QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 22, 12:25)
naudoju turiu visus saukstus is visu liniju kiek tik TW yra galiu pasakyti, kad man labiausiai patinka tai tie saukstai kur gale sukimba ir pasidaro kaip znyples, o elegancijos saukstai to nepadaro, jie palaidi abu. Bet tikrai patogus ir man patinka,todel jei Jums esmes nesudaro ar jie "susisega" ar ne, tada pirkit
Papildyta:
Man sambos saukstu vienintelis minusas, kad labai pats saukstas (ta apvalioji vieta) labai plokscia , na toks tiesus neisgaubtas ir jei reikia salotas su skysciu pasemti ar kazka pan. tai nelabai patogu. Nes toks tiesus labai. Bet seip turiu as ir situos ir misraines maisau su jais sekmingai
Sunku pasakyti kurie patogesni nes jie labai skirtingi ir paciu patogumu rankoje ir dizainu
Papildyta:
Man sambos saukstu vienintelis minusas, kad labai pats saukstas (ta apvalioji vieta) labai plokscia , na toks tiesus neisgaubtas ir jei reikia salotas su skysciu pasemti ar kazka pan. tai nelabai patogu. Nes toks tiesus labai. Bet seip turiu as ir situos ir misraines maisau su jais sekmingai
Sunku pasakyti kurie patogesni nes jie labai skirtingi ir paciu patogumu rankoje ir dizainu
O kurios serijos šaukštai sukimba?