QUOTE(diasaja @ 2010 09 23, 19:16)
Dėkui
O kiek laiko maždaug kepa? Aš kepsiu 3,5l.
Pagal TW "receptura" sako,kad reikia kepti valanda uzdengta ir valanda atidengta tada apskrunda ir virsus ir uzsideda skani plutele. Tai as taip ir darau
super efektas, viduje skystas ir skanus ne kietas kugelis, o is sonu apskrunda mmmm
(as kepu 5l Ultra Plus)
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 22, 21:13)
Koldunus ir ceburekus ir as su TW ismokau kepti ir daryti, bet va mielines bundos visokios ne man
nei as ju megstu , nei mano seimyna ir nei as ju kepu, todel net ir ta torto formavimo forma manes nevilioja..
neverta man ji demesio...na nejaugi be jos negalima apseit
galvoju ir seip koki tortuka galima pasidaryt ar aptept. Man labiau demesio verta ta forma Prancuziskiems pirageliams, kur trikampiukus padaro
nereali!
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 23, 16:11)
merginos, rytoj bandysiu Ultra Pro, kepsiu kugelį su paukštiena. Ar paukštienos blauzdeles prieš tai apkepti? Kiek supratau, riebalais indo nereikia tepti?
As net sparnelius apkepu, nieko zalio nededu, tai kulseles irgi apkepu. Ir jokiu papildomu riebalu, niekada i Ultra Plus nepilu riebalu jokiu ir negalima