Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware

QUOTE(audora @ 2010 02 15, 11:08)
O man sis padeklas net sudreknta apacia slidineja nors tu ka...

tai gal per daug drėkinat? g.gif
Padėkit po apačia sudrėkintą popierinį arba medžiaginį rankšluostuką ir tada pabandykit ar slidinės mirksiukas.gif
Atsakyti
šiandien išbandžiau žele žiedą-puikus.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 19:05)
Jau kelintą kartą girdžiu tokį išmislą, su mažuoju dubenėliu.  doh.gif  Mielinės tešlos kildinimui reikia ne tik šilumos, bet ir sandarumo. Tiesiog, visą dubenėlį statote į šiltą vandenį arba į šiltą vietą, tai rinkitės dubenį pagal tinkamą litražą. Jokio mažojo dubenėlio nereikia statyti į vidų, kad tešla pakiltų.  mirksiukas.gif

Jei išmislas, tai kodėl TW taip nurodo? Paskaitykit "BtB dubuo su dangčiu su kiauryme" 3 punktą

http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucy: 15 vasario 2010 - 21:59
QUOTE(Jucy @ 2010 02 15, 21:57)
Jei išmislas, tai kodėl TW taip nurodo? Paskaitykit "BtB dubuo su dangčiu su kiauryme" 3 punktą

O tai "TW" prisigalvot negali? Čia nėra oficialus vertimas, o vieno žmogaus gaminio aprašymas. Be to, ten yra žodėlis galima, o ne būtina ar reikia. Galima mielinę tešlą kildint ir dubenį įdedant į orkaitę. Bet ar to reikia?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 15 vasario 2010 - 22:07
QUOTE(Jurgitak @ 2010 02 15, 22:07)
O tai "TW" prisigalvot negali? Čia nėra oficialus vertimas, o vieno žmogaus gaminio aprašymas. Be to, ten yra žodėlis galima, o ne būtina ar reikia. Galima mielinę tešlą kildint ir dubenį įdedant į orkaitę. Bet ar to reikia?...

Geriau nesakyti zmonems, kad galima BTB kisti i orkaite, nes kas nors sugadins dubeni ir pasakys, kad cia skaite doh.gif O kad temperatura gali buti ne didesne nei 50 laipsniu net neperskaitys schmoll.gif Paskui sandelyje akis draskys, kad demonstruotoja taip pasake lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 16, 17:23)
Geriau nesakyti zmonems, kad galima BTB kisti i orkaite, nes kas nors sugadins dubeni ir pasakys, kad cia skaite doh.gif O kad temperatura gali buti ne didesne nei 50 laipsniu net neperskaitys schmoll.gif Paskui sandelyje akis draskys, kad demonstruotoja taip pasake lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo jo, čia taip pat, kaip ir su ekstrapliusais. Viena pasako, kad jame gamina, tai visos kitos iš paskos, doh.gif bet kad jame maistą galima tik šildyti, bet ne gaminti, tampa dzin. O kai sugadina, tada jau padėk - pakeisk. doh.gif

Tik aš nesakiau kokį dubenį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2010 02 15, 21:57)

Aš pvz., picai paruošiu tešlą, dedu ją į mažąjį dubenėlį, uždengiu dangteliu, prileidžiu didįjį dubenį karšto vandens, jį uždengiu dangčiu "su skyle" ir tada įstatau mažajį dubenėlį - puikiai pakyla tešla picai. Taip mane mokė ir demonstruotoja, kai pirkau. Esu labai patenkinta šituo rinkinuku kaip ir krūva viso kito TW gėrio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cult @ 2010 02 17, 13:53)
Aš pvz., picai paruošiu tešlą, dedu ją į mažąjį dubenėlį, uždengiu dangteliu, prileidžiu didįjį dubenį karšto vandens, jį uždengiu dangčiu "su skyle" ir tada įstatau mažajį dubenėlį - puikiai pakyla tešla picai. Taip mane mokė ir demonstruotoja, kai pirkau. Esu labai patenkinta šituo rinkinuku kaip ir krūva viso kito TW gėrio smile.gif

Tai kiek ten tos tešlos mažajame dubenėlyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 02 17, 14:46)
Tai kiek ten tos tešlos mažajame dubenėlyje? smile.gif

Užtektinai 1 picai per visa skarda smile.gif jei reikia daugiau naudoju panašų metodą - imu "samba" ir paruoštą tešlą dedu į ją, uždarau ir - į didesnį dubenį su vandeniu
Atsakyti
Vakarelis labai patiko, moteriskaites liko suzavetos, valgeme stai tokia pica
user posted image
Klausimu daug uzdavinejo, konsultante patiko, kad neikiri, nes as nemegstu kada siulo, tada niekadanieko neperku. Na kaip visada gavau dovanu ir daug informacijos(kadangi turiu trupuciuka sios produkcijos, bet mazai ja naudojausi nezinodama kaip). Todel ir ilindau ieskoti SM daugiau informacijos.
As likau patenkinta, mano drauges taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Krokodilą kepėte? Šaunu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklausti kiekkainuoja zele formos??? ten yra didele ir mazu g.gif nerandu kainu niekur doh.gif
Atsakyti