Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(rapolas @ 2010 04 10, 17:32)
o kokia kita firma duoda jums garantija  g.gif arba keicia po keletos metu g.gif

manau pagrindinis dalykas yra tai, iš kokio plastiko gaminiai gaminami...
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2010 04 10, 17:32)
o kokia kita firma duoda jums garantija  g.gif arba keicia po keletos metu g.gif

TW garantija irgi dėl akių. Sulūžus kočėlo kamšteliui irgi siūlo nusipirkti naują, bet nekeičia.
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2010 04 12, 11:41)
TW garantija irgi dėl akių. Sulūžus kočėlo kamšteliui irgi siūlo nusipirkti naują, bet nekeičia.

o jei sudaužysit mašiną, duos naują??? Tai ne garantinis dalykas, kad jūs jį sulaužėt... ar jis gulėjo gulėjo ir sulūžo?? Esu pakeitusi begales tw gaminių (ne savo, klientų, savo grupės merginų ir jų klientų) ir tai tikrai nėra akių dūmimas... tiesiog reikėtų skirti kas tai yra brokas ir nemaišyti su indo sulaužymu, suniokojimu...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 04 12, 11:57)
o jei sudaužysit mašiną, duos naują??? Tai ne garantinis dalykas, kad jūs jį sulaužėt... ar jis gulėjo gulėjo ir sulūžo?? Esu pakeitusi begales tw gaminių (ne savo, klientų, savo grupės merginų ir jų klientų) ir tai tikrai nėra akių dūmimas... tiesiog reikėtų skirti kas tai yra brokas ir nemaišyti su indo sulaužymu, suniokojimu...

Ne mano sulūžo. Tiesiogiog skaičiau kitoj šio forumo temoj, kad moteriai kočiojant tešlą skilo kamštelis ir nepakeitė. Man atrodo, kad naudojimo metu sulūžusį kamštelį (juk nesutraiškytas jis, o skilęs) turėtų keisti... Kita vertus, jei begalę gaminių keitėt, turbūt TW labai nekokybiški gaminiai, jei jau tokie brokuoti biggrin.gif
Atsakyti
Noriu apginti Tupperware, pati nemazai metu naudoju ivairiausius indus, irankius is tupperware. Kokybe puiki, nelabai yra su kuo palyginti is "Maximiniu" platsmasiuku... Nesiskundziu niekuo. O kad viska reikia naudoti protingai, tai ir tiesa, zmones daznai labai patys sulauzo tuos daiktus persistenge, juk jie neplieniniai, kad atlaikytu bet kokius smogius ar pan. Tie, kurie tinkamai naudoja tuos gaminius ir saugo, dziaugiasi jais labai daug metu. O "broko" pasitaiko kaip ir visur, bet tokius gaminius visada sekmingai pakeicia wink.gif tiesa sakant tokiu kaip ir neteko tureti, isskyrus vieno wink.gif Taigi Tupperware tikrai galiu skirti labai aukstus balus smile.gif o tie kurie skundziasi, net nebande, patariu pirkti "Maximinius" indelius po tris litus smile.gif

QUOTE(Jucy @ 2010 04 12, 15:10)
Ne mano sulūžo. Tiesiogiog skaičiau kitoj šio forumo temoj, kad moteriai kočiojant tešlą skilo kamštelis ir nepakeitė. Man atrodo, kad naudojimo metu sulūžusį kamštelį (juk nesutraiškytas jis, o skilęs) turėtų keisti... Kita vertus, jei begalę gaminių keitėt, turbūt TW labai nekokybiški gaminiai, jei jau tokie brokuoti  biggrin.gif

Atsakyti
merginos gal galit padeti - nerandu karamelinio aguonu pyrago recepto. buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2010 04 12, 23:41)
merginos gal galit padeti - nerandu karamelinio aguonu pyrago recepto. buciau labai dekinga

gal šis?

Aguonų tortas

Reikės:
200 g aguonų
200 g cukraus
150 ml. maltų džiūvėsėlių
0,5 šaukštelio cinamono
6 kiaušiniai

Kremui:
500 l grietinėlės arba pieno (aš gaminau su pienu)
250 ml cukraus
pakelio vanilinio cukraus

• Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu. Užpylus palikti per naktį. Aguonas nusunkti (aš atsargiai nupylus vandenį išėmiau su šaukštu), kelis kartus permalti mėsmale (naudojau blenderį). Gaila, bet šiam darbui netiko nei vienas Tupperware įrenginys .
• Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius Speedy Chefe išplakti su cukrumi iki tirštos masės, kai masė pasidarys per tiršta, kad bus sunku sukti Speedy Chefu sudėkite aguonas (nesukite per jėgą, nes sulaužysite Speedy Chefą). Sudėję aguonas dar šiek tiek paplakite.
• Speedy Chefe kiaušinio baltymus suplakite iki standžių putų (tai padarysite per pusę minutės). Plakimo šluotelės pagalba baltymus sumaišykite su džiūvėsėliais ir cinamonu.
• Sumaišykite baltymų ir trynių masę.
• Supilkite į silikoninę formą gėlė. Kadangi tešloje nėra riebalų, formą prieš tai plonai patepkite sviestu.
• Kepkite 170°C apie 45 minutes. Įsmeigus ir ištraukus medinį pagaliuką turi būti švarus. Išimame iš formos.
• Dideliame puode (aš naudojau 3,8 litro TChef puodą) užviriname pieną arba grietinėlę, supilame cukrų ir pastoviai maišant kaitiname ant vidutinės ugnies.
• Kai kremas kiek sutirštėja ir paruduoja maždaug pusę (ar tiek kiek susigers) pilame ant torto pagrindo. Kuo daugiau kremo susigers - tuo skaniau. Likusį kaitiname toliau, kol sutirštėja iki kondensuoto pieno konsistencijos. Tada pilame ant torto.

Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2010 04 13, 00:41)

gal šitas smile.gif
Atsakyti
Jurgitak aciu tikrai sitas 4u.gif
Atsakyti

Neesu fanatike TW, bet keleta daiktu - turiu (aciu anytai cool.gif ) Ir esu ais patenkinta. Vienintelis daiktas, kurio nelb linkusi naudoti pagal paskirti - tai 7litru dubuo, skirtas mielinei teslai minkyti (jei teisingai issireiskiau). bet tai cia mano beda smile.gif tesla pyragamps, bandelems ir pan linkus rankelem suminkyti ax.gif
Ir vat stipriai nustebino zele ziedas thumbup.gif paprastai ir greitai su juo zele torciukas iseina ax.gif 4u.gif Va pasimaivysiu - su zele ziedu dariau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2010 04 15, 17:46)
Neesu fanatike TW, bet keleta daiktu - turiu (aciu anytai  cool.gif ) Ir esu ais patenkinta. Vienintelis daiktas, kurio nelb linkusi naudoti pagal paskirti - tai 7litru dubuo, skirtas mielinei teslai minkyti (jei teisingai issireiskiau). bet tai cia mano beda  smile.gif  tesla pyragamps, bandelems ir pan linkus rankelem suminkyti  ax.gif
Ir vat stipriai nustebino zele ziedas  thumbup.gif paprastai ir greitai su juo zele torciukas iseina  ax.gif  4u.gif  Va pasimaivysiu - su zele ziedu dariau  blush2.gif
user posted image

Labukas, gal receptuka galima sito grozio... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2010 04 15, 19:46)
Neesu fanatike TW, bet keleta daiktu - turiu (aciu anytai  cool.gif ) Ir esu ais patenkinta. Vienintelis daiktas, kurio nelb linkusi naudoti pagal paskirti - tai 7litru dubuo, skirtas mielinei teslai minkyti (jei teisingai issireiskiau). bet tai cia mano beda  smile.gif  tesla pyragamps, bandelems ir pan linkus rankelem suminkyti  ax.gif
Ir vat stipriai nustebino zele ziedas  thumbup.gif paprastai ir greitai su juo zele torciukas iseina  ax.gif  4u.gif  Va pasimaivysiu - su zele ziedu dariau  blush2.gif
user posted image

Oi kaip grazu wub.gif ,na 4u.gif gerai butu suzinoti recepta. ax.gif 4u.gif
Atsakyti