Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

Gal kas galėtumėt patarti kokiame inde geriausiai laikyti džiovintus grybus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 21, 15:30)
Gal kas galėtumėt patarti kokiame inde geriausiai laikyti džiovintus grybus? g.gif

As laikiau grybus tokiam sandariam, kur priekyje toks permatomas langelis yra, nzn pavadinimo to indelio g.gif jis is ribotos kolekcijos buvo , bet man nesugedo labai puikiai issilaike, nesupelyjo ir pan., grybus reikia laikyti tik sandariam inde, todel manau "Optimum" linija tam tikrai tiks, nes jie 100% sandarus, netinka tie paprastai uzdaromi indai, jei surasiu to indelio foto idesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 21, 16:30)

Aš Optimukuose-ir džiovintus obuolius. kvapas puikiai išsilaiko.
Atsakyti
Va, radau nuotraukyte indelio kuriame as laikau, tik mano spalva ne tokia bigsmile.gif pasirodo sie indeliai vadinasi "spustelk" tongue.gif as juose grybus laikiau ir man patiko :
user posted image
Bet sie mazoki indziukai, as siemet laikysiu dideliam "optimum" indukyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 21, 19:40)
as siemet laikysiu dideliam "optimum" indukyje  4u.gif

man didelių Optimum labai trūksta doh.gif
Atsakyti
As i dideli 4,6 Optima susidejau spanguoles ir nunesiau i rusi. Ziuresiu, kaip laikysis, saldytuve laikosi puikiai, bet tokio indo neturiu kur italpinti doh.gif
O grybus irgi optimoj laikau, ir SpaceMakeryje laikau, irgi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 09 21, 18:58)
As i dideli 4,6 Optima susidejau spanguoles ir nunesiau i rusi. Ziuresiu, kaip laikysis, saldytuve laikosi puikiai, bet tokio indo neturiu kur italpinti doh.gif
O grybus irgi optimoj laikau, ir SpaceMakeryje laikau, irgi gerai thumbup.gif

As SpaceMaker induose laikau miltus ir arbatzoles: metas, melisa, ciobrelius thumbup.gif nerealiai issilaiko clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 21, 19:40)
Va, radau nuotraukyte indelio kuriame as laikau, tik mano spalva ne tokia  bigsmile.gif  pasirodo sie indeliai vadinasi "spustelk"  tongue.gif  as juose grybus laikiau ir man patiko :

simpatiški wub.gif
Atsakyti
Labai ačiū už patarimus dėl grybų laikymo.

Noriu paklausti ar naudojate Elegancijos šaukštus salotoms. Ar verta pirkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 22, 10:20)

Noriu paklausti ar naudojate Elegancijos šaukštus salotoms. Ar verta pirkti.  smile.gif

O aš Sambos šaukštais gundausi. Įdomu, kuriuos geriau pirkti?
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 22, 09:20)
Labai ačiū už patarimus dėl grybų laikymo.

Noriu paklausti ar naudojate Elegancijos šaukštus salotoms. Ar verta pirkti.  smile.gif

naudoju wink.gif turiu visus saukstus is visu liniju kiek tik TW yra hihihi.gif galiu pasakyti, kad man labiausiai patinka tai tie saukstai kur gale sukimba ir pasidaro kaip znyples, o elegancijos saukstai to nepadaro, jie palaidi abu. Bet tikrai patogus ir man patinka,todel jei Jums esmes nesudaro ar jie "susisega" ar ne, tada pirkit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 22, 11:20)
O aš Sambos šaukštais gundausi. Įdomu, kuriuos geriau pirkti?

Man sambos saukstu vienintelis minusas, kad labai pats saukstas (ta apvalioji vieta) labai plokscia , na toks tiesus g.gif neisgaubtas schmoll.gif ir jei reikia salotas su skysciu pasemti ar kazka pan. tai nelabai patogu. Nes toks tiesus labai. Bet seip turiu as ir situos ir misraines maisau su jais sekmingai 4u.gif
Sunku pasakyti kurie patogesni nes jie labai skirtingi ir paciu patogumu rankoje ir dizainu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 22, 12:25)
naudoju  wink.gif turiu visus saukstus is visu liniju kiek tik TW yra  hihihi.gif

ačiū už patarimus 4u.gif
O gal turite torto formavimo žiedą?

http://www.youtube.c...h?v=ynnpq7bueTI

galvoju, kad reikėtų įsigyti.
Atsakyti