paaiškinkit man prašau - kelis kartus silikoninėj formoje dariau želė - niekada lyg šiol nepavyko išimti - kaip darot, mažiau skiedžiat, tepat vandeniu ar kaip?
QUOTE(editam @ 2007 03 13, 17:58)
paaiškinkit man prašau - kelis kartus silikoninėj formoje dariau želė - niekada lyg šiol nepavyko išimti - kaip darot, mažiau skiedžiat, tepat vandeniu ar kaip?
Aš nedariau dar silikoninėj formoj želė,bet manau,kad pirmiausia,reikia vandens mažiau-vienam pakeliui apie 300-400 ml vandens,priklauso,kokios kokybės želė,pigus ar brangesnis.Antra,silikoninių formų instrukcija-jei gaminiai be riebalų-kepiniai ar želė-reikia patepti su aliejumi visą vidų.
Papildyta:
[quote=4mamyte,2007 03 12, 22:51]
nu va,kitam skyreli paskelbiau,kad parduodu,bet kazkodel niekas nenorejo pirkt.buvo susidomejusiu,bet tikriausiai pagalvojo,kad nusipirks maximos kainom.mano drauge nusipirko silikonine forma uz 22lt kazkokioj paprastoj parduotuvej,tai irgi patenkinta.o as ir pykstu uz ta permokejima
Tai va ir visa esmė,kad pasirodo,pinigų išleistų gaila,o ne daiktas blogas ar nepatinka.Tai anksčiau reikėjo galvoti.
O ta forma už 22 litus ir bus kaip už 22 litus,visai kitokia kokybė,tikras skystas kaliošas.Kažkiek trumpai gal ir pasidžiaugtum juo.
QUOTE(editam @ 2007 03 13, 18:58)
Nesupratau ,silikoninė forma tai tik kepimui....Želė darymui skirtas žiedas.Pati turi ir silikoninę,ir želė žiedą,ir marinavimui,tešlos kildinimui dubenį,daug indelių,kurie net nežinau kaip ir vadinasi ,šeikerį ir t.tVisi jie man labai patinka ,tik esu prieš stalo serviravimo indus,nesuprantu kaip galima plasmase puošti stalą
taigi taigi - silikoninėse formose ir želė galima daryti ir tinginius stingdinti (visada super pavyksta) ir šaltienas - užpiltines daryti.
toms kurioms patinka. parduodu Quich Shef. Kas domisi. ivertins
senesnio modelio zalias, bet kiek girdejau naujesnis nieko mandresnio.
rasykit i az
senesnio modelio zalias, bet kiek girdejau naujesnis nieko mandresnio.
rasykit i az
iš TW daiktų turiu:
1. Želė žiedas tai pirmas TW gaminys pas mane virtuvėj, gavau dovanų. tikrai daiktas;
2. Greitkratis. Irgi gavau dovanų, naudoju labai retai arba ne pagal paskirtį. Man praktiškai nereikalingas daiktas.
3. Iso Duo 3,5 l. Naudoju dažnai ne pagal paskirtį (kaip atskirus indus), bet ir pagal paskirtį , tik man per didelis. Irgi gavau dovanų
4. Quik Chef. Įsigijau neseniai, bet esu patenkinta , tik šiek tiek tikėjausi "lengvesnio" sukimo.
5. Kočėlas ir padėklas tešlai kočioti. Pirkau neseniai, dar gerai neišbandžiau, bet atrodo neblogas daiktas.
6. Sietelis. gal tik kartą panaudojau. Gavau dovanų.
7. FridgeSmart - labai nebloga dėžutė. Irgi gavau dovanų
8. Mikropliuso ąsotėlis. Pirkau pati, nes labai norėjau. Iš pradžių labai dažnai naudojau, dabar jau rečiau. Vyras iš šito mano pirkinio juokėsi kol pats nepabandė jame išvirt daržovių Dabar pagal jį - ąsotėlis yra reikalingiausias gaminys
O šiaip - kainos papūstos, pigesnių analogų galima būtų paieškoti. Bet iš esmės esu patenkinta turimais daiktais, perku tik gerai apgalvojus ar man to reikia ir nei karto nesu buvus vakarėlyje - aš ramiai pagalvoju ko man reikia, pasiskaitau atsiliepimus, paklausinėju tų, kas turi ir tik tada sprendžiu - ar man to reikia. Ir šiaip niekada nepirkčiau serviravimo indų, man kažkaip stalą puošti plastmase
1. Želė žiedas tai pirmas TW gaminys pas mane virtuvėj, gavau dovanų. tikrai daiktas;
2. Greitkratis. Irgi gavau dovanų, naudoju labai retai arba ne pagal paskirtį. Man praktiškai nereikalingas daiktas.
3. Iso Duo 3,5 l. Naudoju dažnai ne pagal paskirtį (kaip atskirus indus), bet ir pagal paskirtį , tik man per didelis. Irgi gavau dovanų
4. Quik Chef. Įsigijau neseniai, bet esu patenkinta , tik šiek tiek tikėjausi "lengvesnio" sukimo.
5. Kočėlas ir padėklas tešlai kočioti. Pirkau neseniai, dar gerai neišbandžiau, bet atrodo neblogas daiktas.
6. Sietelis. gal tik kartą panaudojau. Gavau dovanų.
7. FridgeSmart - labai nebloga dėžutė. Irgi gavau dovanų
8. Mikropliuso ąsotėlis. Pirkau pati, nes labai norėjau. Iš pradžių labai dažnai naudojau, dabar jau rečiau. Vyras iš šito mano pirkinio juokėsi kol pats nepabandė jame išvirt daržovių Dabar pagal jį - ąsotėlis yra reikalingiausias gaminys
O šiaip - kainos papūstos, pigesnių analogų galima būtų paieškoti. Bet iš esmės esu patenkinta turimais daiktais, perku tik gerai apgalvojus ar man to reikia ir nei karto nesu buvus vakarėlyje - aš ramiai pagalvoju ko man reikia, pasiskaitau atsiliepimus, paklausinėju tų, kas turi ir tik tada sprendžiu - ar man to reikia. Ir šiaip niekada nepirkčiau serviravimo indų, man kažkaip stalą puošti plastmase
QUOTE(mucka @ 2007 05 30, 13:51)
jo kainos tikrai didelės, bet kai kurie indai verti tų pinigų
aš irgi neperku serviravimo indų man svarbu maisto gaminimas ir produktų ilgesnis laikymas tad pagal tai ir renkuosi indus Gana nemažai jau jų turiu
Dažnai kepu itališkas bandeles pagal Sonatinos receptą, ir visada tešlą gaminu, kildinu TW inde su dangčiu. Super indas
aš irgi itališkas bandeles pagal Sonatinos receptą ten kildinu - tikrau gaunasi - čia ir puikus receptas ir indas, kuriame man tikrai labai patogu.
as tai turiu labai daug daiktu is tw ir labai patenkinta , seniau ziurejau labai skeptiskai uzsisakiau keksiuku formeles, bet nubegau i parduotuve ir nusipirkau dar palyginimui taip pat zinomos firmos Dr.Oetker silikona keksiukam uz 40 lt, tai po to karto labai pakeiciau nuomone nes tw forma kaip nauja , o deja kita po antro kepimo pajuodavo ir nenusiplauna, mano mama tai is vis yra kepeja ypac pyragu tai po siai dienai neatsidziaugia ir visiems pasakoja, aplinkui mano visos drauges uzsimane tos produkcijos prekiu bei mamos drauges na ir tikrai visi labai patenkinti , zinoma kad jas galeciau sau isigyti pigiau pradejau pati savo artimuju rate platinti, ir pagrinde visi perkasi is nuolaidu ispardavimu ar akciju.
Siulau as pora dalykeliu, gal kam prireiks. Mama pripirko per daug, tiek mums nereikia. Viskas nauja, nenaudota. Vilniuje, rasyti AZ
1. Tuperflex, 1.9l. 35 lt
2. Ziedo forma, 1,5 l. 50 lt
3. Trio rinkinukas. 3vnt uz 40 lt. po 600 ml
4. Rinkinukas ketvertukas. 4 vnt po 300 ml, 30 lt
5. Sulciaspaude. 20 lt
6. Mazasis sambo rinkinis. 4 vnt uz 40 lt
7. Fridge smart. 4,2 l- 50 lt. 8 l- 70 lt
8. Asuotis. 1 l- 25lt
9. Iso duo padazine. 400ml-40lt
10. Tortine 28cmx28cmx14 cm. 50 lt
Papildyta:
11. Minimax 950 ml. 25 lt