Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

paaiškinkit man prašau - kelis kartus silikoninėj formoje dariau želė - niekada lyg šiol nepavyko išimti - kaip darot, mažiau skiedžiat, tepat vandeniu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(editam @ 2007 03 13, 17:58)
paaiškinkit man prašau - kelis kartus silikoninėj formoje dariau želė - niekada lyg šiol nepavyko išimti - kaip darot, mažiau skiedžiat, tepat vandeniu ar kaip?

Aš nedariau dar silikoninėj formoj želė,bet manau,kad pirmiausia,reikia vandens mažiau-vienam pakeliui apie 300-400 ml vandens,priklauso,kokios kokybės želė,pigus ar brangesnis.Antra,silikoninių formų instrukcija-jei gaminiai be riebalų-kepiniai ar želė-reikia patepti su aliejumi visą vidų.
Papildyta:
[quote=4mamyte,2007 03 12, 22:51]
nu va,kitam skyreli paskelbiau,kad parduodu,bet kazkodel niekas nenorejo pirkt.buvo susidomejusiu,bet tikriausiai pagalvojo,kad nusipirks maximos kainom.mano drauge nusipirko silikonine forma uz 22lt kazkokioj paprastoj parduotuvej,tai irgi patenkinta.o as ir pykstu uz ta permokejima g.gif

Tai va ir visa esmė,kad pasirodo,pinigų išleistų gaila,o ne daiktas blogas ar nepatinka.Tai anksčiau reikėjo galvoti.
O ta forma už 22 litus ir bus kaip už 22 litus,visai kitokia kokybė,tikras skystas kaliošas.Kažkiek trumpai gal ir pasidžiaugtum juo.

Atsakyti
QUOTE(editam @ 2007 03 13, 18:58)

Nesupratau g.gif ,silikoninė forma tai tik kepimui....Želė darymui skirtas žiedas.Pati turi ir silikoninę,ir želė žiedą,ir marinavimui,tešlos kildinimui dubenį,daug indelių,kurie net nežinau kaip ir vadinasi lotuliukas.gif ,šeikerį ir t.tVisi jie man labai patinka thumbup.gif ,tik esu prieš stalo serviravimo indus,nesuprantu kaip galima plasmase puošti stalą lotuliukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
taigi taigi - silikoninėse formose ir želė galima daryti ir tinginius stingdinti (visada super pavyksta) ir šaltienas - užpiltines daryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
toms kurioms patinka. parduodu Quich Shef. Kas domisi. ivertins
senesnio modelio zalias, bet kiek girdejau naujesnis nieko mandresnio.
rasykit i az smile.gif
Atsakyti
iš TW daiktų turiu:
1. Želė žiedas smile.gif tai pirmas TW gaminys pas mane virtuvėj, gavau dovanų. tikrai thumbup.gif daiktas;
2. Greitkratis. Irgi gavau dovanų, naudoju labai retai arba ne pagal paskirtį. Man praktiškai nereikalingas daiktas.
3. Iso Duo 3,5 l. Naudoju dažnai ne pagal paskirtį (kaip atskirus indus), bet ir pagal paskirtį thumbup.gif , tik man per didelis. Irgi gavau dovanų
4. Quik Chef. Įsigijau neseniai, bet esu patenkinta thumbup.gif , tik šiek tiek tikėjausi "lengvesnio" sukimo.
5. Kočėlas ir padėklas tešlai kočioti. Pirkau neseniai, dar gerai neišbandžiau, bet atrodo neblogas daiktas.
6. Sietelis. gal tik kartą panaudojau. Gavau dovanų.
7. FridgeSmart - labai nebloga dėžutė. Irgi gavau dovanų biggrin.gif
8. Mikropliuso ąsotėlis. Pirkau pati, nes labai norėjau. Iš pradžių labai dažnai naudojau, dabar jau rečiau. Vyras iš šito mano pirkinio juokėsi kol pats nepabandė jame išvirt daržovių biggrin.gif Dabar pagal jį - ąsotėlis yra reikalingiausias gaminys smile.gif

O šiaip - kainos papūstos, pigesnių analogų galima būtų paieškoti. Bet iš esmės esu patenkinta turimais daiktais, perku tik gerai apgalvojus ar man to reikia ir nei karto nesu buvus vakarėlyje - aš ramiai pagalvoju ko man reikia, pasiskaitau atsiliepimus, paklausinėju tų, kas turi ir tik tada sprendžiu - ar man to reikia. Ir šiaip niekada nepirkčiau serviravimo indų, man kažkaip stalą puošti plastmase schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2007 05 30, 13:51)

O šiaip - kainos papūstos, pigesnių analogų galima būtų paieškoti. Bet iš esmės esu patenkinta turimais daiktais, perku tik gerai apgalvojus ar man to reikia ir nei karto nesu buvus vakarėlyje - aš ramiai pagalvoju ko man reikia, pasiskaitau atsiliepimus, paklausinėju tų, kas turi ir tik tada sprendžiu - ar man to reikia. Ir šiaip niekada nepirkčiau serviravimo indų, man kažkaip stalą puošti plastmase  schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jo kainos tikrai didelės, bet kai kurie indai verti tų pinigų biggrin.gif

aš irgi neperku serviravimo indų ax.gif man svarbu maisto gaminimas ir produktų ilgesnis laikymas tad pagal tai ir renkuosi indus bigsmile.gif Gana nemažai jau jų turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažnai kepu itališkas bandeles pagal Sonatinos receptą, ir visada tešlą gaminu, kildinu TW inde su dangčiu. Super indas thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi itališkas bandeles pagal Sonatinos receptą ten kildinu lotuliukas.gif - tikrau gaunasi thumbup.gif - čia ir puikus receptas ir indas, kuriame man tikrai labai patogu.
Atsakyti
as tai turiu labai daug daiktu is tw ir labai patenkinta , seniau ziurejau labai skeptiskai uzsisakiau keksiuku formeles, bet nubegau i parduotuve ir nusipirkau dar palyginimui taip pat zinomos firmos Dr.Oetker silikona keksiukam uz 40 lt, tai po to karto labai pakeiciau nuomone nes tw forma kaip nauja , o deja kita po antro kepimo pajuodavo ir nenusiplauna, mano mama tai is vis yra kepeja ypac pyragu tai po siai dienai neatsidziaugia ir visiems pasakoja, aplinkui mano visos drauges uzsimane tos produkcijos prekiu bei mamos drauges na ir tikrai visi labai patenkinti , zinoma kad jas galeciau sau isigyti pigiau pradejau pati savo artimuju rate platinti, ir pagrinde visi perkasi is nuolaidu ispardavimu ar akciju.
Atsakyti
Siulau as pora dalykeliu, gal kam prireiks. Mama pripirko per daug, tiek mums nereikia. Viskas nauja, nenaudota. Vilniuje, rasyti AZ 4u.gif
1. Tuperflex, 1.9l. 35 lt
user posted image
2. Ziedo forma, 1,5 l. 50 lt
user posted image
3. Trio rinkinukas. 3vnt uz 40 lt. po 600 ml
user posted image
4. Rinkinukas ketvertukas. 4 vnt po 300 ml, 30 lt
user posted image
5. Sulciaspaude. 20 lt
user posted image
6. Mazasis sambo rinkinis. 4 vnt uz 40 lt
user posted image
7. Fridge smart. 4,2 l- 50 lt. 8 l- 70 lt
user posted image
8. Asuotis. 1 l- 25lt
user posted image
9. Iso duo padazine. 400ml-40lt
user posted image
10. Tortine 28cmx28cmx14 cm. 50 lt
user posted image

Papildyta:
11. Minimax 950 ml. 25 lt
user posted image
12. Minimax 700 ml. 20 lt
user posted image
13. Salotine "bake-to-basics", 600 ml. 20 lt
user posted image
14. Indas mesos marinavimui, 29cmx17cmx6cm. 40 lt
user posted image
15. Indelis sumustiniams, 13cmx10cmx5cm. 10 lt
user posted image
16. Didesnis indelis sumustiniams, 16cmx12cmx7cm. 25 lt
user posted image

Fridge smart yra daugiau:ivairiu dydziu, formu ir spalvu, tik klauskite ax.gif
Atsakyti
Kol kas turiu tik bulvių skustuką doh.gif Bet juo esu LABAI patenkinta thumbup.gif
Atsakyti