Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(diasaja @ 2010 09 08, 21:13)
O aš vis ką nors  sugalvoju su želė žiedu. Šiandien gamintas:

user posted image
Papildyta:

Kad per viduri papuosimas butu lygus ka darote? mazai pirmam sluoksniui zele pilate? Nes dazniausiai buna kol nunesi iki saldytuvo zele, viskas "issibegioja"...
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 08, 23:13)
Labai gražiai atrodo wub.gif O serviravimo centrą ar naudoji/ Man jis labai patinka thumbup.gif

Zinoma,kad naudoju thumbup.gif .Juk fotkei mano centriukas blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 09, 07:56)
Zinoma,kad naudoju  thumbup.gif  .Juk fotkei mano centriukas  blush2.gif  mirksiukas.gif

Aš galvojau apie žaliąjį centrą.
Atsakyti
diasaja,
buvote siandien pasijungusi ir neatsakete i mano klausima ax.gif vis dar laukiu atsakymo del zele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 08, 23:26)
Kad per viduri papuosimas butu lygus ka darote? mazai pirmam sluoksniui zele pilate? Nes dazniausiai buna kol nunesi iki saldytuvo zele, viskas "issibegioja"...

Atsiprašau, kad nepastebėjau man adresuoto klausimo blush2.gif 4u.gif

Į viduriuką įpilu truputį paruoštos želė, kad apsemtų centrinį įdubimą. kai truputį apstingsta-dėlioju papuošimą. tada pilu likusią želė dalį. Aš geltonos želė dariau iš 350ml vandens. tai mažesniąją dalį pyliau pirmą kartą, o didesniąją-antrą kartą. Taip gavosi vienas sluoksnis per du kartus, bet su man norimu papuošimu.
Atsakyti
Esu naujokė ir šių indų gerbėja, todėl noriu patarimo kokį ąsotį pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 09, 22:20)
todėl noriu patarimo kokį ąsotį pirkti? smile.gif

man labai patinka Samba ąsočiai 1,7l. ir 1l. (juos turiu net du). O švirkštinis nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 09, 22:21)
man labai patinka Samba ąsočiai 1,7l. ir 1l. (juos turiu net du). O švirkštinis nepatinka.

Man Samba 2.1 l ąsotis labai sunkiai užsidaro, todėl galvojau apie švirkštinį. O kuo jis nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 09, 19:39)
Į viduriuką įpilu truputį paruoštos želė, kad apsemtų centrinį įdubimą. kai truputį apstingsta-dėlioju papuošimą. tada pilu likusią želė dalį. Aš geltonos želė dariau iš 350ml vandens. tai mažesniąją dalį pyliau pirmą kartą, o didesniąją-antrą kartą. Taip gavosi vienas sluoksnis per du kartus, bet su man norimu papuošimu.

aa, supratau doh.gif , pirma zele truputeli padarot tada deliojat. O kai supilat likusia zele dali jau nebeisplaukia papuosimas, laikosi prie pirmo sluoksnio taip? reiks pabandyti g.gif as pasidarau zele visa pokeli ir kai bandziau truputeli ne visa apstingdinti, tai man greiciau likusi zele indukyje kitam sustingo nei ta su papuosimo doh.gif lotuliukas.gif as nezaidziu taip, darau spalvas be vaisiu tongue.gif
aciu uz ats 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 09, 21:21)

atsiprasau, o kuri asoti Jus vadinate svirkstiniu ????? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vvjuka @ 2010 09 09, 21:26)
Man Samba 2.1 l ąsotis labai sunkiai užsidaro, todėl galvojau apie švirkštinį. O kuo jis nepatinka?

Gal ne ta puse dangti dedate, arba brokas? turi normaliai dangtelis darinetis g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 09, 23:21)

O man kaip tik svirkstinis patinka.Kelionej pats tas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 10, 00:40)

Gal ne ta puse dangti dedate, arba brokas? turi normaliai dangtelis darinetis  g.gif

Gali but,kad ne ta puse uzdaro,arba gavo asoti is seimininkes lygio,kai buvo.Tas tai tikrai prastai uzsidaro,bet naudot galima smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėjau paklausti ar kas pirko silikoninę formą pyragui - tą gilesnę "Princesa". Ar jums neplyšta? Man jau antra suplyšo. Naudoju pagal instrukciją - 180 laipsnių temperatūra, niekada karštos neimu - laukiu kol atvėsta. Dabar antra suplyšo - viena per šoną, kita prie rankenos. Pirmą pakeitė, bet dabar antrą kartą abejoju ar keis. Gal jos visos brokuotos. Draugė jau irgi keitėsi kartą.
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2010 09 10, 20:54)
Sveikos,
Norėjau paklausti ar kas pirko silikoninę formą pyragui - tą gilesnę "Princesa". Ar jums neplyšta? Man jau antra suplyšo. Naudoju pagal instrukciją - 180 laipsnių temperatūra, niekada karštos neimu - laukiu kol atvėsta. Dabar antra suplyšo - viena per šoną, kita prie rankenos. Pirmą pakeitė, bet dabar antrą kartą abejoju ar keis. Gal jos visos brokuotos. Draugė jau irgi keitėsi kartą.

O tai Jums kepant suplysta, ar jau laukiant kol atves,ar keliant? g.gif man nei viena forma nera suplysusi, as turiu dar senas, kai raudonos buvo g.gif
ir manau cia jokio skirtumo ar Jums pirma ar antra karta suplyso, jei brokas turi keisti unsure.gif
Papildyta:
[quote=Pomona33,2010 09 09, 22:40]
atsiprasau, o kuri asoti Jus vadinate svirkstiniu ????? blink.gif

Vis dar rupi sis klausimas ax.gif
Atsakyti