Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(vixiuke @ 2010 07 01, 20:54)
jei želė žiedas senesnis, jis bus iš trijų dalių - neturės papildomo dangtelio

laba diena,jo aš irgi anudoju jau 10metu beveik ta senesni ir jis puikiai atlieka savo funkcijas drinks_cheers.gif ,aš net knygute isigijus turiu kurioj apie 200 patiekalu ir saldžiu ir salotu ir mesos gaminiu net ir šuniukams tortu prigaminti galima,pirkausi iš konsultanties thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif tai reiks ziuret ta 4 daliu,kad tik kuo greiciau pavyktu nusipirkt..as manau kad i ji ir saltiena butu gaalima pabandyt daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 07 05, 10:25)
aciu merginos 4u.gif tai reiks ziuret ta 4 daliu,kad tik kuo greiciau pavyktu nusipirkt..as manau kad i ji ir saltiena butu gaalima pabandyt daryt ax.gif

taip galima ir šaltieną ir drebučius įvairiausius su silke, mesyte ir pan... tinginį stingdinti, jau nekalbu apie tortus ar šiaip desertus... Taip pat galima iš faršo suformuoti zuikį, įdėti į kamerą, palaikyti truputį ir išverstus į skardą kepti... (be želė žiedo) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 05, 10:06)
taip galima ir šaltieną ir drebučius įvairiausius su silke, mesyte ir pan... tinginį stingdinti, jau nekalbu apie tortus ar šiaip desertus... Taip pat galima iš faršo suformuoti zuikį, įdėti į kamerą, palaikyti truputį ir išverstus į skardą kepti... (be želė žiedo) smile.gif

sunku net patiket kiek visko galima...vertas medalio tas ziedas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mamos,

pas mane visi indai is plastiko TW. superiniai dalykeliai. ir panaudojimo spektras labai platus. kazkada parsiveziau is kaimo prieskoniniu zoleliu ir sudejau i indukus, kuriuose islieka jos kaip sviezios, tai jos man saknis ten leist pradejo thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš pati nesu užsivežusi TW, bet mano sesuo, tai... nemoku apsakyti. Ji turbūt turi visus TW indus, net ir tuos kur tik dovanų duoda, kur pirkti nenusipirksi biggrin.gif .
Aš pati naudoju seno modelio skustuką, nuo 2000 metų ir jis vis dar toks pat aštrus ir gerai, kaip ir buvo naujas. Šį daigtą visiem rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite surine maza, arba keiciu vidutine i maza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evukasburundukas @ 2010 07 14, 22:34)
gal kas turite

Skelbimų lenta yra čia:
http://www.supermama...hp?showforum=68
Atsakyti
idomu,ar imanoma pritaikyti zeles ziedui nuo kokio nors dubens mazaji dangteli? g.gif .nesinoretu pirkti naujo ziedo del dangtuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grizliute @ 2010 07 27, 12:23)
idomu,ar imanoma pritaikyti zeles ziedui  nuo kokio nors dubens mazaji dangteli? g.gif .nesinoretu pirkti naujo ziedo del dangtuko ax.gif

Turiu nuliudinti, ne schmoll.gif
Atsakyti
As labai dziaugiuosi kocelu ir kociojimo patiesaliuku - kaip smagu kai stalas neissipurvina. aisku, skelbiama kad "niekas nelimpa ir panasiai". limpa, tik gal ne tiek daug...

dar uz dovanas gauta turiu kiausinio trynio baltymo atskyreja, tai kazkoks truputi jis man nesusipratimas g.gif

galvoju apie koldunams daryti ta forma...
Atsakyti
QUOTE(Le Tournesol @ 2010 07 29, 15:01)
As labai dziaugiuosi kocelu ir kociojimo patiesaliuku - kaip smagu kai stalas neissipurvina. aisku, skelbiama kad "niekas nelimpa ir panasiai". limpa, tik gal ne tiek daug...

dar uz dovanas gauta turiu kiausinio trynio baltymo atskyreja, tai kazkoks truputi jis man nesusipratimas  g.gif

galvoju apie koldunams daryti ta forma...

Turiu forma koldūnams daryti, bet galiu pasakyti kad tai kažoks nesusipratimas. schmoll.gif Kažkaip visai tie koldūnai nesidaro.
Turiu kelias kepimo formas, tai jos man patinka. Bet vat pirkau buteliuka savo mažiui tikrai prastas, o pinigai gan dideli. Mišinukas bėga pro šonus. Ir šiaip pagalvojus per dideli pinigai už plasmasės gabala ax.gif
Atsakyti