Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(laurindre @ 2010 08 18, 13:44)
Visu pirma, sukamas turi tik 2 peiliukus, antra - ilgokai reikia sukineti, kad susmulkintum svoguna pakankamai smulkiai. Daugiau nelabai ka jis gali susmulkinti. g.gif
Tas su virvele smulkina ir zoleles, uogas nedideliais kiekiais, kartais smulkinu riesutus, tik nelabai kietus biggrin.gif

Morka dar susmulkinu,kai nedaug reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 08 18, 11:20)
Man asmeniskai jis nepatinka schmoll.gif Su naujuoju net neverta lyginti. Geriau truputi daugiau sumoketi ir nusipirkti su virvele. Smulkina geriau ir greiciau, o svarbiausia rankos nepavargsta thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man su virvute taip pat nepakeiciamas, girdejau, kad jis bus naujame kataloge thumbup.gif , zymiai geriau negu su rankom sukamas schmoll.gif . As su virvute pasilikau sau, o ana padovanojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 08 18, 12:44)

Tas su virvele smulkina ir zoleles, uogas nedideliais kiekiais, kartais smulkinu riesutus, tik nelabai kietus biggrin.gif

man prieskoniams reiktų. Nes su blenderiu nevienodai susmulkina doh.gif
O kiek vienu metu susmulkina? ar 200ml , ar daugiau?
Atsakyti
Tas su virvute tai tikrai nerealus thumbup.gif Aš vaikui košeles su juo smulkinu blush2.gif Gaunasi visiška tyrė thumbup.gif Uogas irgi smulkinu nedideliais kiekiais, krapus ir šiaip viską po ranką ką ti kreik smulkint, net buvau įsigudrinus varškę su uogom smulkinti, nes ranka tingėdavau blush2.gif Žodžiu vežiojuos jį visur, kur tik keliauju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2010 08 23, 15:40)
Tas su virvute tai tikrai nerealus  thumbup.gif

o išardyti ir išplauti daug vargo? blush2.gif
Rapolas, o gal žinai kiek kainuos naujame kataloge?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 23, 16:46)
o išardyti ir išplauti daug vargo? blush2.gif
Rapolas, o gal žinai kiek kainuos naujame kataloge?

Ne dar nezinau, bet zinau penktadieni bus susirinkimas ir pristatys nauja kataloga.
Isardyti ir isvalyti tikrai nesunku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 23 rugpjūčio 2010 - 20:11
QUOTE(rapolas @ 2010 08 23, 21:09)
Ne dar nezinau, bet zinau penktadieni bus susirinkimas ir pristatys nauja kataloga.

dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2010 08 23, 20:09)

O dangtelis jo ar ardosi? blush2.gif Turiu jį, bet su tuo dangteliu negaliu suprast, išrinkt nemoku, o po vandeniu kišt gaila, nes virvutė permirks ax.gif
Atsakyti
Ardosi 4u.gif
ten tokia pailga skylutė yra, su šaukštu užkišat ir palenkiat ir atšoka dangtelis thumbup.gif
Nežinau ar galima, bet plaunu ir tą dalį kur virvutė susukta, o poto džiovyklėj išdžiūva mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 24 rugpjūčio 2010 - 13:45
Rugsėjo 1-osios proga gamintas:

user posted image

user posted image

Viršutinis sluoksnis-citrinų skonio želė, vybuogės ir apelsinai.
Vidurinis sluoksnis-vyšnių skonio želė ir vynuogės.
Apatinis sluoksnis-citrinų skonio želė ir apelsinai.
Baltas sluoksnis-grietinėlės skonio želė.
Atsakyti
na, atradusi sia tema negaliu neparasyti, kad nepakeiciamas indas mano virtuveje tai TW Mercedes'as "Ultra Plus" indas thumbup.gif ne veltui jis gavo toki pavadinima, nes Mersas ir Afrikoj Mersas lotuliukas.gif nebeisivaizduoju be jo nei kugelio kepimo, nei zuvies , nei mesytes, nei ilgai kepancio ( su TW nebe ) kalakuto thumbup.gif sudejai ir pamirsai! Super, kas jo dar neturit neabejokit neturiu jokiu kitu puodu, pamirsau visokius senovinius dangstymus "folgom" ir laistymus palinkus prie orkaites doh.gif Turiu ir inda lazanijai ir ta didyji 5l, super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 01, 21:14)
kad nepakeiciamas indas mano virtuveje tai TW Mercedes'as "Ultra Plus" indas  thumbup.gif

o kurį patartumėt pirmiausiai įsigyti? galvoju, kad gal užteks 3,5l g.gif
Atsakyti