Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 22, 12:25)
naudoju  wink.gif turiu visus saukstus is visu liniju kiek tik TW yra  hihihi.gif galiu pasakyti, kad man labiausiai patinka tai tie saukstai kur gale sukimba ir pasidaro kaip znyples, o elegancijos saukstai to nepadaro, jie palaidi abu. Bet tikrai patogus ir man patinka,todel jei Jums esmes nesudaro ar jie "susisega" ar ne, tada pirkit  mirksiukas.gif
Papildyta:

Man sambos saukstu vienintelis minusas, kad labai pats saukstas (ta apvalioji vieta) labai plokscia , na toks tiesus  g.gif  neisgaubtas  schmoll.gif  ir jei reikia salotas su skysciu pasemti ar kazka pan. tai nelabai patogu. Nes toks tiesus labai. Bet seip turiu as ir situos ir misraines maisau su jais sekmingai  4u.gif
Sunku pasakyti kurie patogesni nes jie labai skirtingi ir paciu patogumu rankoje ir dizainu  g.gif

O kurios serijos šaukštai sukimba? g.gif
Atsakyti
Samba serijos šaukštai sukimba t.y. susirakina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 22, 16:04)
O kurios serijos šaukštai sukimba? g.gif

Sukimba tie oranziniai is sambos serijos , o as tai dar turiu is senos serijos "Prabangos" tokie melyni buvo susirakinami, mano mylimiausi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 22, 11:33)
ačiū už patarimus 4u.gif
O gal turite torto formavimo žiedą?

http://www.youtube.c...h?v=ynnpq7bueTI

galvoju, kad reikėtų įsigyti.

Sito formavimo ziedo jau seniai nera schmoll.gif ir as jo neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 22, 19:46)

Sito formavimo ziedo jau seniai nera  schmoll.gif ir as jo neturiu  g.gif

Tai spalio pirma savaite bus pats metas isigyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 22, 20:33)
Tai spalio pirma savaite bus pats metas isigyti  thumbup.gif

Aha bigsmile.gif katik sia zinia pamaciau ir atejau cia parasyti hihihi.gif o ziuriu Jus jau pataiset mane 4u.gif Samba torto formui spali bus nuolaida!
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 22, 22:42)
Aha  bigsmile.gif  katik sia zinia pamaciau ir atejau cia parasyti  hihihi.gif o ziuriu Jus jau pataiset mane  4u.gif  Samba torto formui spali bus nuolaida!

Mane Tw skaityk ismoke gaminti koldunus,kepti picas,bulkutes,duona ir taip visokias smulkmenas.Dabar reik isigyti sia forma,kad ismokciau kepti tortus. biggrin.gif
Iki pilnos laimes,dar sio malonumo man betruko doh.gif nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 22, 22:13)
Mane Tw skaityk ismoke gaminti koldunus,kepti picas,bulkutes,duona ir taip visokias smulkmenas.Dabar reik isigyti sia forma,kad ismokciau kepti tortus.  biggrin.gif 
Iki pilnos laimes,dar sio malonumo man betruko  doh.gif  nestuke.gif  lotuliukas.gif

O su koldūnais aš nesusidraugauju. Bandžiau TW receptą - nesigauna. O pagal kokį receptą jūs darot? taip norėčiau ir su grybais pabandyti.
Atsakyti
Gal galima sužinoti kur yra katalogas? Ar jis matomas tik konsultantams? g.gif Norisi akis paganyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2010 09 22, 22:58)
Gal galima sužinoti kur yra katalogas? Ar jis matomas tik konsultantams? g.gif Norisi akis paganyti rolleyes.gif

Visi gali ir akis ganyti, ir įsigyti 4u.gif KATALOGAS 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 22, 22:36)
O su koldūnais aš nesusidraugauju. Bandžiau TW receptą - nesigauna. O pagal kokį receptą jūs darot? taip norėčiau ir su grybais pabandyti.

Aš paskutiniu metu darau pagal šitą receptą:

KOLDŪNŲ TEŠLA
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti VERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!

Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.

Kuo šis receptas geras:
1. Tešla nelimpa prie rankų minkoma.
2. Tešla labai lengvai kočiojasi, "negrįžta" kočiojama.
3. Koldūnai niekada neišsileidžia.
Čia ne mano receptas, kažkurios supermamytės 4u.gif Man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 09 22, 23:11)

ačiū 4u.gif pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 09 23, 00:11)
Visi gali ir akis ganyti, ir įsigyti  4u.gif KATALOGAS  4u.gif
Papildyta:

KOLDŪNŲ TEŠLA
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti VERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!

Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.

Kuo šis receptas geras:
1. Tešla nelimpa prie rankų minkoma.
2. Tešla labai lengvai kočiojasi, "negrįžta" kočiojama.
3. Koldūnai niekada neišsileidžia.
Čia ne mano receptas, kažkurios supermamytės  4u.gif  Man patiko  smile.gif

Reiks isbandyti.O as tai darau viska is akies:miltai,vanduo ir sauja varskes. ax.gif
Atsakyti
merginos, rytoj bandysiu Ultra Pro, kepsiu kugelį su paukštiena. Ar paukštienos blauzdeles prieš tai apkepti? Kiek supratau, riebalais indo nereikia tepti?
Atsakyti