Turime peilius, keleta indeliu, bulviu skutuka - viskuo patenkinti. Tik man nepatinka tas tinklinio marketingo principas, kad reikia pirkti per konsultantus.
O gal yra kur vilniuj parduotuve, kur butu galima isigyti sios produkcijos? Mielai isigyciau dar keleta daiktu parduotuvej.
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 07, 23:20)
Turime peilius, keleta indeliu, bulviu skutuka - viskuo patenkinti. Tik man nepatinka tas tinklinio marketingo principas, kad reikia pirkti per konsultantus.
O gal yra kur vilniuj parduotuve, kur butu galima isigyti sios produkcijos? Mielai isigyciau dar keleta daiktu parduotuvej.
Parduotuvės nėra, yra tik sandėlys, kur galite pirkti, bet tuo pačiu principu per konsultantą. Pirmą kartą išgirdau tokią nuomonę, kad nepatinka pirkti per konsultantą. Kodėl?
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 07, 22:20)
Tik man nepatinka tas tinklinio marketingo principas, kad reikia pirkti per konsultantus.
QUOTE(Jurgitak @ 2010 08 07, 22:59)
Pirmą kartą išgirdau tokią nuomonę, kad nepatinka pirkti per konsultantą. Kodėl?
Man atrodo, nesunku atspėti - žmogui tiesiog nepatiko konsultantas Gal koks nemalonus pasitaikė, o kitų - nežino.
Kyvi, ar nebūtų tau geriau rasti konsultantą čia, SM, susitartum per až, ir atsiųstų namo prekytes, nei susitikt reikėtų, nei ką Daugelis moterų yra demonstruotojos, pažiūrėk va šitoj temoj, nesunkiai suprasi kurios ir, manau, tikrai susitarsi
http://www.supermama...?...55&t=606811
QUOTE(ylang @ 2010 08 08, 10:02)
Man atrodo, nesunku atspėti - žmogui tiesiog nepatiko konsultantas Gal koks nemalonus pasitaikė, o kitų - nežino.
Kyvi, ar nebūtų tau geriau rasti konsultantą čia, SM, susitartum per až, ir atsiųstų namo prekytes, nei susitikt reikėtų, nei ką Daugelis moterų yra demonstruotojos, pažiūrėk va šitoj temoj, nesunkiai suprasi kurios ir, manau, tikrai susitarsi
Va situ demonstravimu labiausiai ir nemegstu. Susirenka "drauges" ir klausaisi plepalu. Laiko gaila, neidomu. O po parduotuves bet kokiu atveju karts nuo karto prasinesi, tai uzsukai ir nusipirkai ko reikia. Man taip priimtiniau. Kadangi nesu aklai isimylejusi Tupperware, tai dazniausiai randu ne prastesni produkta ir kitu firmu.
O konsultante ne prie ko. Gera pazistama, ir nieko blogo apie ja nepsakysiu
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 08, 23:16)
Va situ demonstravimu labiausiai ir nemegstu. Susirenka "drauges" ir klausaisi plepalu. Laiko gaila, neidomu. O po parduotuves bet kokiu atveju karts nuo karto prasinesi, tai uzsukai ir nusipirkai ko reikia. Man taip priimtiniau. Kadangi nesu aklai isimylejusi Tupperware, tai dazniausiai randu ne prastesni produkta ir kitu firmu.
Jei gera pazistama, tai gali uzsisakyti pas ja ir be vakarelio
QUOTE(laurindre @ 2010 08 09, 08:12)
Jei gera pazistama, tai gali uzsisakyti pas ja ir be vakarelio
Taip, zinau kad galiu . Tiesiog idomu buvo suzinot, ar tai tikrai vienintelis budas isigyti Tupperware
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 10, 00:09)
Taip, zinau kad galiu . Tiesiog idomu buvo suzinot, ar tai tikrai vienintelis budas isigyti Tupperware
Taip, tai vienintelis budas nusipirkti TW, parduotuveje tikrai nerasi
QUOTE(laurindre @ 2010 08 10, 11:26)
Taip, tai vienintelis budas nusipirkti TW, parduotuveje tikrai nerasi
Na, ne visai vienintelis. Dar galima parsisiųsti iš el.parduotuvių, arba nusipirkti parduotuvėje, pavyzdžiui, Tailande
QUOTE(Jurgitak @ 2010 08 10, 10:41)
Na, ne visai vienintelis. Dar galima parsisiųsti iš el.parduotuvių, arba nusipirkti parduotuvėje, pavyzdžiui, Tailande
O kokiose e-parduotuvese yra? Lietuviskose kazkaip neuzmaciau niekur. Jei zinot, buciau dekinga
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 10, 13:31)
O kokiose e-parduotuvese yra? Lietuviskose kazkaip neuzmaciau niekur. Jei zinot, buciau dekinga
SM skelbimu lentoje pilna
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 10, 13:31)
Lietuviškose tos pačios demonstruotojos pardavinėja
GAl cia ir ne ta tema,bet niekur nerandu kur butu receptukas mieliniam blynam Tuperware inde,kazkada kai pirkau ji,turejau recepta ir kuo puikiausiai sekdavosi,dabar po ilgo laiko nekepant pamirsau Bet zinau kad sudedi ismaisai,dangti uzdedi ir kai jis nusauna gali kept ale koks tas receptas