Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(diasaja @ 2010 09 02, 08:22)
o kurį patartumėt pirmiausiai įsigyti? galvoju, kad gal užteks 3,5l g.gif

Jeigu esate tik vyras ir zmona, tuomet 3l per akis, bet jei vaikiukai ir dar kartais ateina kas i svecius, gaminat maista ne vienai dienai o kelioms (pvz.prikepat kauliuku, mesytes, ar kokios zuvies patroskinat, o poto pareja po darbu pasisildot), tuomet tikrai patariu pirkt didesni, neapsimoka leist pinigu del mazesnio, jau geriau pridet ir nusipirkti didesni. Maistas is didesnio puodo neiskris lotuliukas.gif o jei noresit kokias kalakuto slaunis iskept jau daug ir netilps. Dabar maciau naujieji Ultra Pro indai dar kitokiu litrazu atsirado ir formos daug fainesnes, tai zinokit pirkit koki didesni tikrai, as taip manau is savo asmenines patirties 4u.gif
p.s. nezinau , nes nauju indu nemaciau, bet pagal aprasymus kuriuos turiu griebciau ta 3,3l lazanijai, jis praktiskesnis, nes tas 3.5l, tai toks siauras pagal nuotrauka atrodo ir aukstas... g.gif gal nelabai praktiska. Jus turit pasigalvoti ka labiau gaminate, nes tas lazanijai juk nebutinai lazanijai ir kugeliui tinka ir kaip minejau kauliukams, man jis toks praktiskesnis atrodo, daugiau isdestys jame galima, o tas siauresnis ir maista reiktu viena ant kito det.. g.gif cia as taip manau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 02 rugsėjo 2010 - 17:22
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 02, 18:17)
tuomet tikrai patariu pirkt didesni, neapsimoka leist pinigu del mazesnio, jau geriau pridet ir nusipirkti didesni.

bet didesniame gali ilgiau kepti, jeigu aš nepilną pridėsiu.
Man jis bus reikalingas kugeliui su mėsyte ir paukštienai. tai gal reikės 5l imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 02, 18:39)
bet didesniame gali ilgiau kepti, jeigu aš nepilną pridėsiu.
Man jis bus reikalingas kugeliui su mėsyte ir paukštienai. tai gal reikės 5l imti g.gif

neee, nesamone! As pati turiu 5l is tos senos serijos ir lazanijos inda. Visada kepu tame 5l ir nevisada pridedu pilna, tikra nesamone, kad jei puodas didesnis keps ilgiau doh.gif dar kaip tik sakyciau gal greiciau iskeps juk karscio daugiau didesniame inde g.gif as tai vietoj Jusu apziureciau visus "gyvai" ir pagal forma issirinkite. Nezinau ar naujajame kataloge dar liko senieji Ultra Plus ir 5l, nes tarp nauju Ultra Pro maciau, kad 5l nera tik 5,7 g.gif as tai vietoj Jusu pabandyciau 3.3l ta lazanijos, aisq nebent kepsit ciela vista ir pan. tai tada didesnio reik unsure.gif

ir kugeliui tikrai tas lazanijos super, nors nzn, savo seimynai kai bunam ne vieni kugeli kepu 5l puode lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 02 rugsėjo 2010 - 19:06
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 02, 20:05)
savo seimynai kai bunam ne vieni kugeli kepu 5l puode  lotuliukas.gif

vajėėėė, tai reikės gal 5,7 l imti. bet pinigėlių žymiai daugiau doh.gif
labai labai ačiū Jums už kantrybę ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 09:29)
vajėėėė, tai reikės gal 5,7 l imti. bet pinigėlių žymiai daugiau doh.gif
labai labai ačiū Jums už kantrybę ir patarimus 4u.gif

Na nera uz ka 4u.gif bet pagalvokit realiai ir pagal tai kam ta puoda naudosite unsure.gif atkrepkite demesi i puoda forma, ar ji praktiska ir pan.kad nebutu siauras ir aukstas doh.gif sekmes issirenkant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 05, 14:30)
  sekmes issirenkant  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Siandien man praverte 11litru Tw puodziukas.Paprika marinavau thumbup.gif
Kaip sakant buvo su juo pirmas gaminimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 06, 21:12)
Siandien man praverte 11litru Tw puodziukas.Paprika marinavau  thumbup.gif 
Kaip sakant buvo su juo pirmas gaminimas  ax.gif

Man tas puodas(mano berots 7l g.gif ) pravercia tik kalakutui marinuoti per Kaledas, ir arbuzui istatyti kad neapvirstu hihihi.gif ai dar siemet pilna ji obuoliuku pripjausciau dziovinimui mastau.gif man tie "prausiami" puodai tik kartais pravercia rolleyes.gif
Atsakyti
Man 11 atrode labai jau didelis, bet siemet jau ne karta dirbo thumbup.gif Grybams buvo pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 09 07, 09:41)
Man 11 atrode labai jau didelis, bet siemet jau ne karta dirbo thumbup.gif Grybams buvo pats tas biggrin.gif

Buc be jo su dviem puodais zaidus.Mano vyrelis kas dien po krepsi grybu atsinesa,tai senai jau norejo ji praimt,o as vis cedziau , hihihi.gif kol paciai 7l mazas pasirode biggrin.gif . hihihi.gif Tai po paprikos marinavimo paslo-pajechalo thumbup.gif
Papildyta:
Labai dziaugiuos siais serviravimo indukais. Labai pravercia,kai musu visi vasaros boliai buna kaimiskoj aplinkoj wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 08 rugsėjo 2010 - 20:39
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 08, 20:36)

O man Alegros indai nepatinka schmoll.gif turiu gavusi viena dovanu zaliu vidum tai baigiu isprotet su juo doh.gif ziauriai nepatogus man ju dangciai, kol atidarau tai atrodo be nagu liksiu doh.gif ir darau viska kaip reikia, spaudziu ten kur reik, vistiek man jie nepatogus nors tu ka, vienas is TW nesusipratimu poster_offtopic.gif aisq ant stalo jie graziai atrodo, bet as ta bliuda naudoju be dangcio -vynuogems ir pan. ir labai gaila, kad juos pakeite vietoj Sambos indu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 08, 21:36)

Labai dziaugiuos siais serviravimo indukais.

Labai gražiai atrodo wub.gif O serviravimo centrą ar naudoji/ Man jis labai patinka thumbup.gif

O aš vis ką nors sugalvoju su želė žiedu. Šiandien gamintas:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 08, 22:08)
ziauriai nepatogus man ju dangciai, kol atidarau tai atrodo be nagu liksiu  doh.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat naudoju serviravimui be dangčio.
Atsakyti