Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 10, 22:04)

Vis dar rupi sis klausimas  ax.gif

niekaip nerandu internete nuotraukos, kurią galėčiau nukopijuoti. Pasižiūrėk tw psl lietuviškame-dabar yra išpardavimuose juodi švirkštiniai ąsočiai.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 10, 22:51)
niekaip nerandu internete nuotraukos, kurią galėčiau nukopijuoti. Pasižiūrėk tw psl lietuviškame-dabar yra išpardavimuose juodi švirkštiniai ąsočiai.

aaa doh.gif "Astro" asociai jie, o ne svirkstiniai lotuliukas.gif galvoju kas cia per daiktas blink.gif aciu Jums, dabar supratau apie ka kalba eina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 10, 23:04)
Man nei viena forma nera suplysusi, as turiu dar senas, kai raudonos buvo  g.gif

Man irgi nei viena forma nera iplysus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 12, 20:24)
Man irgi nei viena forma nera iplysus.  mirksiukas.gif

http://zalia-varna.l....com/37802.html
Bandysiu rytoi pagal si receptuka pasigaminti javainukus pailgose keksiuku formose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 10, 22:04)
O tai Jums kepant suplysta, ar jau laukiant kol atves,ar keliant?  g.gif  man nei viena forma nera suplysusi, as turiu dar senas, kai raudonos buvo  g.gif
ir manau cia jokio skirtumo ar Jums pirma ar antra karta suplyso, jei brokas turi keisti  unsure.gif

mano ir raudonos. plaunant suplyšo doh.gif . Daviau platintojai - gal pakeis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 10, 21:29)
O man kaip tik svirkstinis patinka.Kelionej pats tas.  mirksiukas.gif

kelionėje gal ir taip (aš turiu kitą tam reikalui), bet man švirštiniame ąsotyje greičiau sugęsta gėrimas. Atrodo ir išplaunu viską išardžius. Pas mane dar senasis melsvas.
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 10, 20:29)
Gali but,kad ne ta puse uzdaro,arba gavo asoti is seimininkes lygio,kai buvo.Tas tai tikrai prastai uzsidaro,bet naudot galima  smile.gif

O tai kai iš šeimininkės lygio tai duoda prastus? O kai pirkti reikia - gerus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 09 16, 19:19)
O tai kai iš šeimininkės lygio tai duoda prastus? O kai pirkti reikia - gerus?  g.gif

Na daigtai visa laik sutapdavo gera kokybe ,bet praeita karta,is seimininkes lygio,biski ten uzsidarymas skyresi. Net sakyciau siek tiek pakeistas dizainas ties uzsidarymu g.gif O gal man tik vienai toks papuole ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 16 rugsėjo 2010 - 20:05
QUOTE(jovkaww @ 2010 09 16, 09:36)
mano ir raudonos. plaunant suplyšo  doh.gif . Daviau platintojai - gal pakeis.  doh.gif

Tai gal Jus kazka netaip darot, kad Jums visos plysta blink.gif gal pati jas kaip sugadinat? g.gif negalima is ju nei su peiliu pyrago isiminet, nei su tokiu kietu sveistuku sveist. Gal plaudama pazeidziate, jei peilio nenaudojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 16, 23:25)
Tai gal Jus kazka netaip darot, kad Jums visos plysta  blink.gif gal pati jas kaip sugadinat?  g.gif negalima is ju nei su peiliu pyrago isiminet, nei su tokiu kietu sveistuku sveist. Gal plaudama pazeidziate, jei peilio nenaudojat  g.gif

Bet kiek zinau,kad jei iplysimus keicia.Ir akivaizdziai matosi ar tiesus ipjovimas ar koks iplysimas.Jei pamato,kad ipjauta,tai nepakeicia.
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 19, 08:40)
Bet kiek zinau,kad jei iplysimus keicia.Ir akivaizdziai matosi ar tiesus ipjovimas ar koks iplysimas.Jei pamato,kad ipjauta,tai nepakeicia.

Na taip, iplysimus keicia, bet jei tas iplysimas atsiradi ne nuo peilio tiesaus pjovimo o pvz, netinkamai naudojant:
plovet su geleziniu sveistuku, per didelis karstis, poto saltis, arba is kameros tiesiai i orkaite dejot ir pan. tas iplysimas gali atsirasti kaip zaizda nuo nubrozdinimo (jei suprantat ka noriu pasakyti), nebutina juk tiesiai pjaut..kazkaip neitiketina, kad vienam zmogui taip papultu visos brokuotos formos g.gif
Atsakyti
labai džiaugiuosiu želė formomis. Čia daryta mažojoje (šviesiai žalia forma):

user posted image
Atsakyti