Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

Aš pirkau prieš mėn, tai mokėjau 70 lt. bet gal šiuo metu kokia akcijytė jiems yra, tuomet gali šiek tiek mažiau kainuoti.
Atsakyti
Naudoju ir aš keletą TW gaminių, esu labai patenkinta princese, greitkračiu, mikropliusu, BtB indais, o be skustuko jau nebemoku nei bulvių, nei morkų skust blush2.gif . Želė žiedas jau kiek nusibodo, tai dabar tik šventėms ką nors jame darau
Vyrui geriausias gaminys yra optima indeliai, važiuojant į keliones ten viską susideda biggrin.gif
rečiau naudoju didijį ir mažajį Quick Shefą, sūrio malūnėlį, minimax'us, kai ką naudoju ne pagal paskirtį, pvz., elegancijos padažinėje laikau kavą, arbatą ir cukrų blush2.gif o mirksiuke - prieskonių maišelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renatux32 @ 2010 03 31, 20:14)
Aš pirkau prieš mėn, tai mokėjau 70 lt. bet gal šiuo metu kokia akcijytė jiems yra, tuomet gali šiek tiek mažiau kainuoti.

Želė žiedas kainuoja 74 lt,akcijos nėra dabar, gal kada nors bus.
Atsakyti
Maciau skelbimu lentoje TW zele zieda nauja parduoda uz 55 lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu universalu bulviu skustuka, super daikciukas, bet jau ziuriu,kad nebeastrus sunkiai lupa. Ar galima ji kazkaip pagalasti?
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2010 04 02, 15:58)
Sveikos, turiu universalu bulviu skustuka, super daikciukas, bet jau ziuriu,kad nebeastrus sunkiai lupa. Ar galima ji kazkaip pagalasti?

Jį galima pakeisti.nešk tai iš ko pirkai,arba tiesiai į ofisą Tw.
Atsakyti
Plastmasinis zeles ziedas - 74 Lt blink.gif Nu niekaip nesuprantu uz ka tiek moketi, internete analogiskus gaminius galima trigubai pigiau nusipirkt (Uk ir parduotuvese pigiau). Marketingas ir pristatymas tai geras padarytas, bet siaip TW kokybe/dizainas neatitinka kainos
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2010 04 03, 11:25)
Plastmasinis zeles ziedas - 74 Lt  blink.gif  Nu niekaip nesuprantu uz ka tiek moketi, internete analogiskus gaminius galima trigubai pigiau nusipirkt (Uk ir parduotuvese pigiau). Marketingas ir pristatymas tai geras padarytas, bet siaip TW kokybe/dizainas neatitinka kainos

O man atrodo, kad būtent TW kokybė kainą atitinka biggrin.gif Ir sakau ne kaip platintoja, aš eilinė vartotoja 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2010 04 03, 12:25)
Plastmasinis zeles ziedas - 74 Lt  blink.gif  Nu niekaip nesuprantu uz ka tiek moketi,

drinks_cheers.gif Nesuprantu ir aš, daiktas gal ir geras, bet kaina nuteikia jo nepirkt biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės o kas turit tikslų švilpikų duonos (kai kas vadina beždžionių duona) receptą - iš filmuko man ne viskas aišku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2010 04 10, 01:17)
mergaitės o kas turit tikslų švilpikų duonos (kai kas vadina beždžionių duona) receptą - iš filmuko man ne viskas aišku.  g.gif

Bezdzioniu duona visai kitaip darosi, pilasi cukraus sirupas ant virsaus.
Svilpikai darosi rutuliukai ir merkiami i alieju.
Pati tesla paprasta mieline 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 04 05, 19:37)
drinks_cheers.gif Nesuprantu ir aš, daiktas gal ir geras, bet kaina nuteikia jo nepirkt biggrin.gif

o kokia kita firma duoda jums garantija g.gif arba keicia po keletos metu g.gif
Atsakyti