakyti
Merginos, o spalio pasiūlymuose tie 2 žele žiedai už 99 Lt tokie patys kaip kataloginiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 23, 20:16)
Dėkui 4u.gif

Kuo ilgiau, tuo skaniau. As kepciau apie 2 val, 1,5 maziausiai. Juk kaime peciuje per nakti kugeli kepdavo mirksiukas.gif O siaip priklauso, koki megsti, labiau sukepusi ar ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 09 23, 20:31)
O siaip priklauso, koki megsti, labiau sukepusi ar ne. g.gif

Vyras mėgsta apskrudusį. tai jam bus šoniukai.
Papildyta:
QUOTE(ylang @ 2010 09 23, 20:30)
Merginos, o spalio pasiūlymuose tie 2 žele žiedai už 99 Lt tokie patys kaip kataloginiai?  ax.gif

paveiksliukai identiški.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 09 23, 20:30)
Merginos, o spalio pasiūlymuose tie 2 žele žiedai už 99 Lt tokie patys kaip kataloginiai?  ax.gif

Tokie pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 23, 19:16)
Dėkui 4u.gif

Pagal TW "receptura" sako,kad reikia kepti valanda uzdengta ir valanda atidengta tada apskrunda ir virsus ir uzsideda skani plutele. Tai as taip ir darau thumbup.gif super efektas, viduje skystas ir skanus ne kietas kugelis, o is sonu apskrunda mmmm 4u.gif (as kepu 5l Ultra Plus)

Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 22, 21:13)
Mane Tw skaityk ismoke gaminti koldunus,kepti picas,bulkutes,duona ir taip visokias smulkmenas.Dabar reik isigyti sia forma,kad ismokciau kepti tortus.  biggrin.gif 
Iki pilnos laimes,dar sio malonumo man betruko  doh.gif  nestuke.gif  lotuliukas.gif

Koldunus ir ceburekus ir as su TW ismokau kepti ir daryti, bet va mielines bundos visokios ne man schmoll.gif nei as ju megstu , nei mano seimyna ir nei as ju kepu, todel net ir ta torto formavimo forma manes nevilioja.. schmoll.gif neverta man ji demesio...na nejaugi be jos negalima apseit g.gif bigsmile.gif galvoju ir seip koki tortuka galima pasidaryt ar aptept. Man labiau demesio verta ta forma Prancuziskiems pirageliams, kur trikampiukus padaro 4u.gif nereali!
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 23, 16:11)
merginos, rytoj bandysiu Ultra Pro, kepsiu kugelį su paukštiena. Ar paukštienos blauzdeles prieš tai apkepti? Kiek supratau, riebalais indo nereikia tepti?

As net sparnelius apkepu, nieko zalio nededu, tai kulseles irgi apkepu. Ir jokiu papildomu riebalu, niekada i Ultra Plus nepilu riebalu jokiu ir negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 24 rugsėjo 2010 - 09:47
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 24, 11:01)

Ir jokiu papildomu riebalu, niekada i Ultra Plus nepilu riebalu jokiu ir negalima mirksiukas.gif

O į pačius tarkius aliejaus galima?
Atsakyti
Pavyko yahoo.gif Ačiū, merginos, už patarimus aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 24, 10:27)
O į pačius tarkius aliejaus galima?

Galima i pacia mase, bet tikrai to nereikia g.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 24, 13:59)
Pavyko  yahoo.gif Ačiū, merginos, už patarimus aciuks.gif

Na smagu,kad pavyko thumbup.gif tai visgi si dydi issirinkote ax.gif ir kaip? ax.gif patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 24, 16:04)
tai visgi si dydi issirinkote  ax.gif  ir kaip?  ax.gif patenkinta?

labai labai labai rolleyes.gif ilgai mąsčiau, kol nusprendžiau kurį dydį imti.
tarkių buvo nepilnas indas, dėjau 10 šlaunelių, tai dar liko 2 žmonėms pavalgyti thumbup.gif
Ačiū dar kartą , merginos, už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vyras net juokėsi iš manęs, kai aš džiūgavau, kad pavyko. Su TW tampu vis geresne šeimininke thumbup.gif rolleyes.gif Anksčiau burbėdavo dėl TW, o dabar tyli (kai pilvas pilnas lotuliukas.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 24, 15:24)
labai labai labai rolleyes.gif ilgai mąsčiau, kol nusprendžiau kurį dydį imti.
tarkių buvo nepilnas indas, dėjau 10 šlaunelių, tai dar liko 2 žmonėms pavalgyti thumbup.gif
Ačiū dar kartą , merginos, už patarimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Vyras net juokėsi iš manęs, kai aš džiūgavau, kad pavyko. Su TW tampu vis geresne šeimininke thumbup.gif  rolleyes.gif Anksčiau burbėdavo dėl TW, o dabar tyli (kai pilvas pilnas lotuliukas.gifthumbup.gif

Pazystamas dziaugsmas hihihi.gif nes jeigu jau as turiu kandrybes ir kartais ateina ikvepimas koldunus daryti ir Prancuziskus pyragaicius lipdyti, tai sakau, kad tw daro stebuklus irnesakyk.gif hihihi.gif o su Ultra Plus tai as nereali profe viskas man ten ziauriai skaniai jame gaunasi, Dievinu ta puoda ir jokiu kitu neturiu 4u.gif
Atsakyti